Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_5178.jpeg
özleyeceğim yine bir müşteriden geldi :-)

IMG_5172.jpeg

Resimleri buraya paylaşmaya karar verdim gkgkgkkg fotoğraf işine mi girsem acaba çok seviyorum foto cekmeyi ama dogayi tek gkgkgkg

Ekli dosyalar

• IMG_5166.jpeg
    IMG_5166.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 1
  • IMG_5167.jpeg
    IMG_5167.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 1
Bir günüm
De aksiyonsuz olsaaaa keşkeeeeeeee
Uzun uyuyayım dedim kapım güm güm caliniyor bismillah dedim kimseyi de tanımıyorum burda iki kişi dışında .
Kimseye iyi olma kimseye ….
Nene 89 yaşında benden süphelenmis bana niye iki gündür salak salak mesajlar atıyon polise gidicem diyor git dedim nereye gidersen ben birsey yapmadım gel eve bakalım diyor
Nasıl uyandigimi bilmiyorum pijamalarla yukariya uçtuk ..
Göster dedim ne istiyorsun benden
Mesajlar Te Nijerya dan o.O
Görmüyormusun? Hayır dedi bu sensin he dedim benim resime bak??
Benim numaram Almanya !
Beni nereden buluyorlar diyor bilmiyorum dedim hepimize oluyor engelle …
Umarım ikna edebilmisimdirrrrrr..
Bayadir neneyle alakam yok is güç kostururuyoruz
Önce den dinlerdim onu hep sohbet için çıkıyordum evine .. anneler günün de kadinlar gününde çiçek resmi atınca benden düsünmüs şaka gibi nedeni de o Nijeryadan çocuk da gül resim atmış ..
Allahım gerçekten bir gün sakin geçecek mi günüm hep mi aksiyon olacak ?
Tam diyorum sakinleşicem eve geciyorum erkekler şaka yapmasın ya salak salak
Gene oldum 180 bugün is yerinde sataşan olursa söylemiyim ama herkesi duman ederim o gücü hissettim suan .. lan orucluyum daha da asabiyim ama yine de orucumu kabul eyle Allahım bu saçmaları da uzak tut benden .
Sesli müzik dinliyorsam dellenmisimdir <<<<<<<

Hayat kisa mutlu olmaya bak gülümse gülümse :-)
Ama
yüzüm çarşamba pazari gibi ..

• Beğen
Tepkiler: ne
Elhamdüllilah bugün de doyduk ..
Umarım sinir olmadığım günler olur yoksa çok pis dalacagim sjsjrjtjt

Mutfak sipariş ettim 6 hafta da gelecek insallah oley oley .. hiç bir zaman kullanmadığım kredi kartını da kullanmama gerek kalmadı bilmedigim seyleri sevmem rahatladım yahu :-) çok şükür

Bu is den bir süre daha cikmicam okadar çile çektim bir kaç ay daha beklerim seneye de olabilir suan bu Stress curcunasina giremicem

Çünkü işten çıkmazsa 24 gün tatil var işten çıkarsan 16 gün
Ağız tadıyla iki vatana da uğrayalım
Eşim ailesiyle doğum gününü kutlasın istiyorum yalnız kalmasın ama o gün de yıldönümümüz bakalım kaynanamla anlaşabilecek miyim uzaktan çok sekeriz de birbirimize

Son düzenleme:
Ev için son hali ve avize kaldi ve mutfakcim çok heyecanliyim mutfak için :-)
Güzel şeyler söyleyelim düşünelim bugün Kadir gecesiymis bilmeden bir sürü dua ettim gerçi hergün ediyorum ama :)

Ağustosta tatile tatilden sonra işe çıkış vereceğim Allah nasip ederse eylüle kadar çalışacağım sonra işsiz kalmayı planlıyorum bütün arkadaşlarım gitti

Patronlar gicik ederse bizde geri ederiz anacim
Bir sürü bozuk para hemde en küçük paralarla ohhh canıma değsin say say ömrün yeter merak etme çok doldurmadım seytan daha çok dedi ama dedim diğer maç da ahahahah

Evime kimse gelmez ama yine de bayram temizliği yapiyorum :-) kendimiz için olsun bayrama temiz girelim :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri