sevgierezi
Üye
-
-
-
-
-
"Kendini sev" mek "kendini bil" mek kadar önemli
) Kendini sevmenin bir boyutu da dış görünümümüz. Biz kadınların kimi zaman biraz abarttığı ama anafikir olarak hiç de yabancısı olmadığımız bir konu. Aslında bu öyle bir matematik ki, ne yersen o olursun, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim gibi, aslında göründüğün gibisindir
)
Mr.Maana diye bir yarışma var, internet üzerinden oynanıyor, üyeliği ücretsiz ve üye olmak çok kolay. Çeşit çeşit hediye dağıtılıyor. Biz kadınları direkt ilgilendirenleri sizle paylaşıyorum;
Loreal Mascara Evc Million Lashes, Burberry parfüm, tek bir elbiseyle onlarca model yaratabileceğimiz Sihirli Elbise, Arzum Türk Kahvesi robotu, Arçelik Elektrikli Süpürge, Taç City Nevresim Takımı...
Bunların dışında netbooklar, playstationlar da hediyeler içinde yer alıyor.
Günümüz ekonomik koşullarında böyle bilgileri birbirimizle paylaşalım
Mr.Maana diye bir yarışma var, internet üzerinden oynanıyor, üyeliği ücretsiz ve üye olmak çok kolay. Çeşit çeşit hediye dağıtılıyor. Biz kadınları direkt ilgilendirenleri sizle paylaşıyorum;
Loreal Mascara Evc Million Lashes, Burberry parfüm, tek bir elbiseyle onlarca model yaratabileceğimiz Sihirli Elbise, Arzum Türk Kahvesi robotu, Arçelik Elektrikli Süpürge, Taç City Nevresim Takımı...
Bunların dışında netbooklar, playstationlar da hediyeler içinde yer alıyor.
Günümüz ekonomik koşullarında böyle bilgileri birbirimizle paylaşalım