Günlük Lila‘nın iç sesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah başka dert vermesin xd
gelirdim de yardıma,burda kurulu düzenim var ondan gelemiyorum xjdjshshjs
Ahahahha amin .))
Iki dk da u dönüsü hiç yakıştimi imam efendi tkgkgkkg

Aksam üstü dükkana müşteriler ve küçücük findik fare girdi mi .. yeminle ışık ve halay şarkılarıyla korkutmaya çalıştım gitsin diye gkgkgkkgkg ama hiç gözükmedi bir daha … müzikler belki kalp krizine sokmustur kendisini diye düşündüm malum küçük hayvan ve küçük kalbi .. is arkadaşıma yazdım biz eski den yiyorduk demesiyle filipinlilerden tiksindim
Abim de ordan gelin alacak gkgkgk neyse gkgkgk
Umarım o fare gitmistir yoksa yarın da horon teptiricem kendisine fkgkgkgkgg

Gelin de gülün bana sigara cöpü nereye atılacağını bilmediğim için .. işe kadar götürdüm fjgjgjkgkgkgkgkg

Son düzenleme:
Evet yine bir bayram yine yalnızız eve gitmek yasak çünkü korkuyor annem
Zaten ne geldiyse şu korkudan geldi de başıma umarım ben bir gün güçlü anne olurum

Fark ettim ki iki tane var fareden ay iğrenç patron da ilgilenmiyorsa çok ayıp ediyor
Dükkanı kapatıp ilaçlasa keşke keşke

Evde Çekiç yok her şey var gkgkgkg
ecem de çareler tükenmez beybi
Abime bir türlü mesaj atamadım içim acıyor ağlıyorum.. bir de karşısı durup konuşacağım ha hadi bakalım

Tabi bir ara gittim baktım ya mesajı okumamış gibi yapıyor mesajım gitti ama mesajıma bakmıyor aşk biraz değiştirmiş abimi görmezden geliyor küfür etmesinden iyidir shhsdfjjr

Kardeşim geri döndü bir mesaj attı ben de bayram diye kabul ettim darısı abime iki karın ağrısı da biterse herhalde en mutlu dünyanın insanı ben olacağım

Maydanozlu makarna chatgbt den tarif alıp yapıyorum sjsjsjs fena değildi bence gkgkgk
Onu yaptım çıktım öglen annemle kahve içmeye gittik alışveriş yaptık çok doluydu sanki kıtlık var gibi bütün regalller boş sadece iki gün her yer kapali ilginç gkgkgk
Eşimle birlikte döndük eve is den onu aldim gkgkgkg sağolsun bütün yükümü taşıdı:/
Çamaşır astım .. bulaşık makinesi bosalttim makarnayi yedik toparladım üstüne de meyve salatası yaptim .. onu da yedim şimdi uyuyabilirim fkgkgk .. yarın da ütüye devam ve eşimle gezeceğiz yagmur falan dinlemeden insallah :)

Pazar çok inceydim üşüdüm diye bugün kalın giyindim bugün de hava sıcak sans gkgkgktk
Olsun üşümekten iyidir gkgkgkk
Kanimiza baktıralım bir vitamin eksik gibi gkgkgk

• Beğen
Tepkiler: ne
Çok ayakta durduğum için ayağım acıyor herkes de ayağını kaldır geçer geçmedi bu
Gerçi baya zorladim işten sonra çamaşırları katladım ütüledim 12’ye kadar sonra dinlenmeye koydum

Piskolog gibiyim herkesin derdini dinliyorum sonra da iş den geç çıkıyorum . Çok güzel gkgkg

• sarılma
Tepkiler: ne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri