Lyon - Beşiktaş ( 0 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Beşiktaş
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Olympique Lyon – Beşiktaş Maçı Hakkında Taraftarlarımıza Önemli Duyuru

Lyon Valisi, Futbol Takımımızla Olympique Lyon arasında 24 Ekim Perşembe günü OL Stadyumu’nda oynanacak UEFA Avrupa Ligi müsabakası ile ilgili olarak, taraftarlarımızın stadyuma ve Lyon kentine alınmamasına karar vermişti. Kulübümüzün söz konusu kararın gözden geçirilmesi için yaptığı girişimler doğrultusunda; Lyon Valiliği, Fransız Emniyeti, UEFA Güvenlik Birimi, Türkiye Futbol Federasyonu Güvenlik Koordinatörlüğü ve Türkiye NFIP’nin katılımıyla gerçekleşen güvenlik toplantısı neticesinde, 2017 yılında yaşanan ciddi olayların tekrar etme ihtimali ve yüksek güvenlik riski nedeniyle Lyon Valiliği’nin aldığı karar kesin olarak onandı.

Olympique Lyon – Beşiktaş müsabakasında taraftarlarımızın deplasman tribününde yer alamayacağını belirtir, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına söz konusu maç için seyahat programı yapılmaması hususunu taraftarlarımızın bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,
Beşiktaş JK

Ocak ayında Fenerbahçe'nin de maçı var ve zor bir rakip olacaktır.

Totosuna güvenen kuş varsa eğer iddaya girelim avrupa ligini kim daha üstte bitirecek diye?????

Fenere 5 bjkye 3 sallar.Bjk ile renkleri aynı diye merhamet gösterip 8 9a kadar gitmezler.
Lefty çıkar gelir maçın 33 ile 34 buçuk dakika aralarında en çok pozisyonu olan takım Fenerbahçeydi diye istatistik yazar buraya demedi demeyin.

bu maçı beşiktaş penaltı ile 3-2 alacak, almazsa forumda admin oluyorum.... yositomu üzmeyin, ben yine kıyamadım destek oldum... :emoji_unamused:

Küçük takım avrupa maçları bitsin diye dua ediyor. Avrupa sizin yeriniz değil kafes kuşları. Köyünüze dönün.
Bu akşam iki kafes kuşundan da büyük rezalet ve utanç bekliyorum xd gerçekçi olmak gerekirse 3 farklı mağlubiyete iki takımın da fit olması gerekir.

Geri