Lille - Fenerbahçe ( 2 - 1 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
D2AQe8qoyPIP4K8MzLvwuA_96x96.png
HOQreZgFrmtQiLi8HKb9zA_96x96.png

Lille gibi takımlar biraz zorlasa da yenecek kadromuz var. Fred'in olmaması artık sorun teşkil etmemelidir çünkü sezon boyunca da birçok sakatlık yaşanacak, bu tip durumlara hazır olmalıyız.

@aegishjalmur niye gülüyorsun?:) Yeni kadromuza güveniyorum.
Ben bir fenerbahçeli olsam lugano maçında elenip önümüze bakmak isterdim, lig size yeter. Şirazeniz kayıyor öbür türlü. Evinde madara ettiğimiz manchester gibi bir takımdan 7-8 yerseniz yollarlar o kadar para verdiğiniz hocanızı xd xd
Siz bir 10-15 yıl ligde antrenman yapın sonra şl’ye bakarsınız… bu süre boyunca 1-2 eleme maçı yapın yeter.

Ben bir fenerbahçeli olsam lugano maçında elenip önümüze bakmak isterdim, lig size yeter. Şirazeniz kayıyor öbür türlü. Evinde madara ettiğimiz manchester gibi bir takımdan 7-8 yerseniz yollarlar o kadar para verdiğiniz hocanızı xd xd
Siz bir 10-15 yıl ligde antrenman yapın sonra şl’ye bakarsınız… bu süre boyunca 1-2 eleme maçı yapın yeter.
Geçen sezon da iyiydik ancak bu sezon daha iyi olacağız.:) Transferler çok iyi ayrıca Lille bize elenirse sürpriz bir isim defansa gelecek ki o zaman bizi kimse durduramaz.

JM gelince sesin çıkmayınca anlamıştım zaten.:)

Anlaşılan o ki hakeme rağmen yenmemiz gereken bir maça çıkıyoruz yine.:(

Mutlaka eleme turlarını geçmemiz gerekiyor ve kendi adıma umutluyum.

Güzel bir maç olacağını düşünüyorum ve kaliteli rakipleri severiz.:)

Bir insan ancak bu kadar Fenerli olabilirdi. Fenerbahçe ve ben zorun insanıyız… Kolaylar bizim lanetimiz… kolay takımlara sürünüp zor takımlarda destan yazıyoruz… Bol gollü galibiyetimiz olacaktır…

Geri