Lüks Değil İhtiyaç..Her Kadın Regl Ürünlerine Erişebilmeli

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Regl olmak suç değil, konuşmak ayıp değil. Hijyenik ped lüks değil, bir kadının en önemli ihtiyaçlarından biridir.
eCqexoYDcpxpodC-800x450-noPad.jpg

geçen yıl sleepy pedlerini övüyordum, gerçekten artık midem bulandı. neyi övsek kendini bozuyor. ilk çıktıkları gibi tamamı pamuklu ve yumuşacık değil sleepyler. tamam zamlar yüzünden kaliteden kaçmak, ucuza halletmek için içeriğini bozuyorlar ama daha kötü kaliteyi %100 zamlı almak zorunda kalıyoruz. kotex'in ilk çıkan hallerini bozup kendini rezil etmesiyle aynı durumda şu an.
bunun lüks tüketim sayılması zaten ayrı bir rezillik. çarşaf mı bağlayalım kardeşim.

geçen yıl sleepy pedlerini övüyordum, gerçekten artık midem bulandı. neyi övsek kendini bozuyor. ilk çıktıkları gibi tamamı pamuklu ve yumuşacık değil sleepyler. tamam zamlar yüzünden kaliteden kaçmak, ucuza halletmek için içeriğini bozuyorlar ama daha kötü kaliteyi %100 zamlı almak zorunda kalıyoruz. kotex'in ilk çıkan hallerini bozup kendini rezil etmesiyle aynı durumda şu an.
bunun lüks tüketim sayılması zaten ayrı bir rezillik. çarşaf mı bağlayalım kardeşim.
yazıklar olsun o bambu sleppylere kandırmaya çalışıyorlar bizi şimdi birde yermiyiz kardeşim... eski ilk zamanlardan bir numune saklıyorum , içeriği aynı mı diye değil yani hadi sleppy ötede bayıl ...Sahi şuan ne alıcas artık:S

yazıklar olsun o bambu sleppylere kandırmaya çalışıyorlar bizi şimdi birde yermiyiz kardeşim... eski ilk zamanlardan bir numune saklıyorum , içeriği aynı mı diye değil yani hadi sleppy ötede bayıl ...Sahi şuan ne alıcas artık:S
eskisiyle uzaktan yakından alakası yok, tipinden anlamasan bile emiciliğinden anlıyorsun. yazıklar olsun...

regl külodu denediniz mi peki? yurt dışında olan birkaç marka öneriliyordu çok da memnun herkes tabii insan yine korkar cesaret edemez belki akıtır korkusuyla ama hiç öyle sıkıntılar olmadı demişler. kotex getirdi regl külodu da güvenip almadım, deneyen varsa yeşillendirin...

Tamam da kdv düşürülse ne olacak ki?
18% 'den , 8% 'ye düştü diyelim.
Ve Yosun'un paylaştığı 80 TL 'lik pede uygulayalım :

80 TL tutarındaki bir pede 18% kdv hariç 67,80 TL ödüyorsunuz.
Bu ürünün kdv'si 8%'e indirilse, 73,22 TL ödeyeceksin.

Yani hepi topu 6,78 TL indirim almış olacaksınız.
Hadi kdv'yi en düşük orana, 1%'e indirdiler diyelim; 67,80 TL kdv hariç bir pede 1% kdv ile 68,48 TL ödeyeceksiniz.
80 TL - 68,48 = 11,52 TL indirim almış olacaksınız.

Sizin kovalamanız gereken kdv oranı değil bence, bu ürünlerin ücretsiz verilmesi veya en az 50%'nin karşılanması.

Umarım sünnet videosu atmaz birisi şimdi.

avrupa fiyatlarına baktımda cidden cok ucuz gızlarımızın durumu zor valag

Geri