Maç izleyen erkekle konuşmaya çalışmak

Konu sahibi son olarak 3076 gün önce görüldü

Sonuçsuz hareketler bunlar

Önemli bir maç ise 0, normal bir maç ise %2 konuşma ihtimali olan durum ( genel itibariyle )

Çok zorlanmaları durumunda her şeye tamam deyip onay verirler :p

Maç bittikten bir yarım saat sonra konuşabilirim,ancak. O da böyle belki. Bi ihtimal.

Duvarla konuş daha iyi :))) Sahsen ben bile maç izlerken bana bi şey denmesinden nefret ederim, duymam bile zaten ;p

Bence erkek için maç bahane oluyor. Subliminal mesajdır . :))

* Olmaz yanlış , yiyiverirsin yumruğu ağzının üstüne. Sen oje sürünce adam gelip ojeni bozuyor mu , bozmuyor. Sen de karışma adama , bi maç keyfi var zaten.

Maç izleyen bi insanla konuşulmaz. Cinsiyet gözetilmemeli. Ama annem hep yapar bu hatayı babamdan önce benden alır payına düşeni :honk:

O televizyon kapanmadıkça deprem olsa, sel kopsa, çığ düşse o iş zor. Oturun o arada Türkiye'nin dış borcunu kapatacak çözümler düşünelim. Vakit ve çabalar boşa gitmez hiç değilse.

Her soruya anında cevap veriyorsa kaçırılmaması gereken erkektir..

21.00 Aşkım ne yapıyorsun..
...
...
22.30 Buradayım hayatım.. ( Maç bitti)

beşiktaş macıysa eğer kesin maçı konuşuyoruzdur

Konuşan kişinin degerıne baglı biii DuRumm

Geniş basenlere sahipseniz ekranın önüne geçerek konuşmasını sağlayabilirsiniz.
Duyacağınız şeylerden ben sorumlu değilim yannız.

Bknz: Annem. Bide yorum yapar sonra ofsayt falan daha sinirini bozar adamin :D

Hoş bir durum değil..
Bana yapılmasından haz etmem..
ayar olurum maç izlerken birisi bişeyler sorduğunda.
Maç bitsin sor konuş acelen ne.

Mactan konusuyorsa sorun olmaz genelde, ama baska konularsa cevap verilmez ve genelde triple sonuclanir.
( bide kizlar mac erkegin hobbysi iste ne konusyorsun maca bakarken saatler gunler torbaya mi girdi birakin adam rahat rahat izlesin yahu)

Alışveriş yapan kadına " dur " demekle aynı şeydir ..

Geri