m.kemal'e diktatör diyen padişah sevdalısı rum pontus veledleri

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Türkten çok Türkçülük yapar, ama türkçe bile konuşamaz hamsi kafalılar :)

Dostum ırkçılık kokuyor bu konu.

1 kişinin cahilliğini bütün karadeniz insanına yükleyemezsin bayım..kınıyorum seni

1924 anayasa görüşmelerinde Gazi Mustafa Kemal'e meclisi feshedebilme yetkisi verilmesi teklifi mecliste red edilmiştir.Teklif ile ilgili mecliste muhalif görüş bildiren Mahmut Esad Bozkurt sonradan adalet bakanı Şükrü Saraçoğlu da hem bakan hem de başbakan olmuştur.
1924 yılının kudretli lidere karşı görüş bildirebilen onurlu milletvekillerine ve onları bakan yapan yüce Atatürk'e selam olsun.
Atatürk de tek adamdı diyenlere yazıklar olsun.

Bazı yorumlarını büyük bir zevkle okuyorum bazılarında neden bunu yapıyor diye düşünmeden geçemiyorum .
Mayın gibi adamsın .
'Hamsi kafa' sözü hiç yakıştı mı sana ?

Bir hamsi kafali da burada var. Ben Turkce iyi konusamiyor, hakli dedin siz.

Tukurmusum bu manyak sozlerine. Rum Pontus veledleri dediklerin kim?

Derdini Türkçe ifade edemeyen bir saplama tespitte bulunuyor. Aklı savunan, bilinçli geçinen muhalif görünümlü koyunlar her boku alkışlıyor.

Hamsi kafa diyerek tüm Karadeniz insanlarını niye aynı kefeye koydun hiç yakışmadı :/
İzmire gavur dediklerini haklı çıkarır gibi davranıyorsun .

Bir tarafın düşünce biciminden kaçarken diğer tarafın daha derin cirkinliklerine gelmek ..

Bu ülkenin merkeziyetci hiçbir bireyi kalmadi

Konuyu açana verdiğiniz tepkiyi Atatürk düşmanlığı yapanların konularına da gösterseydiniz, bu başlık olmazdı.

Düzgün açsaydın o zaman. :T:

Bu yetkileri kendine almak istemesi, adı geçen vekillerle ikna yemeği yemesi vs. gibi olayın aslını kaçırıp meclisin kabul etmemesini müstakil bir şey gibi ele almaya çalışmak :)

"Neden meclisi fesh etme ve veto yetkilerini istiyordu ?" sorularını sormalısın. Meclisin bunu reddetmesini değil.

Kendince kafa tutuyorsun asagilayici sozlerinle yani. Valla bu sekilde konusmalarin oldugu surece, Ataturk dusmanlarindan farkin kalmiyor, bu yuzden sana bu yorumlar.

konu başlığı ve içeriğinde genelleme yapılmamış, 4 kere falan okudum genelleme yok.
Yazar burada hamsi kafalıyı, Mustafa Kemal'e diktatör diyen padişah sevdalısı rum pontus veledlerine diyor ki haklıdır. geri kalan Karadenizliler için lafı yok. yarası olan gocunuyor maalesef

Olası bir savaş durumunda topukları götlerine vurarak kaçacak olan ve avrupa'dan sığınma talep edip ülkesini ilk satacak olan sözde atatürkçülerin, karadenizliler için kullandığı aşağılık ötesi tanım.

İç anadolu insanına çomar, karadeniz insanına rum veledi de, her konu içerisinde türbana laf at, ironi yaparak akp'ye oy veren insanlara küfrünü et sonra gel burda atatürkçülükten bahset. Atatürkçülüğün arkasına saklanarak insanlara hakaret etme, yobaz herif. Atatürkçülük bu değil. Çıkıp şimdi Atatürkçülüğü senden mi öğreneceğiz diyeceksin. Ama nerden öğrendiysen Atatürkçülüğü, bu değil.

Kimin ne çocuğu olduğu belli doktor, için rahat olsun. Ağzından salyalar saçarak kuduz köpekler gibi sağa sola saldırma. Halkın belli kısmını aşağılayıcı mesajlar yazmaktan üyeleri banlıyorsunuz, umarım gereğini yaparsınız.

Hatem yavaş gel birader Atatürk düşmanlarının Atatürkçuleri "sözde" olarak tanımlamasını Kabul edemem. Söylemediklerimle "ima etmişsin" diye beni yargılayamazsın. O zaman ben de sana "sözde müsluman" hatta münafık derim. Olmaz. Nasıl olsa elinizi tutan yok. Buyurun nefretinizi kusun ulu öndere. Ama bunu sadece buradan yapabilirsiniz.

Harf inkılabı ile bu milleti bir gece de cahil bıraktılar, .) nesline düşman bireyler yetişiyor ama düzelecek..

Geri