Lunaparkları Sever Misiniz

Konu sahibi son olarak 978 gün önce görüldü
Lunaparkları Sever Misiniz

İçinizdeki Çocuk Öldü mü Yoksa

çarpışan arabaya binerdim
çoktandır gitmedim
öldün mü

Disneyland (Paris) & Gröna Lund (Stockholm) der ve susarım.. :kaç: Hele ki Gröna Lund'da içim çekildi resmen.. Henüz gitmediğim ama listemde bulunan Kopenhag'daki Tivoli Gardens ve Bakken de gidilesi.. Ki Bakken 1583'te kurulan dünyanın en en en eski eğlence parkı.. :ask

Çarpışan arabalar dışında sevmem, genelde çocukları götürüyorum.

Severim elbet. İçimizde çocuk daha ölmedi.Kamikaze en sevdiklerimdendi.

Sevilmez mi hiç, gondola bineriz oğlumla muhakkak gittiğimizde.Kızım atlıkarıncalık daha (:

Ne zaman tehlikeli bir şeye binsem beni bağladıkları şey açılıyor ya. O yüzden son zamanlarda pek sevemiyorum.

Lunaparkları ve ülkemizde genelde avmlerin en üst katında bulunan game centerları da çok severim. Çünkü hayat güzel, karnınızda tuhaf bir his uyandıran gondollar, salıncaklar çok güzel. Nişan alma oyunları da çok güzel. Ay canım çekti.

Lunaparkları ve ülkemizde genelde avmlerin en üst katında bulunan game centerları da çok severim. Çünkü hayat güzel, karnınızda tuhaf bir his uyandıran gondollar, salıncaklar çok güzel. Nişan alma oyunları da çok güzel. Ay canım çekti.

Nişan oyunlarını nasıl seviyorsun ya? Herifler bozuk arpacıkla atış yaptırıyorlar.

Bende şeyden çok korkuyorum, dönme dolap binemiyorum ona ama diğerleri ranger, adrenalin falan onlardan çok haz alıyorum.

Nişan oyunlarını nasıl seviyorsun ya? Herifler bozuk arpacıkla atış yaptırıyorlar.

Bende şeyden çok korkuyorum, dönme dolap binemiyorum ona ama diğerleri ranger, adrenalin falan onlardan çok haz alıyorum.

Nişan oyunlarında mucizevi bir şekilde birçok kişiyi yeniyorum ondan sanırım sjdj
Dönme dolaptan korkup ranger dan falan korkmaman ilginçmiş :d

Geri