litvanya'dan yapılan telefon çağrıları

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
kaç gündür +370 319 ile başlayan numaralardan aranmam hadisesidir.

Dün tekrar arandım ve telefonu açtım. telefonun ucundaki kadın, benimle evlenmek istediğini ve bunun için de uçak bileti için paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de gönderdim.

Bugün de başka bi kadın aradı. Ona da uçak bileti için para gönderdim. Artık hangisi daha önce gelirse onunla evleneceğim.

Durduk yerde 2 kadin mi kazandin? Dolandirici o numaralar ya. Ben acmiyorum

abi ben dolandırırlar dıye açmıyordum.
açayım mı gönül rahatlığıyla ?

Yaa beni de bayram sabahı 7 de aradı ısrarla :o

O değil de, benim başıma hiç gelmedi böyle şeyler. Nasıl bir duygu acaba?

Hayırlı olsun kardeşim, peki evlenmek istiyorum derken hangi dilde söyledi :) beni Yunanistan'dan aradılar daha önce, yalnız Litvanya kulağa hoş geliyor :)

ben sırbistandan aramışlardı
ta sırbistandan

abi ben dolandırırlar dıye açmıyordum.
açayım mı gönül rahatlığıyla ?

aç aç. arkadaşı da aramış bi tanesi. 1.000 tl istemiş, haftaya 2.000 olarak geri vereceğini söyledi abi, diyor.
O değil de, benim başıma hiç gelmedi böyle şeyler. Nasıl bir duygu acaba?
bi karikatür vardı ya hani, "seks mi lan burası" diye. dönüp adamı öpüyorlar da "uyyyy yapmayın lan, hihihihi" modunda giren adam gibi hissediyorsun kendini. Kızlar geldikten sonra beni de aralarına alıp "öpünce" ben de öyle yapacağım :dd
Hayırlı olsun kardeşim, peki evlenmek istiyorum derken hangi dilde söyledi :) beni Yunanistan'dan aradılar daha önce, yalnız Litvanya kulağa hoş geliyor :)
sağ ol birader. yaz aylarında antalya'ya gelmiş birkaç kere. kırık türkçesi ile anlaştık :)))

aç aç. arkadaşı da aramış bi tanesi. 1.000 tl istemiş, haftaya 2.000 olarak geri vereceğini söyledi abi, diyor.
bi karikatür vardı ya hani, "seks mi lan burası" diye. dönüp adamı öpüyorlar da "uyyyy yapmayın lan, hihihihi" modunda giren adam gibi hissediyorsun kendini. Kızlar geldikten sonra beni de aralarına alıp "öpünce" ben de öyle yapacağım :dd
sağ ol birader. yaz aylarında antalya'ya gelmiş birkaç kere. kırık türkçesi ile anlaştık :)))

Adem bunla ilgili bir tanıdığımı dolandirmislarfi.
Adam Twitter'dan tanışıyor kadın bin dolar istiyor bizim adan 500 dolar gonderiyor.
Sonra kadın daha sonra yazmıyor bizim adam polyanna tabi en azından diyor beş yüz kaptırdım bin de kaptirabilirdim. Nnss

Allah mesut mutlu etsin.

Bi tek benim başıma geliyor saniyordum

Bize Bulgar çağrıları, ele Litvanya ayrımcılık her yerde.

Neden benim payıma Bulgarlar düştü? İnsanda şans olacak.

Bunun Brezilya versiyonu denk geldi bana ama mesenger üzerinden. Hatun bildiğin rio carnavalından çıkmış gibiydi. Neyse engelledim hemen.

Beni de aradılar bugün, saçma sapan şeyler...

Geri