Maaşlardan Zorunlu Kesinti Yapılacak! Tarih Belli Oldu

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Öğren öğren fena olmaz. Sen daha ne sorduğunu kavrayamadın skfjfjj.
Soru kismini tekrar acmayalim rica ediyorum. Sen telefonunu cikar bakim diyen dayilar gibi aksiyon aliyorsun , buda beni geriyor .d seninle siyaset yok anlastik?
He birlikte akp'ye gireriz sorun yok , yereriz falan.. Dusmanimiz bir yerde ayni zaten. Ben de sevmiyorum. Onun disinda gunluk sohbet , havadan sudana okeyim. Eee naptin isleri kolayladinmi? Nasil orada havalar?
Hangi ulke icerisinde ikamet etmektesin?

Soru kismini tekrar acmayalim rica ediyorum. Sen telefonunu cikar bakim diyen dayilar gibi aksiyon aliyorsun , buda beni geriyor .d seninle siyaset yok anlastik?
He birlikte akp'ye gireriz sorun yok , yereriz falan.. Dusmanimiz bir yerde ayni zaten. Ben de sevmiyorum. Onun disinda gunluk sohbet , havadan sudana okeyim. Eee naptin isleri kolayladinmi? Nasil orada havalar?
Hangi ulke icerisinde ikamet etmektesin?
Olur canım hep senin istediğin gibi oynayalım. Neyse git başkalarıyla o sohbetleri yap. Ülke neden bu halde ve daha da batıyor sizleri gördükçe daha iyi anlıyorum.

"Sen devleti mi? Hukumetimi sevmiyorsun?" sorusunu okudukça umutlarım daha da tükeniyor.

Olur canım hep senin istediğin gibi oynayalım. Neyse git başkalarıyla o sohbetleri yap. Ülke neden bu halde ve daha da batıyor sizleri gördükçe daha iyi anlıyorum.

"Sen devleti mi? Hukumetimi sevmiyorsun?" sorusunu okudukça umutlarım daha da tükeniyor.
Tamamdir moruk ben onu hallediyorum. Bide ne vardi? Kuru ile pilav mi?
Hemmen geliyor.
Yavrum ordan melnur abine bi kuru pilav cek.

Tamamdir moruk ben onu hallediyorum. Bide ne vardi? Kuru ile pilav mi?
Hemmen geliyor.
Yavrum ordan melnur abine bi kuru pilav cek.
Bu kafayla daha çok çekersiniz çookkkk. Hadi ye pilavını üstüne de ben den bir çay. Biraz kendinizi sorgulayın üst perdeden atıp tutmak yerine.

Bu kafayla daha çok çekersiniz çookkkk. Hadi ye pilavını üstüne de ben den bir çay. Biraz kendinizi sorgulayın üst perdeden atıp tutmak yerine.
Beni kavga ettigin kisilerlemi karistiriyon anlamadim .d NPC gibi hep ayni seyleri soyluyorsun. Dur senin konusacagin cevap verecegin yok. Sozluk konuna yazanlara sorup seni ogreniyim. En azindan durust olursun diye senle konusayim dedim ama beni baska biriyle karistiriyorsun. Yada guvenli mod da acildin windows gibi.

Zaman geçiriyoruz yaaa şunun şurasında, ciddi ciddi konuşulacak ne kanu kaldı ne de vatandaş. Tm çıkıyorum artık söz, değmez artık bu saatten sonra devam etmeye.
Melnur abi , abi ogrendim simdi arkadaslardan. Abi k.bkma hadsizlik etmisiz , ben seni baskasi ile karistirmisim abi. Sordugum soruda yanlismis abi dedigin gibi. Bi yanlis yaptik affeden buyuklugunden affeder be abi. Sen buyugumuzsun , ben hakikat gozukmuyor zannettim ama meger senin gorusun cok ilerideymis ondan gorememisim abi , boyum yetmemis.
Huzurundan yikilmak uzre iznini isteyecegim abi affina mahcuben. Sen vaktinden cok sonra gelen hercai bir yagmur gibiymissin abi...
Cisil cisil zihnimizde.

Melnur abi , abi ogrendim simdi arkadaslardan. Abi k.bkma hadsizlik etmisiz , ben seni baskasi ile karistirmisim abi. Sordugum soruda yanlismis abi dedigin gibi. Bi yanlis yaptik affeden buyuklugunden affeder be abi. Sen buyugumuzsun , ben hakikat gozukmuyor zannettim ama meger senin gorusun cok ilerideymis ondan gorememisim abi , boyum yetmemis.
Huzurundan yikilmak uzre iznini isteyecegim abi affina mahcuben. Sen vaktinden cok sonra gelen hercai bir yagmur gibiymissin abi...
Cisil cisil zihnimizde.
Sen devam et gır gıra, kaliteni gösteriyorsun,.......
Daha çok ekmek yemen gerekli.

Sen devam et gır gıra, kaliteni gösteriyorsun,.......
Daha çok ekmek yemen gerekli.
Abi kalitemiz neki bizim edimiz budumuz ne. Haklisin diyorum iste abi
Daha cok ekmek yemem gerek.
Hakli oldugunu soylemek neden hata abi. Olsun abi buyugumsun , kizabilirsin abi. Gun gelicek , herkes gucunu gorucek. Vaaay vaaay dicekler. Melnur buyuk adammis , ama biz kiymetini bilememisiz diyecekler.

ver yetkiyi gör etkiyi..
yavaş yavaş bu sistemin sonuna geliyoruz.

Geri