Lupe’nin gazına gelmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sabahleyin Lupe hanım bana bir iltifatta bulunmuştu.çok güzel fotoğraf kareleri çektiğimi,elit mekanlarda filan takıldığı mı söylemişti ve vlog çekmemi tavsiye etmişti..bende o gazla gidip Instagram hesabı açtım,anlık şeyleri paylaştım.hemen iki kişi takip isteği atmış profillerine bakınca anladım ki bana göre değilmiş bu iş olay büyümeden tekrar kapattım…
7B584223-F20D-487D-852F-7BD24082140E.jpeg257CBA4F-6291-4F05-BEB7-FEF01AB246A0.jpeg

Ben gaza gelmem ipragaza gelirim…

Iyi sana bogaz koprusunu satmamis haci sjsjjdndn

Onu alacak şoparlar kaldı mı hala? Özelleştirdiler diye biliyorum.
Zaten artik bogaz koprusude degil haci. Yabani biraz daha ic anadolu cocugu oldugu icin "en buyuk saban" filmine gonderme yapmistim. Zamanla tanidikca milleti ayıkıcan 1 saate cozersin oyunlara ve siyasi konulara takılsan. Fast and furious'da yarisi baslatan kizlar gibi oldugundan lupe ablamiz yabani abimizin aldigi tavsiye dogrultusunda biraz uzay zaman bukulmesi olmus heralde ksksmmsms vlog cek derken iltifat adami bloke etmis.

Zaten artik bogaz koprusude degil haci. Yabani biraz daha ic anadolu cocugu oldugu icin "en buyuk saban" filmine gonderme yapmistim. Zamanla tanidikca milleti ayıkıcan 1 saate cozersin oyunlara ve siyasi konulara takılsan. Fast and furious'da yarisi baslatan kizlar gibi oldugundan lupe ablamiz yabani abimizin aldigi tavsiye dogrultusunda biraz uzay zaman bukulmesi olmus heralde ksksmmsms vlog cekeyim derken adami bloke etmis.
Lupe zeki kız onu çözmek iki saniye de zaten. Vlog dediğinin insanların ilgisini çekecek bir şey olduğunu anlamak herhalde çok ileri bir zeka seviyesi gerektirmese gerek? Kemal Sunal filmlerine gerek kalmadı, çünkü o filmleri yaşıyoruz zaten. Bak bugün borsa endeksini bir anda tepeye çıkardılar ve bizim şopar KY endeks gidiyor diye Kenan Şeranoğlu dansı yapmaya başladı. 2,3 gün sonra endeksteki fiyatlardan kafalarına kafalarına mal çakmaya başlayınca piyasa yapıcılar, göreceğim onları. Siyasi konulara takılmam çünkü ülkemizde siyaset dünyadaki af buyur en g....alı siyaset. Millet siyasi liderini ya da düşüncesini put yapıyor. Doğrusu ve yanlışıyla görmüyor. Bizim ülkemizde siyaset üzerine söylev sosu dökülmüş slogan yemeğinden başka birşey değil. Bak sosyal medyaya, kendine akıllı aydın diyen g...alı tayfa başkalarının fikirlerini twitlemeden yorum dahi yapamıyor.

Neyse biraz fazla uzun konuştum ama benim bakış açım böyle :)

Lupe zeki kız onu çözmek iki saniye de zaten. Vlog dediğinin insanların ilgisini çekecek bir şey olduğunu anlamak herhalde çok ileri bir zeka seviyesi gerektirmese gerek? Kemal Sunal filmlerine gerek kalmadı, çünkü o filmleri yaşıyoruz zaten. Bak bugün borsa endeksini bir anda tepeye çıkardılar ve bizim şopar KY endeks gidiyor diye Kenan Şeranoğlu dansı yapmaya başladı. 2,3 gün sonra endeksteki fiyatlardan kafalarına kafalarına mal çakmaya başlayınca piyasa yapıcılar, göreceğim onları. Siyasi konulara takılmam çünkü ülkemizde siyaset dünyadaki af buyur en g....alı siyaset. Millet siyasi liderini ya da düşüncesini put yapıyor. Doğrusu ve yanlışıyla görmüyor. Bizim ülkemizde siyaset üzerine söylev sosu dökülmüş slogan yemeğinden başka birşey değil. Bak sosyal medyaya, kendine akıllı aydın diyen g...alı tayfa başkalarının fikirlerini twitlemeden yorum dahi yapamıyor.

Neyse biraz fazla uzun konuştum ama benim bakış açım böyle :)
Konus moruk lafa gumrukmu var koy gtnu rahvan gitsin be

O değil de arkadaş beni baya irdelemiş hfkksl
Yabani sen çok yanlış anlamışsın olayı ya.
Artı bu 2 saatte sonuç verecek bir konu asla değil. Severek yapıyorsun diye dedim.
Durun ya kan şekerim düştü karnımı bir doyurup geliyorum.

O değil de arkadaş beni baya irdelemiş hfkksl
Yabani sen çok yanlış anlamışsın olayı ya.
Artı bu 2 saatte sonuç verecek bir konu asla değil. Severek yapıyorsun diye dedim.
Durun ya kan şekerim düştü karnımı bir doyurup geliyorum.
İrdelemek ile kalmamış. Bence hayalinde yaşatmayı bile seçmiş. Kafalar pırıl pırıl olunca sonuçlarda böyle vakvaklı hayrında olmuyor :)

İrdelemek ile kalmamış. Bence hayalinde yaşatmayı bile seçmiş. Kafalar pırıl pırıl olunca sonuçlarda böyle vakvaklı hayrında olmuyor :)
Güzelim sen niye olayı ciddiye aldın ben hep işin dalgasındayım tanımadığın için bu sefer mazur görmüyorum.

Geri