Lütfen Sigara İçmeye Devam Edin ..

Konu sahibi son olarak 3719 gün önce görüldü
Beni bırakmayan şeyi ben yarı yolda hiç bırakmam abi. Sabaha kadar reklam yapsınlar . :S

Yanımdakilere zaten ayrı bi sözüm var. Bıraksam bile bırakmamış numarası yapmayı düşünüyorum ocağıma incir ağacı dikmeye niyetliler :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beni bırakmayan şeyi ben yarı yolda hiç bırakmam abi. Sabaha kadar reklam yapsınlar . :S

Yo yo asla birakma ilk bırakılan sen olacaksın
Yarı yola mi yoksa hastahaneye mi orası bilinmez
Hemen yak bitane israf olmasın nefesin ;o

Ölümü gosterseniz, sigara'dan vazgecmezler. Fakat bir gercek var ki, ölüm dusundurmez ken, bu dusunduruyor onlari, buda erkeklere gecerli. Erkekler fazla sigara icerse, sperm hucrelerin kalitesi azaliyor. Ilerde cocuk isteyen olursa, daha zor olur.

Bunu duyanlarin cogu direk sigara'yi birakmayi calistilar/calisiyorlar. Buda sadece bizde gecerli olan mantik midir nedir.

Ölümü gosterseniz, sigara'dan vazgecmezler. Fakat bir gercek var ki, ölüm dusundurmez ken, bu dusunduruyor onlari, buda erkeklere gecerli. Erkekler fazla sigara icerse, sperm hucrelerin kalitesi azaliyor. Ilerde cocuk isteyen olursa, daha zor olur.

Bunu duyanlarin cogu direk sigara'yi birakmayi calistilar/calisiyorlar. Buda sadece bizde gecerli olan mantik midir nedir.

Sanirim gelecek nesillerini düşünen bir zihniyet bu
En azından bunun için yapılıyor sa buda bişeydir.
Şaka bir yana size sizden başkası ilaç olamaz.

Sosyal mesaj verelim derken Aldık Şeytan pabucu bu olsa gerek (:

İçin hatta bende bi camel yakayım dur ya :D

Geri