Maria Puder
Platin Üye
Usb olmasını ben de beklemiyordum yalan yok ben kızı dünyayı ele geçirir diye hayal etmistim
(
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yine fark ettik ki ya kimse izlemeyi bilmiyor filmi yada bizde bir sıkıntı var. Öncelikle Morgan Freeman sahnede açıklamalarının arasında bahsediyor, beynimizin %10'u derken vücuttaki total nöron sayısının beyinde yaptığı bağları kastettiğinden.
Sonrasında Lucy USB bellek olmadı, o sadece kendi bilgisinin belli bir kısmıydı. Polis arkadaş Lucy nerede diye sorunca cep telefonuna "her yerdeyim" diye mesaj geliyor, görmediniz sanırım.
Burada bir potansiyel tanrı kavramı işlenmiş tabii ki sembolik olarak. Film ateist filmi diyen var gerçi daha ne diyeyim bilmiyorum ki.
Velhasıl oturun bir daha izleyin, ben ikinci kez izlediğimde çok daha güzel detaylar bulmuştum filmde. Çok güzel bir film değil, çok daha güzel işlenebilirdi ama konu ve senaryonun zekice ilerlemesi çok hoş.
Ateist olayı şurdan çıkıyor Morgan amcamızın anlattıkları darwin düşünceleriydi ve filmin ismi gibi Lucy ismi maymun halinde olan kadın ile karşı karşıya geliyor maymundan gelme falan darwin teorileri üzerinden gittiği için böyle ama ben her yerdeyim olayıda tanrı durumunu çıkarıyor ortaya yani demem o ki bazı yerler inançsız bazı yerler inançlılara göre harman yapılmış yada bir fikir sunuyor bizlere ama yinede çok beğendim filmi![]()
Aslında insan tanrıdir.
Darwin in teorisini sadece ateist ler benimsemiştir demek büyük yanılgı olur ki yaratılış sürecinde belki de evrildik? Bunu henüz bilemeyiz . Milyonlarca yıldan söz ediliyor.
+++ yaşadığımız iklim kosullarina /bölge ye göre vücudumuzun şekil aldığını ona göre tepkiler (hastalik)verdiğini düşünürsek bu hiç te mantıksız değil.
Sonrasında Lucy USB bellek olmadı, o sadece kendi bilgisinin belli bir kısmıydı. Polis arkadaş Lucy nerede diye sorunca cep telefonuna "her yerdeyim" diye mesaj geliyor, görmediniz sanırım.
Burada bir potansiyel tanrı kavramı işlenmiş tabii ki sembolik olarak.