lutfen yardim edermisinizz :(??

Konu sahibi son olarak 3709 gün önce görüldü
Arkadaslar, sizi birsey anlaticagim lutfen yardimci olursaniz çok sevinirim.. Cunku benim kafam çok karisik ve sizin yorumlariniza gercekten ihtiyacim var.. Benim bir ilişkim vardi aramizdaki durum gayet iydi, onu cok sevdigimi biliyor, ve bana demistiki bir gun sen benim icin ölürsün bile, telefonda konustugumuzda bikeren boyle demisti "beni cok seviyorsun demi, olucek kadar bile.. Evet demistim, oda bana boyle dedi bende bundan korkuyorum bana bisey olursa, sonra lafi cevirdi ben yapi olarak cok duygusal biriyim..* herneyse ayriliga kadar geldik, Ona ne oldu sordugumda, bisey demiyor.. Bana sadece boyle demisti; ben evlenmeyi dusunmuyorum, oynamak istemiyorum seninle. Bende dedimki suan evlenemesekte beklerim felan..Oda bana dediki belki yapmak istedigim baska sey var, cok celiskili konustu.. Bende iste uzuldum dedimki naptim sana* seviyordun beni hani, nedenini soyle, soylesem dahada uzulursun birakmasin beni, belki seni kaybetmekten korkuyorum, belki gelecegimiz olmucaginda korkuyorum demisti.. agzinda laf cikartamadim, ve bundsn oncesi Durumuna boyle bisey yazdi: Olamam cok sevsemde bir askin kölesi, seninkisi ask benimkisi memleket meselesi" sevdigim cok vatanina asik biri, ve askerlik yapmayi cok isterdi misal. Sonra yine bulusmustuk.. arabada oturuyoruz konusuyoruz beni seviyor ama bi taraftan sanki biseyin etkisinde kaliyor.. bana diyorki, ayrilmak mecburum, ama o ara surekli Askerlere ait bir parca caliyor, asker turki bitiyor yine aciyor yine yine, sonra bana dediki duydunmu? Elin kizi yas tutar.. bende dedimki, askeremi gidiyosun.. Hayir dedi, ve simsiki sarildi bana agladi Ben birakmadim onu , o ise beni birakmak istedi; Gelecegimiz yok diye :( ama neden?* Ben ona karsi saygimi hic bozmadimki, benim cok hassas biri oldugumu biliyor ve vok sevdigimide, Sizce ne olabilir? Sizce neden ayrildi :(

Askerlik ne alaka vatan sevgisi ne alaka ben anlamadım yardımcı olamiciiim

ya git gel askere ben seni beklerim hayırlı tezkereler de bırakmayın birbirinizi :(

eski türk filmlerini anımsattın.

Yaşın 20'nin altı olmalı. Çok erken düşünmüşsün. Bir gün öyle bir yaşa geleceksin ki, hayat sana bunları çok ta düşünmemeni öğretecek. Bence kendine haftada en 4 kez uygulamak üzerine bir etkinlik planı çıkart. Gezilecek yerler listesi, gidilecek sinema filmleri, buluşulacak arkadaşlar gibi... Kim olursa olsun herkesin sakladığı bir yalan vardır. Yalansız kul asla yoktur. Ben bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Sana askeri bir mesele der, belki de sevdiği bir başkası vardır.

Bunlar çok düşünmeye gelecek şeyler değil. Kafana dağıtmaya bak.

Yaşın 20'nin altı olmalı. Çok erken düşünmüşsün. Bir gün öyle bir yaşa geleceksin ki, hayat sana bunları çok ta düşünmemeni öğretecek. Bence kendine haftada en 4 kez uygulamak üzerine bir etkinlik planı çıkart. Gezilecek yerler listesi, gidilecek sinema filmleri, buluşulacak arkadaşlar gibi... Kim olursa olsun herkesin sakladığı bir yalan vardır. Yalansız kul asla yoktur. Ben bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Sana askeri bir mesele der, belki de sevdiği bir başkası vardır.

Bunlar çok düşünmeye gelecek şeyler değil. Kafana dağıtmaya bak.
Yok... bans kedin bisey demediki...safece bu durumda ne olabilir diye sorfum boyle okudunuz ya

Allah'im cumlelere gel, 3 defa okumak zorunda kaldim ://
Bugunlerde de dert yanan yanana :D Burnuma yine fake kokusu geliyor ama yine de yorumumu yapayim.
Ayrildiysa sevmiyordur, erkekler kompleks dusunmez, unut gitsin.

Erkekler şöyle erkekler böyle kızlar ak kaşık unut gitsin : T :

Geleceği onda göremiyosan devam ettirmemen gerekirdi. Adam evlenilecek, ileriyi düşünecek biri değilmiş belli ki :))

çocuk belki çok hastadır ölecektir üzülmeni istemiyordur

İkilemde kalmış bir erkek örneği.)Belki de evli bir erkeğe aşık oldunuz.
Dünya takıntılı bir aşkın etrafında dönmüyor,sevmeyi öğrendiğin gibi terk etmeyi öğrenip,terk edilmeyide sineye çekeceksin.
Hayat bundan ibaret.

Geri