LiLy Kimdir?

L
  • Kullanıcı LiLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Sıla 07.aralık doğumluyum Rizede dogmusum Ama Çocukluktan beri istanbulda Yaşiyorum..

Ailemin en kücük cocuguyum diyelim Annemi 2008 de kayıp ettik ßir hastalık sonucu..Aramızdan ayrıldı.. Bazen sunu derler Unutursun zamanla gecer atlatırsın derler ama disardan gorundugu qıbı olmuyor birseye ihtiyac duydugun zaman annen yanında olmuyor agladıgın zaman sarılmak ıstedıgın zaman cok ihtiyac duyuyorsun hep bunun ezikligini yasamısımdır annem bizden gittigin qünden beri onu cok arıyorum cokda özluyorum.. Ama öyle bir babaya sahipim ki Anlatılmaz yerı geldigi zaman hem anne hem baba hem de ömrünü evlatlarına aday cesur bir adam.. Kocaman yürege sahip iyki onun kızı olmusum bir yandan cok mutluyum bir yandan tabıkı uzuluyorum... Universite okumak cok istedim ama bir yerde maddi imkanlarınız el vermiyince malesef Okuyamadım ama hic bir zaman İsyan etmedım hep bundada vardır bir hayır dedım.. Liseyi bitirdim İman hatip lisesinden mevzun oldum her neyseki hedefim din hocası olmak Oyuzden Üniversiteyi disardan okumaya karar verdim.. Kimine göre sessiz sakin kimine göre havali bir insan olarak tanılıyorum Ama ben insanına göre insanım herzaman..Sanalı herzaman sahte gecici bulan insanlara ragmen ben sahte ve gecici bulmuyorum malesef Cünki gercek hayatta bulamadıgınız dostlugu arkadaslıgı sanalda buluyorsunuz Az da olsa dost dedıgım insanlar olmustur hayatımda...
Paraya pek önem vermıyorum Parayı herzaman bulabılırsınız ne olursa olsun ama huzurunuzu saglıgınızı hıc bır zaman bulamazsınız. Oyuzden benım ilk once huzurum ve saglıgım herseyden önce gelir..
Kısa olarakda sunu belirteyim Sakin kendi halinde sessiz biriyim herzaman Cok kırılgan bir yapıya sahipim.. Biri iyide bisey sölese hemen alınırım üzülürüm bu da hayatımda yasadıgım kötu sonuclardan kaynaklanıyor bırazda oLsa.. İcimde hic birsey yoktur.. Aslında.. öle kendimce takılıyorum.. Yerine göre konusmayı sevıyorum gereksız konusmaları malesef sevıyorum..

ßu kadar yeterli diye Düşünüyorum . Umarım kendimi İyi bir sekilde anlatabilmisimdir bir hatam kusurum olduysa simdiden Affola...

Annenin mekanı cennet olsun Sıla. Zor bi durum. Ben de çok sevdiğim bi arkadaşımı kaybettim, acısı çok başka. Allah sabır versin. Seni tanıdığıma memnun oldum.

Allah annenin yoklugu icin sana büyük sabir versin. Güzel anlatmissin, her sey gönlünce olsun.

Annenin mekanı cennet olsun Sıla. Zor bi durum. Ben de çok sevdiğim bi arkadaşımı kaybettim, acısı çok başka. Allah sabır versin. Seni tanıdığıma memnun oldum.
Evet cok zor ama alısamıyorsun her ne kadar alısacam desende alısamıyorsun malesef Allah razı oLsun.. Sanada Allah sabır versın...
Allah annenin yoklugu icin sana büyük sabir versin. Güzel anlatmissin, her sey gönlünce olsun.
Allah razı olsun Güzel kardesim ..

Allah annenin mekanını cennet eylesin..seni çok iyi anlıyorum "o çok ihtiyaç duyduğun anları" ne nalet anlardır onlar bilirim:( Allah sabırlar versin bitanem..

Seni tanıdığıma çok memnun oldum Allah etrafından sevdiğin insanları eksik etmesin..hep güzel yaşaman dileğim ile mutlulukların hep daim olsun inşallah:))

Annen için üzülme, o şu anda cennetten seni izliyip gurur duyuyordur emin ol.. seni tanımak güzeldi sıla..

Allah annenin mekanını cennet eylesin..seni çok iyi anlıyorum "o çok ihtiyaç duyduğun anları" ne nalet anlardır onlar bilirim:( Allah sabırlar versin bitanem..

Seni tanıdığıma çok memnun oldum Allah etrafından sevdiğin insanları eksik etmesin..hep güzel yaşaman dileğim ile mutlulukların hep daim olsun inşallah:))

Aynen öle İhtiyacın oldugu zaman yanında olmuyor Özluyorsun sarılmak ıstıyorsun kokusunu hıssetmek ıstıyorsun ama Olmuyor .. Allahım Bizden Fazla sevmis Ama cok erken oldu Bizden ayrılması..
Allah Razı oLsun Amin İnsallah Dilerim hepimiz Mutlu oluruz herzaman... :srl:

Annen için üzülme, o şu anda cennetten seni izliyip gurur duyuyordur emin ol.. seni tanımak güzeldi sıla..
Ben hep öle dıyorum Onunla uyup onunla uyanıyorum En azından hergun mezarına gıdıyorum İnsallah Kavusurum Anneme.. Tsk ederim Okuyan gözlerinize sagLık..

Annenin Mekanı cennet olsun ve başın sağolsun
ama güçlü birisin bu belli eminimki zordur ama dayanabilirsin :)
memnun oldum sen tanımak güzeldi inşallah bol bol görüüşürüz :)
rabbim gönlüne göre versin canım

ßaşın Sağ Olsun Sıla. Allahın Rahmeti Annenin üzerinde olsun inş.

Seni tanımak gerçekten güzeldi. Yüreğine Sağlık.

Allah annenin mekanını cennet eylesin..seni çok iyi anlıyorum
seni tanımah güzeldi yüreğin var olsun allah babanıza uzun ömürler versin..

cok gecmıs olsun mekanı cennet olsun kırılgan olmak iii deıldır ya bence odun olmak en ıyısı kıran da olmaz uzulmezsinde

anne en buyuk varlık ya ne bilim anne candır baba pek bana göre deılde annemsiz yaşanılması zor

ben yıne saçmalamadım ya 2 melek arasında secım yapmak gııb oldu puff :

Annenin Mekanı cennet olsun ve başın sağolsun
ama güçlü birisin bu belli eminimki zordur ama dayanabilirsin :)
memnun oldum sen tanımak güzeldi inşallah bol bol görüüşürüz :)
rabbim gönlüne göre versin canım
Tesekkür ederim TatLım Güclü oLmak zorundayız ne kadar degıLızde desek Olmak zorundayım Bende memnun oldum okuyan qözlerıne saglık..
ßaşın Sağ Olsun Sıla. Allahın Rahmeti Annenin üzerinde olsun inş.

Seni tanımak gerçekten güzeldi. Yüreğine Sağlık.
Allah razı oLsun Amin İnsallah Yapragım..

Allah annenin mekanını cennet eylesin..seni çok iyi anlıyorum
seni tanımah güzeldi yüreğin var olsun allah babanıza uzun ömürler versin..
Allahım Razı oLsun.. Yasıyan Bılır Anne yokluqunu..
ALLahım hepımıze uzun ömurler versın İnsallah..

cok gecmıs olsun mekanı cennet olsun kırılgan olmak iii deıldır ya bence odun olmak en ıyısı kıran da olmaz uzulmezsinde
Okuyan qözlerinize sagLık Tsk ederim.

Ilk önce basiniz sagolsun. Annenizin mekani cennet topragi bol olsun. Sila tanima firsati verdigin icin tesekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri