Lüks Takıntın Varmı ?

Konu sahibi son olarak 77 gün önce görüldü
ROl43n.gif

Sadece nişanda giymek için Corçcuk pabıç aldım o derece takıntılıyımdır mesela bir kadının donu CK değilse onla asla flörtleşmem.​

paran yoksa lüks takıntın da olamaz
parası olan zaten lüks içinde yaşar

Hic lukse harcayacak kadar cok paraciklarim olmadi

Sence orta gelirli kaldı mı

evet bir sürü insan tanıyorum ben orta gelirli insanın cebi zengin olucağına kalbi zengin olsun abariscim sdkfks :D
ha gucci giymişim ha pazardan 20tl lik tshirt ikisi de benim için bez parçasından ibarettir :D

benim kalbim zengin şkdkjdhh
gucciyi de öldürdün bee

sen zenginsin anladık :D
gucci kadar kroca bir marka yok benim için ciddi diyorum benim kaft dan aldığım 50tl lik tshirtler yemin ederim gucciye 10 basar
yooo değilim kendi yağımızla kavruluyoruz şflkfldşs
senin benim için öyle ama ciddi anlamda takıntısı olanlar var
benimde ayakkabı takındım var onlar dışında giymem, kıyafette her şey giyerim senin gibi

Lüks bir ihtiyaç değil mi zaten.

yooo değilim kendi yağımızla kavruluyoruz şflkfldşs
senin benim için öyle ama ciddi anlamda takıntısı olanlar var
benimde ayakkabı takındım var onlar dışında giymem, kıyafette her şey giyerim senin gibi

papuçlarıma özen gösteririm bende gerisi çok önemli değil marka vs bakmam kriterlerime uysun yeter
ben antalyanın göbeğinde ayağımda bi terlik üzerim toz toprak içinde mutlu mesut neşeli neşeli gezebilecek adamım gucci neyime benim :D

papuçlarıma özen gösteririm bende gerisi çok önemli değil marka vs bakmam kriterlerime uysun yeter
ben antalyanın göbeğinde ayağımda bi terlik üzerim toz toprak içinde mutlu mesut neşeli neşeli gezebilecek adamım gucci neyime benim :D

sen yine terlik giymişsin ben de terlikte yoktu dkhsgsfa
mutluluğun daim olsun :)

ya cidden param var ama oyle lüks icinde yasamayida pek sevmiom oturdugum ev 1.5milyon aramam 280k okadar

@huri ne sandın sallioz iste gecekonduda yasiom 2k ya calisiom ayda mazur gör hayal işte bohohoyt

Sana kaçkere benimle muhattap olma dedim hala olmaya çalışıyorsun @huri
gurursuzmusun?
istersem 15milyon tl servetim var yazarim veya 2milyonluk yazligim var yazarim istersem pederin 2019model range roveri var yazarim istedigimi yazmakla özgürüm anlıyacağın bu seni hiçç mi hiçççç alakadar etmez .s Herkes doğuştan şanslı olmuyor tabi sende haklısın. *eueheu.

Takinti olmamakla beraber seviyorum , her insanin da hakkidir bence biraz lüx biraz daha ozenli hayat .

param olsa olurdu. ama param olmadığı için yok.

Geri