Lise de yalnız mı takılırdınız?

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Bugun akılıma Behiç Yolluoğlu geldi.. Hep yalnız takılır, poğaçasını yalnız yer ve yalnız gülerdi..
Garip bir çocuktu Behiç.. Topunu bile tek başına oynar, öylece saatlerce düşünürdü.. Bazen merak ederdik ne düşünürdü diye..
Hiçbir kız yanına oturmak istemezdi...''Iyy ben Behiç'in yanına oturmam..''Peki Behiç ne yapardı. Kimse istemediği için tek oturur, tepki bile vermezdi..

Mezuniyet günü geldiğinde sessiz sedasız okuldan ayrıldı Behiç.. Ben ise kankilerimle Starbucks'a gittim.. Peki neden Behiç yanımızda değildi? Aslında o kadar sorulması gerken soru ki bu?
Lise de yalnız mı takılırdınız?

Tercihim o yönde olsada erkekler bana ilgi gösterince onları seven kızlar da düşmanımı yakın tutayım hesabı gelir arkadaş olurlardı.hele bir çocuk vardı Sercan her gün masama çiçek Bırakırdı aşık olmuştu bana. Ama onu da seven bir kız vardı dibimden ayrılmıyordu Sjsjsjs

Nayir.

Esra diye kankam vardi onla takilirdik

Tercihim o yönde olsada erkekler bana ilgi gösterince onları seven kızlar da düşmanımı yakın tutayım hesabı gelir arkadaş olurlardı.hele bir çocuk vardı Sercan her gün masama çiçek Bırakırdı aşık olmuştu bana. Ama onu da seven bir kız vardı dibimden ayrılmıyordu Sjsjsjs
Lisedeki aşklar çok karışık.:)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yatılı okudum lol xd tuvallette bile yalnız kalamıyorsun ahaha

5 kişilik kız grubumuz vardı. En kötüsü 3ü 15-16 yaşlarında evlendi (birini döverek kaçırdılar) biri evde kaldı ben de malum…Asla yalnız dolaşmıyorduk bize birşey yapamasınlar diye. :d

Hayır çok da kalabalık değildik ama

çok yakın gördüğüm iki arkadaşım vardı fakat herkes herkesle takılırdı bizim lise güzeldi

Piçin biriydim ben ya. Bir sürü piç vardı çevremde. Kalabalık bir piçler grubuyduk biz.

Arkadaşlarımın çoğu okuldan atıldı.

Anadolu lisesinde okuyan, okulun basket takımında bulunan, nba tutkunu, okul tiyatrosunda oynayan, o veletlerdendim ben. Fazla sosyaldim aksine.

Öğle paydosunda şarap çeker edebiyat dersine girerdik (kafamız güzel olunca çok güzel kompozisyon yazardım.

Geri