Lille - Montpellier Maçının İddaa Tahmini

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lille - Montpellier Maçının İddaa Tahmini

Son zamanların formda takımlarından Lille, deplasmanda henüz galibiyeti olmayan Montpellier'i ağırlayacak.
Avrupa macerasına son veren Lille tamamen lige konsantre olmuş bir vaziyette gözüküyor.
Chelsea ile oynadıkları son Avrupa maçında da as takım futbolcularından birkaçını dinlendirmişlerdi.
Bu sezon iç sahada 9 maç oynayan Lille, henüz mağlubiyetle karşılaşmayarak ligin en iyi iç saha takımı durumundalar.
Milli futbolcularımızdan Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in de formasını giydiğini Lille takımını bu maçta mutlak favori olarak görüyorum.
Güvenilir kuponlarda Lille galibiyetini 1.62 orandan muhakkak denemenizi tavsiye ediyorum.
Ek olarak bu maçta Montpellier'in de bir gol bulacağını ve 2.5 üst barajının aşılacağını tahmin ederek 2-1 Lille galibiyeti gibi bir skor bekliyorum.
Sürpriz ya da sistem kuponlarınıza 2.60 orandan tek farklı Lille galibiyetini ekleyebilirsiniz.

Ve nokta atışı!
Güvenilir tercih olarak Lille galibiyetini 1.62 orandan muhakkak denemeliyiz demiştik!
Aynı zamanda, Montpellier'in gol bulacağını ve 2.5 üst barajının aşılacağını (2.00 oran) söylemiştik!
Sürpriz tercih ve skor tahminimizde kazanmıştır!
Doğru tercihlerimiz arasından en düşük oran 1.62 ve en yüksek oran 6.75 skor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri