MAÇA DOĞRU | Lider Filo - FT Forumsal | Sizce nasıl sonuçlanır?

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü

Sizce nasıl sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
ZYXGa3.png

Y4QN1E.png

FT Forumsal, İddaa Rakipbul Ligi ikinci maçında Lider Filo ile karşı karşıya gelecek. Seyrantepe Tesisleri'ndeki mücadele, 23 Eylül 2016 Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmanın canlı anlatımı forumda açılacak "Canlı Anlatım" konusunda olacak.

Maç: Lider Filo - FT Forumsal
Yer: Seyrantepe Tesisleri
Tarih: 23.09.2016 Saat: 20.00
Yayın: forumsal.net

İLK GALİBİYET İÇİN
Forumsal.net'in tarihindeki ilk futbol takımı unvanını elinde bulunduran FT Forumsal, takımın kurulmasıyla yakaladığı dostluk ivmesini, bir galibiyetle hızlandırmak istiyor.

FT Forumsal, İddaa Rakipbul Ligi'nde sezona Beşiktaş Grubu'nda yer alarak başladı. İlk maçında Forza Dinamo KDZ’ye 12-1 yenilen takımımız, grup aşamasındaki ilk puan kaybını yaşadı.

Lider Filo ise İddaa Rakipbul Ligi'nde sezondaki ilk maçına çıkacak.

FT Forumsal'da Heavenly ve leavemealone'ın sakatlıkları devam ediyor. Bu nedenle maça yetişebilecekleri kesin değil.

Seyrantepe'ye götürülecek kadro şu şekilde:

Jose Chilavert Baggins Corona Heisenberg Akhilleus leavemealone Excolls Heavenly

FORUMSAL'IN SESİ

Bu sefer gelemeyeceğim galiba :( Ben gelirsem kalecilik bile yaparım. Bana panter derler ahafhafha

Bu maçı alıcaz beyler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rakip kapalı kutu ama ben de bir tık galibiyetle döneriz diyorum. :)

excollsu forvette değil ortasağ göbekte oynatın top dağıtsın jose chilavert tek forvette dursun defans üçlü olsun tek stoper bir sağ açık bir sol açık olacak şekilde diğer kişide defansın önünde top kapsın yada göstermelik baskı yapsın.

her çekilen şutu kaleciyede bırakmayın. Belki o zaman gelir galibiyet

excollsu forvette değil ortasağ göbekte oynatın top dağıtsın jose chilavert tek forvette dursun defans üçlü olsun tek stoper bir sağ açık bir sol açık olacak şekilde diğer kişide defansın önünde top kapsın yada göstermelik baskı yapsın.

her çekilen şutu kaleciyede bırakmayın. Belki o zaman gelir galibiyet

Excolls zaten o konumda oynayacak. Bu maçta da düşüncemiz oydu üçlü defans çıkacağız. Gidişata göre ileriki dakikalarda defansı ikileyip ortayı üçleyecektik. Kalede de ben oynayacağım.

Rakip hakkında bilgi olmayınca fikir sahibi olamıyorum elbet. Umarım iyi bir sonuç alırsınız.

Rakip hakkında bilgi olmayınca fikir sahibi olamıyorum elbet. Umarım iyi bir sonuç alırsınız.

Aynen öyle. Rakip kapalı kutu. Kendileri ile ilgili hiç bir fikrimiz yok.

Kendimi Süper Lig'e çıkan Çırçırspor'la karşılacak Galatasaray oyuncusu gibi hissediyorum. Kimler, ne yerler, ne içerler bilgim yok. :asd:

Başarılar :)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazanıp yüzünüz de gülücüklerle foruma gelip artizzlik yapın inşş .p

Bir maçın hikayesi olmalı.
Girişi, gelişmesi, sonucu.
Derbi maçları bu yüzden hep güzeldir. Şuan forumda da bu maçlar böyle hissiyat veriyor.
Beraberlik diyorum.
Hayırlısı artık..

Derbi maçları bu yüzden hep güzeldir. Şuan forumda da bu maçlar böyle hissiyat veriyor.
Beraberlik diyorum.
Hayırlısı artık..

Maç öncesi,sonrası ve maç sırasında gerek canlı anlatım gerek canlı yayın şeklinde paylaşımlar yapmamızın sebebi forumdaki üyelerimizi hatun erkek ayırt etmeksizin olayın içerisine gerek yorumlarla gerek bizzat gelerek destek vermelerini sağlamaktı. Sanırım bu amacımıza ulaşıyoruz yavaş yavaş ^^

Beraberlik diyorum.
Hayırlısı artık..

bugün benim de kafamdan benzer düşünceler geçti bi ara :nee:

Geri