J
Jigsaw
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Ahmet Enver ÇETİNÇELİK Biyoloji / Müdür Yardımcısı Ani BENGLİAN Kimya Anne BARADEL Kütüphane görevlisi Annie AKAY Kütüphane görevlisi Aslıhan AKATLI Rehber Öğretmen Aurélie FRAU KOZAK Fransızca - Görsel S. / Müdür Yard. Aylin GÜRCAN Psikolog Aysel ÇELİK Fransızca Bahar DÜLDÜL ERCİYAS Fransızca Banu HATİPOĞLU İngilizce Beatris FINDIK İngilizce Betül EYÜBOĞLU Fen Bilimleri / Kimya Bilhan ERDEMLİ Sosyoloji / Müdür Yardımcısı Catherine BATUR Fen Bilimleri - Biyoloji - Sağlık Bilgisi Christine DUQUENNE Fransızca Ece SUTRA Kütüphane görevlisi Elia GÜZEL Matematik Elisabeth THIBOUT Fransızca Emmanuelle BEAUFILS Fransızca - Müzik Esra ELBEYLİ İngilizce Evelyne LUNEAU Matematik Françoise MIRABILE Fransızca Gizem İNANÇ İngilizce Gülhuma Tejade SAVAŞ Türkçe - Dil Anlatım -Türk Edebiyatı Güner ILICA Beden Eğitimi Hande YUMAK AKTAYCA Dil Anlatım -Türk Edebiyatı Hanife TAŞDELEN Dil Anlatım -Türk Edebiyatı Hayrettin KAYA Tarih Hermine RIDE Fransızca Hülya TAŞKIN Fransızca Hüsnü PEKER Beden Eğitimi İbrahim TOLUNAY Coğrafya İsmail TABAKCI Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Jülide DAĞTEKİN İngilizce Lida GOLBA Matematik Lin ÖZYÖNÜM Matematik Lucie SIEROCIUK Fransızca Luz BLANCO Görsel Sanatlar / Müzik Marc SUTRA Fransızca Martin STERN Kütüphane görevlisi Melike KOÇAK FIRAT Türkçe - Dil Anlatım-Türk Edebiyatı Mireille DURIEZ Biyoloji Mirey AJİ DERKAZEZ Rehber Öğretmen Mutlu ÖZTÜRK Tarih Müjgan ARAL Dil Anlatım -Türk Edebiyatı Nadine ŞENKÜR Fransızca / Müdür Yardımcısı Nami BAŞER Felsefe Nil HAMAMCIOĞLU Fransızca Nilgün YAMAN Tarih Numan MALKOÇ Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Oya GENGÜÇ Felsefe - Mantık Özlem YAMAN Fen Bilimleri - Biyoloji - Sağlık Bilgisi Patricia SÖNMEZ Fransızca Paul MIRABILE Fransızca Régine WINISDOERFFER Fransızca Samira BENAMEUR Fransızca / Müdür Yardımcısı Selman ATALAY Fizik Sennur ŞEN Matematik Seval EROL Coğrafya Sevil ÖĞRETEN Matematik Sevinç ÖZDEN FERKOUS Fransızca Stéphane MONNET Fransızca Suzan SEVGİ Kimya / Türk Müdür Başyard. Tuna SAIKALI Rehber Öğretmen Ulya TABAKLAR Türkçe - Dil Anlatım -Türk Edebiyatı Ursula BURKE Matematik Yann GOURVIL Matematik - Fizik Yann DE LANSALUT Müdür Yeşim ÖZÇUBUKÇU Matematik - Bilgi İletişim Teknolojileri Ziya DİZDAR Dil Anlatım - Türk Edebiyatı
Notre Dame de Sion Fransız Lisesi
Notre Dame de Sion Fransız Lisesi