Londra, Yasanti cok baska

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Beyler bu mesajlari kacirmisim pardon.

Isin gücün yerindeyse bence cok iyi yasanir.
Insanlari cok sicak. Bircok seyi asmis adamlar.

Interneti olan daha cok bilir hacu :D

Aslında işimi yani Türkiye'de yaptığım işin yarısını Londra'da yapsam çok daha iyi kazanırdım yaptığım bir işin telif hakları bile orada rahat yaşamaya yeter ama benim uzun süre kalabileceğim yer değil. Bournemouth'ta İngiliz ailenin 15 günlüğüne evini kiraladık, 15 gün kaldım. Londra'ya daha çok günü birlik gittim. Cidden güzel oraya diyecek bir şey yok ama benim uzun süre yaşayabileceğim yer değil kimyam tutmadı.

Sen orada yaşıyorsun ??

Ben Türkiye'yi bile miniatürk'e giderek gezmiş adamım. bana bunlarla gelmeyin :/

hoş kareler dostum

ben en çok kırmızı şeytanlar holiganlarını görmek isterdim vay be

burası ikigün güneş gördülermi bayram eden yağmur memleketi ingiltere hacı ne ballandırıyon :D
adamlar sistemli yaşıyor tabi o ayrı elizabeti ziyaret et elini öp hal hatırını sor : ))

Aslında işimi yani Türkiye'de yaptığım işin yarısını Londra'da yapsam çok daha iyi kazanırdım yaptığım bir işin telif hakları bile orada rahat yaşamaya yeter ama benim uzun süre kalabileceğim yer değil. Bournemouth'ta İngiliz ailenin 15 günlüğüne evini kiraladık, 15 gün kaldım. Londra'ya daha çok günü birlik gittim. Cidden güzel oraya diyecek bir şey yok ama benim uzun süre yaşayabileceğim yer değil kimyam tutmadı.

Sen orada yaşıyorsun ??

Yok ben de yılbaşı tatilinde gittim. 4 gün yetmedi tabi

Daha 2 hafta oncesi asiri yagistan evlerin su bastigini filan okumustum haberlerde .p Ben bikmisim zaten 4 mevsim yagmurdan bana gore degil hic. Memleket dedigin gunesli olmali, yazi sicak kisi soguk bitki ortusu maki olmali :D insanlari kaldirim yerine sokak ortasindan yurumeli .p Yol sordugunda seni gidecegin yere kadar birakmali .p bizi bu goruntulerle kandiramazsin jessy !

Fotolara baktım da ne bileyim bi Pendik değil.
Laaan :D
İyi o zaman londrayı kapatıyoruz, herkesi pendiğe yönlendiriyoruz :D
Ben Türkiye'yi bile miniatürk'e giderek gezmiş adamım. bana bunlarla gelmeyin :/
Valla aynı senin gibiydim. İstanbuldan dışarı sadece askere gitmek için çıkmıştım.
Şimdi acısını çıkarıyorum .p
burası ikigün güneş gördülermi bayram eden yağmur memleketi ingiltere hacı ne ballandırıyon :D
adamlar sistemli yaşıyor tabi o ayrı elizabeti ziyaret et elini öp hal hatırını sor : ))

Haklısın kardeşim de bu avrupanın kuzeyi böyle be abi.
Ama her yer yemyeşil. Toz toprak yok. Arabayı bi yıka 2 hafta gıcır gıcır.
İstanbulda ertesi gün çamur :D
Elizabeth biraz genç olsaydı gidicüğdüm yanına Türkün gücünü gösterecüğdüm :D

Adamlarda hala Krallık var dünyanın süper gücü.
Bizimkiler padişah lafı duyunca yaygara koparıyor :p

Geri