Maça Doğru: Forumsal - Sultangazi

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
PQngDO.png

Forumsal Futbol Takımı, İddaa Rakipbul Halısaha Ligi arefesinde yapacağı ilk ve son hazırlık maçında Cuma günü saat 21:00'de Sultangazi ile karşılacak.

Maç: Forumsal – Sultangazi
Yer: Şişli Endüstri Meslek Lisesi Sahası
Tarih: 09.09.2016 Saat: 21.00
Yayın: Periscope > https://www.periscope.tv/Forumsalft

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Sahası'na Nasıl Gidilir?

Forumsal Futbol Takımı'nın oyun stili belli oluyor.

Forumsal Futbol Takımı
Akhilleus
Corona
ecLipse
Excolls
Heavenly
Heisenberg
ilahimorluk
Jose Chilavert
leavemealone

Forumsal'ın Sesi

Heavenly nin altını ısrarla çizdiği gibi bu forumda boş laf dışında birseylerin de yapilabildigi bir organizasyonun parçası olmayı mutluluk biliyorum ..

Jose C. böyle bir organizasyonla forumdakileri bir araya getirmen gerçekten takdir edilesi bir durum
ilerleyen zamanlarda foruma daha geniş ve olumlu etkileri olacak diye düşünüyorum, maçta başarılar diliyorum takım olarak.

Onlar kesinleşince de belirtilse iyi olur :)

Tamamdır. :)

Jose C. böyle bir organizasyonla forumdakileri bir araya getirmen gerçekten takdir edilesi bir durum
ilerleyen zamanlarda foruma daha geniş ve olumlu etkileri olacak diye düşünüyorum, maçta başarılar diliyorum takım olarak.

Teşekkürler ama adamlar da böyle bir şey bekliyormuş gibiler. Hepsi istekli sağ olsunlar. :)

Bence de öyle eskiden forum bir organizasyon yapamıyor diye tutturanlar vardı alın size organizasyonun alası. :)Tebrik ederim Jose Chilavert

Şunuda not düşeyim;

Maçta yer alacakların büyük kısmı sanırım görevli zaten (tapatalkta göremiyorum) içlerinde hala mavi renkle vs duran varsa özel üyelik bu organizasyonda yer alanlara verilmeli kanımca .

Şunuda not düşeyim;

Maçta yer alacakların büyük kısmı sanırım görevli zaten (tapatalkta göremiyorum) içlerinde hala mavi renkle vs duran varsa özel üyelik bu organizasyonda yer alanlara verilmeli kanımca .

Biz takım olarak futbol takımına tamamen ayrı bir üye grubunun hazırlanabileceğini düşünmüştük aslında. Renk değiştirmese bile rank değişik olabilir. Ama bunu Emre'ye iletmek için braz daha beklememiz gerektiğini düşündük. Çünkü henüz başındayız ve ne kadar ilerleyeceğimizi görmek istiyoruz.

İlerde inşallah. :) Emre de şimdiden düşünür belki. :)

Yahu ben varken Forvet kim diye sorulur mu @Emre :şekil: burada yarı profesyonel ve amatör oynamış adam var :D

daha güzel organizasyonlara inşallah
cuma gününü iple çekiyorum.

Şunuda not düşeyim;

Organizasyonun bugün kü ve gelecekte ki katiliminin tamamen gonulluluge dayanması katılmak isteyen diğer arkadaşlar in saf niyetlerinin belirteci olacağı fiktindeyim.

Daha basit anlatımla
Her takım üyesi özel üye olursa maksati spor olmayan katılımcılar meydana çıkartabilir.

Buradan Jose Chilavert ve tüm takım arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum :D vira Bismillah diyerek hayırlı başlangıclarımız olur umarım :)

3 gun kaldi sanirim cok az keske cumartesi falan olsaymis

Geri