Maço erkek mi? Maço olmayan erkek mi?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Kadınların büyük bir çoğunluğunun sert, otoriter erkeklerden hoşlandığı su götürmez bir gerçektir. Her ne kadar ben ve hemcinslerim sevgilim çok maço, çok kıskanç diye hayıflansak da hep maço severiz; tabiî dozunda. Sizce de kadınlar maço mu sever, maço olmayan mı?

Maço olsun, sözünü dinletsin (: Ancak maçolukla kroluk arasındaki ince çizgide gidip gelmesin..

Maço olmayan erkeyi napiym..Maço olsun ama o odun olandan değil ha bide dört ayak üstünde olandan işte:dd

ben çok maçoyum ama olmuyor tutturamıyom:S maçoluk yaptık mı? ilgisiz oluyon bence ne istediğinizi bilmiyonuz

ben çok maçoyum ama olmuyor tutturamıyom:S maçoluk yaptık mı? ilgisiz oluyon bence ne istediğinizi bilmiyonuz

Aslında evet haklısın.
Ne istediğini bilmiyor bu kadınlar :zuha:

Bence yapmanız gereken tek şey kadını özel hissettirmek. Biraz sevgi saygı. .

haa benle olması onu özel kılar zaten daha fazlasına gerek yok ki

Ben Maço o Maço. Yeap. Harika bir çift.
Ama o kim :zuha:

@auroa bennim maco dan anladigim sey kurallari ve belli bi cizgisi olan erkek
Kufurlu konusup sokak jargonuyla karsisinda ki kadini assagilayan bi erkek asla degil zira maco erkegin sahiplenme potansiyeli guzel ve karsisinda ki kadina deger verme bicimi cok hos gorunur. Ama macoluktan anladigimiz sey farkli sanirim. Bugune kadar ki gordugum en hos maco @henry chinaski. Dir:p

Doz muhim asirisi oldurebilir:)

kodumu oturtsun,maço olsun
huh.gif

maco olmayan. macoluk ayaklarinda ki erkekleri sevmiyorum. kibar olsun, nazik olsun dusunceli olsun. bana karsi sert ve otoriter olmasi fark etmez, isyerinde yapacaksa sertligini orada yapsin evin kapisindan girerken birakacak onu cok kaba bir kere. cok tehlikeli bir sinir olarak goruyorum.

Maço olmayan erkek her zaman iyidir. Maço olanlarıda görüyoruz. Ben bana kural koyan bağıran dediğini yaptıran adamı sevmem. Zaten hayatima giren öyle adami da ertesi gün hoşçakal derim.
Yerine göre üslubunu bilen erkek iyidir candır.

ne istedigini ve kim oldugunu bilen hayellerle yasan degil
bos laf soyleyen degil haraketiyle kim oldugunu gosteren maco erkek oluyorsa ozaman maco diyelim.

Maço olmayan erkek tabii ki.
Macoluk adı altında her dediğini yaptırma yoluna giden karsisinda ki kişinin birey olduğunu unutan hayatına müdahale eden kaba Saba bir insana ihtiyacım yok.

Kimisi toplum icinde arkadas çevresinde kılıbik denmemesi icin oyle gorunmeye calisir erkeklik falan taslar ben onu sevmiyorum sevdigim de olsa bozarim

Geri