Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayram da
Anne babanın eli öpmeye gidilir dimi ?
Abim evdeymis pazarmis diye eve alınmadım .. oysa ben annemle babamı görmeye gelecektim…
Kırılmıyorum ya bende kalp yok .
O gün bütün gün ağladım harika bayram gecirdim.. telefondan uzak durmaya çalıştım…
Bu sefer de haber alamıyor diye panikledi annem üzüldü kırıldı … telefona çıktığımda birsey belli etmedim ya temizlik yapıyordum duymadım dedim çünkü herkes uzak dur diyor annenden..
ne yapsam olmuyor ..
Uzak dursam olmuyor olmasam olmuyor
Ben kirilmaktan çok yoruldum toparlanamiyorum da ..
Sonra bir komşu teyze var bize gel bize gel onun evinden de gelin olarak çıkmıştım ailem abin var burdan çıkamazsın dedigi için ..
Hiç kırılmadım ..
Düşünsene bayram da eve gidemiyon ama teyzene çağıriyor annenlere beş dakika öte de oturuyor gidebilirmisin ?
Dizlerim tutmadı sanki bir an..
Sonra annem demesin mi teyzene geleydin bizi de görücektin.. teyze de teyze buluşmaya bir orasi mi var ? Benle bayramlaşmak isteyen takla atardı .. demek ki kimse istemiyor ozaman uzak durmaya devam ..
Şaka gibi aynı şehirde olup telefon da bayramlaştım bizimkilerle ..
Annemin dediği ise ; sen yine iyisin ecem ben annemle babamla telefon da hep bayramlaştım Türkiye deler diye .. sen Bizi istediğin zaman görüyorsun demesi mi acıttı canımı hangisi acıttı hangi tel de koptum belli değil ..

Bu yaz antebe gidelim diyoruz ana oğul kavuşsun istedim sonra birlikte eşimin dogum gününü ailecek kutlamak ve biraz topraklarına kavuşsun istedim :) iyi gelir sonuçta gavur memlekette iyi dayaniyor sabırlı olmaya :)
Bir hafta da İzmire gideriz ailem de belki orda olcak ..
bakalım bizim planlar böyle Allahimin planları nasıl :)

Büro dan arıyorlar ecem gelmen lazım niye dedim .. çok kagit var elimde ..
bayadir yanlış yapmıyorum kasa da tam sorun nedir .. para ödemen lazım tamam dedim çantaya koyarım gelmeme gerek yok ..
Ya iyi fikir ..
Ya yeter abla ……..
Yapamiyorsan bu işi çık …
Bir sene önce böyle sorunlar yoktu şimdi hep sorun ..
Ecem kağıtları yollamadın kasan elimizde ama yaw he he başka kapiya
Artık hersey belge olarak elimde… birsey daha eksik derse video atacağım .. bir de güvenmiyor gene bak ordadir Yaw he

Haydi is zamanı
Güzel konuş güzel yaşa zamanı sitem etmek yok … birbirimizle vakit geçirebilecegimiz yıllar olsun gelsin artık .. çalış çalış nereye kadar rabbim :)

Bugün patronun dogum günü sanıp yazdim wp ye sen patronun cevresi dön hatırlaman güzel ama maalesef yanlış gün demesin mi hahhahahahaa sorun yok ben hergün diliyorum ona sağlık ve mutluluk tek bugün değil ki :-)
Çok seviyorum seni eski patronumsun ama sayende buralardayım .. serttin ama seni tanıyabilmek bir şansti benim için ,..
İse gec kalmama rağmen beni hep çağırdın
Hep destekledin kimi zaman kızdın ama kimi zaman da beni dinledin ..
Senle sadece patron ilişkisi degildi benim için bir dosttun ya da bir anneydin.. ki sana bunu da diyebilmiştim :) gülmüştün :)
21.4 de yine askimi sana gene yazarım elbet
Görüşürüz

Is yerinde midem çok bulandı nane çayı içtim
Nane şekeri emdim
Tuzlu salatalık yedim biraz iyi oldum ..
Akşam üstüne is çıkışı gene aynı durum hadi dedim hava almaya cikicam iyi olurum oldum..
Eve gelirken gene bir tuhaftim.. yemek yedik biraz takıldık sonra uyumaya geçtik gene basladi yine bir bardak su içtim ve nane şekeri ile oturuyorum sanırım bugün uyku yok :-(

Allah isteyene vermiyor
İstemeyene veriyor
Hayatim hep böyle
Millet ne kadar şanslı kiskaniyorum
Dünya ya seyretmeye gelmisim

İzmir’le Antep olmazmis mis mis diyen müşteriler zaten bana tip tip bakıyorlar sevmediğim insan tipi … sülale boyu böyle dedim insan olmak önemli yok yok ozaman dedim siz böyle yapmazsınız oldu bitti gitti .. ben evliyim mutluyum .. yaş kaç sizi ilgilendirmiyor evliyim ve bitti anlaşılmayan birsey ?
Ya havle

Bir daha gelirseler iki çift lafım olcak eminim bundan laf sokarim ama düşününce djgjgjtj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri