Liseden beri sevgili olup evlenen insanlar

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bizim akademisyenimiz aynı üniversiteden beri tanışıp evlenmişler.
bir yerden sonra sıkıcı olur sanki bilemedim.

Bizde de böyle bir çift vardı. İkisi de psikopattı. Aşırı seviyorlardı birbirlerini. Küfürleşerek, kan dökerek falan. Kız iki yumruk kemiğinin arasını kesip akan kanla okul musluğuna çocuğun adını yazmıştı. Çocuğun adı sa Güneş, gitmiş Güneşim yazmış. Liseden hemen sonra evlendiler. Çok da mutlular hâlâ.

Lisede çok vardı,hatta okul tuvaletinde yakalanıp okuldan atılmışlardı.
Şu an 2 tane bebeleri var,erkenden evlenmenin temelini o zamanlarda atıyorlardı hey yavrum hey..

benim de var çevremde lisede tanışıp da evlenenler. hatta maşallah diyeyim, sevgililikleri de evlilikleri de tek iyi örnek olan arkadaşımın evliliği de bu şekilde. te o zaman bulmuşlar işte birbirlerini, daim olsun:3

Helal olsun yav bravo diyorum. Ben 1. derece akrabam olmayan insanlarla yan yana 3 saat duramıyorum. Gerçekten bravo diyorum ve başarılarının devamını dliiyorum.

uzun ilişkileri olan insanlara gıpta ediyorum.
bir şeyi uzun süre sürdürme disiplini çok önemli,ister sıkıcı, ister toksik isterse boktan olsun.
bu kadar süre bunu sürdürebilmek çok sağlam bünye gerektiriyor.

Çok şaşırıyorum böylelerine insan sıkılır bir bunalır falan

Son düzenleme:
Onlar iliskiye sizin baktiginiz kadar ihtirasla bakmiyor olabilirler.
Bu sekil evlenin bir arkadasim " Zaten o olmasa baska biriyle evlenmeyi birak bir daha sevgilim bile olmazdi. Bana uzak oyle flort isleri " demisti.
Sklmamalarin nedeni ise duragan bir hayat yasamayi sevip evliligi daha kutsal gorduklerinden olabilir.
En azindan benim jenerasyonumda bu sekildi.
Mesela tanidigim bir cift vardi 5 senelik sevgililerdi ve 50 yillik evli cift gibi davraniyorlardi.
He , tamam , olur , yapalim , anlastik , bana uyar gibisinden hic kavga etmeyen bir ciftti mesela.

Bıkmazlarsa iyi. Bıkmışsa tünelin sonu flu sanki. Off sanki bana noluyorsa. Bekara herşey lolo.dd

lisede hoşladığım bi kız vardı
fetöden almışlar diyolardı
evlenseydik belki öyle şeyler olmazdı

Geri