Lütfen Yardım Ediniz

Konu sahibi son olarak 2083 gün önce görüldü
Arkadaşlar hassasiyet ve önem arzeden konuda yardımlarınızı esirgemeyin

Lütfen Facebook hesabı olanlar bu sayfayı şikayet etsin mümkünse hesabınızda da paylaşıp mümkün olduğunca çok kişinin görmesini sağlayın

@!!aLPaCiNo!!+, @Arpes @#f5#, @-Ediz1912-, @Gazete Küpürü @Afra, @Akhilleus, @ala'turka, @Alaz, @Alcatraz, @Aleyna, @Antidepresan, @Arkhe, @Aslı, @Aşk-ı´Devrim, @Bahar, @Bal Porsuğu, @Bardak, @bâsübâdelmevt, @Beyaz, @bittikabiya, @Böğürtlen @bubu, @Buz, @Büyük Düşler+, @Cemre+, @Classiic, @Cool, @Corpse, @crazyy, @CribStone, @deka,@Derya @Destinys., @donatello, @Düş Bozumu+, @döngüsel, @EbruLi, @Elia, @emlikoğlu, @Enise, @Equal, @eski_toprak, @eXtreme, @FaRaH, @FeNeR1907, @Ferdano, @Foster, @freemykol, @Friend, @fro, @Grifikir, @Gökyüzü, @Mendebur, @Heavenly+, , @Heisenberg, @Hezarpare, @HosgeldinHarunAbi, @hıhım, @ilahimorluk, @ivahmet, @izmirli, @JeiBlueIsLife, @JoKeR, @Jose, @kafka, @kamonevribadi, @KaRa DuT, @KaRma, @Kartal, @kartal8181, @Kei, @keroLayn+, @KEZMAN+, @kOzMi, @Kuzey, @Küvet, @Kızıl_mavi, @leavemealone, @Liaaa, @Lucas Hood, @Machiavelli, @mak res, @Maral+, @Maria Puder, @Mathilda, @MattMavi, @Mavera, @Mavi Ada'M, @Medusa, @metalblood, @Morfinyus, @MrNobody, @mutlu, @Myself, @Neamish, @Nevra, @Nfu, @Nike, @Nixie @No Pasaran+, @Noah, @Oggy, @Onurcan+, @Outis Pessoa, @Pi, @Pitre, @Plesk, @pygmalion, @Rain_, @Raskolnikov, @Rati, @redyellow, @Risuss, @rt, @Sakura, @Sezen, @Nixie @shady, @Shinigami, @Siyah, @SiyahBeyaz+, @Soğuk Kahve+, @Sükût, @trink, @Tuğçe, @Ukala Sözler, @Waterlelie, @XasthuR, @xRay, @Yabani, @Yek, @yolcu, @İptila+, @Zeynep, @Özlem, @Şeyma, @ßaşak @Kondansatör
@Gülse @Jigsaw @Restful @Emre @Cips @Farid

yuhhh
bu kadar fazla şerefsiz nerde gizleniyor yorumlara bak. hepsi de fake büyük ihtimalle

@Xerath duyarlılığın için teşekkürler

şikayet edince sayfa kapanır bence kapanmasın polise ekran görüntüsü ile bir şekilde yollamak lazım oradaki bütün elemanları takibe alsınlar

Lütfen bir yönetici herkesi etiketleyebilir mi ?

Pes ya o kadar sinirleniyorum ki bu toplumun ciddi psikolojik tedaviye ihtiyacı var facebook abaza kaynıyor .
Haber yorumlarına bakın çok net göreceksiniz.

Güncel tutmakta fayda var

Allah belanızı versin ya hasta sapık ruhlu insanlar. Bunlarla bir arada yasamak ne korkunç ..
Duyarlılığın için sagol..

Geregini yapcam ben simdi.
Tesekurler bana mention atana gormezdim yoksa -_-

I'm HOMRA.

arkadaslar gorupte sessiz kalmayalim bu tur seylere konuyu acanin duyarliligi icin teskler

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler

@!!aLPaCiNo!! , @-Uηdoмıel- , @Afra+ , @Ahmosis+ , @Akhilleus , @ala'turka , @Alaz+ , @Aleyna , @Arpes , @Aslı , @Aşram , @Bahar+ , @Bal Porsuğu , @Bardak , @Beyaz , @Big Chief , @Biggie , @Blair , @Blue+ , @Brcu , @Bruce Lee , @busraadeemiir , @Cafetatli , @Cemre , @ceoLayn+ , @Classiic , @Coffee Queen , @CribStone , @çıkmaz sorular , @demirdoven , @Dilek akıllı , @donatello , @dryusufcan , @dusselleri , @döngüsel , @Earl @Freyja , @Ebu Said , @ecLipse , @elfdaily , @embesil , @Emre+ , @entel maganda , @erik , @Esra. , @eXtreme , @Farid , @FaRoCK , @FeNeR1907 , @feveran , @ForseTi , @Gazete Küpürü , @Grifikir , @Gülse+ , @Gökyüzü+ , @HalaMadrid , @Hatem , @Hatrım Kalır , @Heawen , @Hestia , @Hezarpare , @Hilal , @HosgeldinHarunAbi , @hıhım , @ilahimorluk , @izmirli~ , @Jan Dark , @Jose , @Kaf_Dağı+ , @KaRma , @Kartal , @KaygısızMurat , @kedi çakması , @Kei , @KEZMAN , @kierkegaard , @KitKat , @Kondansatör , @Kuzey+ , @Kızıl_mavi , @lanemoje , @leavemealone , @Lucky , @Luxor , @LySha , @mak res+ , @Malefiz , @Maral , @Maria Puder+ , @Marxman , @Mathilda , @Mavera , @Mavi+ , @Mavi Ay , @Medusa+ , @Metal Militia , @Mirket , @Morfinyus+ , @MrNobody , @Musti1453 , @Nazlı , @Nevra , @Nil+ , @Nixie , @No Pasaran , @Obsesif_Sami , @odabaşoğlu , @Oggy , @Oldstone* , @Onurcan+ , @PAŞA TORUNU+ , @Plesk , @Poseidon , @Rain , @Raskolnikov , @Raven , @redyellow , @rt , @sansibl , @Serdar , @Sherlock , @Shinigami , @Siyah , @SiyahBeyaz+ , @sizenebayım+ , @sjnan10 , @sokrates , @SosyalSorunumBen , @Sükût , @Süleyman , @VeyseL , @Waterlelie , @XasthuR , @Xerath , @Yabani , @yolcu , @Yondaime , @Zeynep , @Yek , @KaraBiber

Normal şartlarda toplu etiket yapmıyoruz, fakat bu konu biraz farklı o yüzden anlayış göstereceğinizi umuyorum. Lütfen konu içerisindeki ilk mesaja göz atar mısınız, ilgi alaka ve destek gösteren her arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.

Ayrıca @Xerath bir kaç polis arkadaş var irtibata geçiyorum hemen, bilgilendirme için teşekkürler.

Geri