Günlük Lila‘nın iç sesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep yilan millet mi olacak biraz da biz
Olalım :-)))) oyun nasıl oynanır görün bakalım
Allah nasip ederse çıkıyorum bu is den insallah
Kendinize başka köle bulun .. benden bu kadarrrrrrr :p pembe kar yağmasi lazım düşüncemden değişmek için

Hiç sevmedigim dükkan da olacağımı söylüyorum yine de oraya yolluyorlar ve hiç kimseyi tanımıyorum umarım umdugum gibi kötü olmaz su 4 saat yarabbim

İş den cikacagim pantolon cebine bir bakayim dedim hiç de yapmam oysa ..
Aaa dedim küpemi unutmusum alayim sen essek arisi çik elimi uyusturdu.. yine onu dogaya kim birakti acaba of of
Of

Diş gebelik değilmiş neden pozitif çıktığımı kimse bilmiyor doktor bile sansima..
Şimdi gene is ara aynı yerden basla bismillah

Yeni bir arkadaş geldi yanıma çok konusuyor is dogru düzgün yapmıyor.. dedigimi yarim bırakıyor 5 ay dir bizde ve hic is bilmiyor haydi bakalım ..
Eger bundan bir sene önce ki gibi olup beni başka dükkana atmaksa hedefleri cikisimi daha cabuk veririim.. ayni şeyleri yasayıp gene üzülüp kendimi kahretmeyecegim kimse kusura bakmasın ! İs mi yok ?
biraz dayanayim dedim seneye kadar sonrasi Allah Kerim ama önce den çıkmam gerekirse de çıkarım sorun yok asko

Türk olmus kürt olmus sevdanin dili yok ki
Çok üzülüyorum hamile bir Kürt ablaya tekme atan serro polis yüzünden herkes birbirinden gene nefret ediyor :/

patronun kızlarından biri beni hep ısırıyor belki saka yapıyor ben yanlış anlıyorum ama iyi hissetmiyorum kendimi..

• Wow
Tepkiler: ne
Daraldım uyuyamadım .. WhatsApp girdim ki girmez olaydim.. benim önce den masum salakta olsa bir kardesim vardi ama artık koca meraklısı olmus,, Çocuk bunu 6 ay kandirsin bu devam etsin ilişkiye .. doğal olarak yalanlar söyleyip ailecek kimse bunları istemiyor ve çocuk Gönül de almadı üstelik …..
Kiz gidiyor geliyor çocuğa kaçıyor artik zaptedilmiyor.. imâm nikahı kiysin yasasin bu kişiyle düğün mügün gerek yok terbiyesiz
Çocuk arkadaslariyla cay iciyor hayır içmesin hep benle ilgilensin bu sevgi degil piskopatlik ..
Bir normal beni bulmayacak mi ?
Yeminle kimseyi istemiyorum sonra diyorlar ki İzmirli sokulmuyor hep mi yanlış insan cekerim
Herkese değer ver üzül sonra karsindaki senle neyse ya havlen en gicik olduğum şey insanları çok ciddiye almam ve üzülmem ..

• Üzgün
Yarin arkadaşımın yanina hastaneye gideceğim ameliyat oldu insallah bulurum cinli bir arkadaşımi Kocaman hastane de

herkes okadar çırpınsin kiz icin kiz ne yapsın anca midesizlik devam ..
Kimse bilmeden iliskiye devam..
annesine üzüldüm ..
Kendini düşünmeyeni bende daha düşünmeyecegim …..
Bir patates kizartmasi yaptım gene mük oldu ya gkgkgkg

• Kahkaha
Türk olmus kürt olmus sevdanin dili yok ki
Çok üzülüyorum hamile bir Kürt ablaya tekme atan serro polis yüzünden herkes birbirinden gene nefret ediyor :/
Serefsizligin ırkı yok itlik bedava yaşattığın yaşamadan geberip gitmez inşallah

Bugün baya hamaratim evin merdivenleri sildim
Valiz hazırladım
Çamaşırhaneye indim indim çıktım icime ne kaçtı glglhl
Evi sildim gigkgkgk

Ay dur dur dün sevimsiz bir müşteri selam verdi geri selam vermedim hakketmiyor çünkü sonunda bir tavır koyabildim çok Mutlu oldum ya hahahah :)
17.7.23 tanistigimiz günden bu yana 2 seneyi devirdik.. Türkiye de de 1 senelik evli olacağız Allah nasip ederse ne çabuk zaman geçiyor :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri