Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valizler bitti elhamdülillah
Hediyeler alindi kaynanamgillere
Beenden bu ka ömrüm de bu kadar alisveris yapmadim valla

Insanlari anlamiyorum ama anlamak da istemiyorum artik ..
Gecen cocukluk arkadasim bir gece vakti Fotograf istedi cocuklugundan oysa ben seneden Seneye bebekligini bilirim ve kendisine de dedim Okullar da annen de nasil resim Yok garipti .. kiza dedim ki zamanlaman biraz ters kaliyor yolcuyum vatana albüm bakamayiz Bile firsatim olmaz herhal biraz bekleticem ..
Demedi ki bir Kere olsun kiz Ecem Bende izmirdeyim su tarihe kadar denk geliriz belki ….
Dün Hikaye paylasmis deli oldum tabi ki susmayacagim..yeni moda dedim hic kimse hic birsey Anlatmiyor birbirine bir saf ben İcim disim bir..İyi gezmeler hoscakal diye … anlar mi anlasa Bile Isine gelmez kirdiginin. .. Resim falan Cok bile.. samimiyetsiz ikinci davranisi

Bundan aylar önce kahve makinesi miydi neydi unuttum Elektronik bir esya fiyat bakmami istemisti Niye dedim senin google göstermiyor mu gkgkhkh yok siz de kac € oluyor diye sey ettim falan..
Allah biliyor kulundan mi sakliyim alip gelmemi istedi diye düsündürdü almanyali ya adim ..ee haliyle eski samimiyet yok beni hic arayan soran yok Okadar yazdim bakti mesaj gecti ne alayim ?niye alayim dedim icimden.. bir sogukluk girdi bir durdu mesaj atmak.. yakin zaman da adasim yani ortak arkadasim Ecem Evlenince cat pat gene konusmaya basladik ..Belki de ben kötümserim ama hissettigim bu ne yazikki..

iki Saat kalmis ise gitmeye gelmis bulmaca oynuyorum gkgkgkgkgk gelsene uykucuk hu
Arkadasla son defa is cikiyor benim de son gün tatil e baslamadan glgkhllgz

Hic uyumadan gün devam ediyor gkgkgk
Bir ay oldu babamlara ugramadim diyorlar neyin var biraz geri cekildim ve İyi oldu fkfkfk

Hayırlı yolculuklar canim

Dayim kalp ameliyati olmus bu yüzden gelemiyor izmire aradim söyledim derdi ne bizimle diye .. allahim gene günah aldik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri