Love, Death & Robots

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
4975550.jpg

Love, Death & Robots; Netflix'te yayınlanan bir yetişkin animasyon, bilimkurgu, antoloji dizisidir. 15 Mart 2019 tarihinde ilk sezon 18 bölüm olarak yayınlanmıştır. Dizinin yapımcılığını Joshua Donen, David Fincher, Jennifer Miller, ve Tim Miller üstlenmektedir. Her bölüm farklı bir yerde ve farklı bir konu üzerinde durmaktadır. Dizi 1981 yılında yayınlanan bilimkurgu robot filmi olan Heavy Metal'dan esinlenilmiştir.

Haziran 2019'da Netflix, 14 Mayıs 2021'de yayınlanacak sekiz bölümlük ikinci sezonu ve 2022'de yayınlanması planlanan sekiz bölümlük üçüncü sezonu duyurdu.

Animasyon dizisi, tamamı 20 dakikadan kısa olan ve farklı oyuncular ve ekipler tarafından üretilen bağımsız bölümlerden oluşuyor, ancak bazı bölümler belirli ekip üyelerini paylaşıyor olabilir.

alın size cgi sanatı

netflix'te fragmanini izledikten sonra direk es gecmistim. tuhaf gorunuyo. cok, cok, cok tuhaf :d

her sezonunda favori bölümlerim vardı birinci sezonda sonnie'nin avantajı, tanık mesela.
ikinci sezonda nüfus kontrol
üçüncü sezonda jibaro ( tanık ve jibaronun çizim ekibi aynıydı ) tonozlu bölümü çok iyiydi. ve mini ölüler.
bunların dışında üç sezonda da ortak bölüm olan üç robot çok hoşuma gitmişti

Güzel dizi, benim de üçüncü sezondan favorim jibaro olmuştu.

geç keşfetmiştim. son sezonu hoop diye bitirdim. çok güzel dizidir. "ulan ya olursa?" dedirtecek kadar da ürkütücü bölümleri vardır. severiz.

son sezon izlenmeyi bekliyor. aradan çıkartayım bir gün.

Geri