Lucy

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü

Vizyon Tarihi:08 Ağustos 2014

Yapımı:2014 - ABD , Fransa

Tür:Aksiyon , Gerilim

Süre:90 Dak.

Yönetmen:Luc Besson

Oyuncular:Morgan Freeman , Scarlett Johansson , Min-sik Choi , Analeigh Tipton , Mason Lee

Senaryo:Luc Besson

Yapımcı:Luc Besson , Christopher Lambert

Film Özeti

Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı ve özel yapım bir uyuşturucu kullandığında tam bir ölüm makinesine dönüşen ve özel güçlere sahip olan Lucy'nin hikayesi anlatılıyor. ​

filme dün gittim, "lan harbiden böyle mi olurdu anasını satim" dedirtip beyinle ilgili farklı bilgiler veren garip bi yanı var. yalnız (bu kısım spoiler içerir xd) film boyunca lan acaba yeni bi süper kahraman mı doğuyor diye düşünürken filmin sonunda taş gibi hatunun usb bellek olmasına bayağı güldüm. xd

Bence harika bir filmdi. Bilim kurgu sevenlerin Scarlett Johansson bakışlarında ki anlamsızlığı hissetmeli. Tabi Morgan Freeman oynaması hayri bir hava katmış filme.

Bence sonuç olarak bilgisayar bizim beynimiz arkadaş:p

beklediğimin çok altındaydı ama filmin konusu ayıbı kapattı, sevdim ben. scarlett yaşlanıyo beyler :(

Nedense Limitsiz filmini hatırlattı bana. Luc Besson ismini görünce çok üst düzey bir film bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım.

Bana böyle filmlerle gelin.
Bazı sahneler çok anlamliydi. Hele de insanın aslında olumsuz olduğunu çoğalma ic güdusüne baglamasi gulumsetti Lakin ben beynimizin sadece %10 luk kısmını kullanıyoruz algisinin şehir efsanesi olduğunu bilimsel olarak gerçekliği olmadığını okudum.
Ayrıca aklıma yer yer bilinç öldürür temalı Artur ve herseyi hissediyorum bu beni öldürecek cümlesi ile Dostoyevski yi getirdi. Sonu pek tatmin edici olmasa da ;Mrnobody den sonra pek Sevdik.

Spoiler vermiş oldum.

kesinlikle ufuk açıcı olduğunu düşündüğüm bir konu ve çok merak uyandıran bir konuydu işleyiş biraz beklenti altıydı ama konu iyiydi ve kesinlikle buna inanıyorum ki zincirler kırılabilir yani %10 kullanım falan üste çıkılabilir:)

gayet hoştu kendi usb sini bile yaptı daha ne olsun :))

Bence ateistlerin filmi sonunda dikkat ettiyseniz en son maymuna kadar gitti patlama öncesinde.

Ben de bunu kim diyecek diye bekliyordum: (
Darwin.
Evrim
maymun: (

Filmin başlangıç ve ilerleyen sahneleri çok güzeldi. Ama bitiş berbattı. Hüsrana uğradım filmin sonunda...

filme dün gittim, "lan harbiden böyle mi olurdu anasını satim" dedirtip beyinle ilgili farklı bilgiler veren garip bi yanı var. yalnız (bu kısım spoiler içerir xd) film boyunca lan acaba yeni bi süper kahraman mı doğuyor diye düşünürken filmin sonunda taş gibi hatunun usb bellek olmasına bayağı güldüm. xd

Filmin sonunu soyleyip , hevesi kursakda birakan, kotu adamlardanmisin :(

Dünya nin kuruluş düzenini izleyiciye aktarırken kurduğumuz düzen dışında ki gerçekliğe insanların nasıl tepki vereceklerini de gayet güzel işlemiş kesinlikle.

Bazı şeyleri bilmemek belki de daha iyidir.

Beynin %100 kullanılsa Tanrı felan olurdu diye beklerken usb bellek oldu. Acaba kaç gb ya tb? Evren kaç tb.ye sığabilir ki? Bunlar ilginç şeyler.

Spoiler verilmesine karşıyım.
Izlenmesi gereken çok yaratıcı bîr film.

Geri