Mabel Matiz - Karakol Klibi

Konu sahibi son olarak 144 gün önce görüldü
şarkının sesini kıssak bile klibi izlerken sanki sözleri duyuyor, yaşıyor gibi hissediyorsunuz. mabel son kliplerinde çıtayı bir hayli yukarı koydu. bir şeyler dinlerken kliplerini çok izleyip, dikkat etmem ama mabel'in şarkılarıyla klipleri inanılmaz bir hikaye sunuyor her defasında. bunda hem kostüm tasarımı hem de sanat yönetmenliğini yapan anıl can'la çalışmasının payı da büyük, hiç yolları ayrılmasın. kıyafetleri çok iyi, bu tarzı kaldırabilecek tek insan ülkede şu an. birkaç kez dinleyince iyice içine çeker.

klibe tepkilerin neden olduğu da belli, aynen burdan devam. aşın artık şunları.

hangi klibindeydi dolar dekoru kullandı diye fetöcülükten savcılığa vermişti birisi..... gay aşkı göndermeli şarkı ve üzerine klip mi...... büyük cesaret..... neyse en azından mabelin teen sevdiğini öğrendik...... olguncu olarak saygı duyarım......

dün aksam şarkıyı alarm kısmına almıştım YouTubeda. sonra sabah Vera, stock ve bir kaç arkadaş şarkıyı dinledin mi yazdılar. oysa şarkı şimdiden ezberimde.

yasak elmandim al ve dişle.

bu arada gittim yeldegirmenlerinekaraisavasmisdonkilot hesabımla şarkıyı ekside bol bol ovdum, tsk.

Olmazsa mektubun’dan sonra yeni bir hemcinsine yazılmış bir aşk şarkısı..videosuz dinliyorum.kadın hayal ediyorum..

Geri