MAÇA DOĞRU | Forza Dinamo KDZ - FT Forumsal

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
OEvJM0.png

Forumsal, İdda Rakipbul Halısaha Ligi'nin ilk maçında Forza Dinamo KDZ'ye konuk olacak. Mücadele Florya Spor A.Ş. Tesisleri'nde saat 21.00'de başlayacak. Maçı Suat Yozgatlı yönetirken, saha koordinatlığını Sinan Yalçın yapacak. Mücadelenin canlı yayını Forumsal Periscope'dan (www.periscope.tv/forumsalft) ve geniş özeti Rakipbul'da ve Forumsal'da yayınlanacak.

Ligde ilk maçına çıkacak olan takımımız, lig öncesi yaptığı hazırlık maçında Sultangazi'ye kendi evinde 8-10 mağlup olmuştu. Jose Chilavert ile gollerine başlayan Forumsal, 0-7 mağlupken, karşılaşmayı Heavenly'nin 3, Excolls'ün 2 ve leavemealone'nin 2 golüyle karşılaşmayı 8-10'a kadar getirmişti. Forumsal, bulunduğu İstanbul Konferansı Beşiktaş Grubu'nda rakiplerinin aldığı kötü sonuçlar nedeniyle hiç maç yapmadığı halde 9. sırada bulunuyor. Ama bu derecenin resmi sayılabilmesi için kurallara göre lig bitimine kadar minimum 6 maç yapmak zorunda. Grubumuzun 1.'lik koltuğunda ise 71 puanla Gülbağ Gençlik bulunuyor.

Forumsal’ın son maçında teknik kapasitesiyle ve asistleriyle katkı sağlayan Excolls, şuan takımın en öne çıkan isim. Takımın en değerli ismi olarak ta leavemealone hala ön planda.

Rakibimiz Forza Dinamo KDZ ise lige oldukça iyi başladı. Açılış maçında sahasında Kuzeyin Yıldızları'na yenilen Bakırköy ekibi ikinci haftada kendi evinde Çılgın Türkler'i 5-1 mağlup etti. Son maçında ise deplasmanda Karagümrük'e karşı 1-13 galip geldi. Rakibimiz 9 maçta topladığı 84 puanla İstanbul Konferansı Bakırköy Grubu'nun lideri durumunda.

Takımımızın bugünkü kadrosu şu şekilde:
Corona ecLipse Jose Chilavert Excolls Heavenly leavemealone Gutiresma

Forza Dinamo KDZ'nin ise muhtemel kadrosu şöyle:
Yavuz, Teker, Kaymakçı, AşıkKutlu, Haşlak, Nezir, Tanrıkulu

Forumsal'ın Sesi

inşallah çok iyi geçer ya canlı yayın olsaydı keşke

Bu Maç ta kazanırsak takıma 1 2 tane zenci transfer ederiz

başarılar (=
ilk maçta ısındınız bu daha güzel geçer eminim .p

Basarilar diger konunuzda etikelemezseniz sevinirim

Haşlak'a özel markaj yapın. Haşlak'a dikkat. Yavuz formunda değil. Yerden gelen şutlarda zayıf.

Bu maç da sizi yalnız bıraktığım için üzgünüm dostlar.

Bir sonraki maçta yerimi alıcam inşallah

Şuan yeşillikler arasında hem ruhen hem bedenen kendimi hazırlamaktayım :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdiden başarılar arkadaşlar finale kalan takıma bir sürprizde benden gelebilir :p

halısaha macımı okumaya usendım yav yazıyı kızlar gelıyormu ızlemeye ona gore gelcem?:D

İtalyan savunmasıyla İngiltere hücumunu birleştirmeniz gereken bir maç gibi. Hücumda organize olmanıza izin vermeyebilirler. Birebirleri ve uzaktan şutları ihmal etmeyin. İyi kapanıp hücum hattında baskı kurmaya çalışmayarak maçın sonuna kadar dinç kalmayı başarabilirsiniz.

Mağlubiyet öngörülse de taşlar doğru yerde olduğunda kazanmamak için sebep kalmaz.

Başarılar.

Şu Konuda Beni Etiketlemesseniz Sevinirim Futbolla Pek Alakam Yok.
Bol Şanslar Diliyorum.
Başarılar.

Vay be yarın olsaydı gelirdim de bugün günlerden Galatasaray, başarılar dilerim

Geri