Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beğendiğim yatak odaları klasik prenses modelleri acayip de pahalı yani abartılı bir şey istemiyorum ama efsane gözüküyorlar tabii fiyatları da çok tuzlu :D
Tabi bunu aldırmam kendim de almam fark ettim de nostalji şeyleri seviyorum kgkgkgkgk

yataklar Hep mi böyle çirkindi yeni modeller mi çirkin acaba acayip kaba yapıyorlar

Dışarıda yaşayan abla hiç dün bir şey olmamış gibi bugün geldi gene kahve istedi dün ama farklı şeyler konuşmuştuk dedim o herkesi isirir bana da dedi ki sen de herkes gibisin yiyecek dükkanı olmasam neyse … Bir de ben bedava veriyordum ne alıyorsa iş arkadaşlarım para alıyor alıyordu.. ama maalesef giriş çıkışı bile çok fena ha kabul eder bir yerde kalır temizlenir paklanır içeriye alabilirim tekrardan alışverişe ama onu da kabul etmiyor o yüzden Allah affetsin
Bir tuhaf bir boşluk var alışmışım gelmesine gitmesine.. her yerde bir engel oluyordu temizlemiyordum dükkanı şimdiyse fırsat dolu en azından erken eve Kaçacağım..
Allah yardımcısı olsun umarım bir gün destek kabul eder de sıcacık evi olur ya da birini beğenir sever ya da onu severler sıcacık yuvası olur

İki gündür gene hastalandik
Sadece ben de değil esim de aynı :/
Düşünüyorum ise gidip gitmemeyi
Her yerim ağrıyor .. coronamiyiz bilmiyorum ki
Öksürük de geldi hemen

Hava güneşliyken dışarıda cikmak iyi olur
Hemde alışveriş yaparım eve biraz vakit de geçer
Sonra iftar yemeğimi hazirlarim

İki gündür o kadar çok yürüyorum ki bugün tabii ki istemem dışarı çıkmak

Sigara böregi yanına da patates salatasi canım bunları çekiyor akşama da supangle olabilir gkgkgkg

Kocaman insanlar dükkan da öpüsüyor yaw bugün de günaha girmiyim diyorum
Ama öf öf

Eve yine bos kutu bulduk çok şükür evi kutu ev yaptım taşındığım da yok hahahaha

Hergün yoğun geçer mi normal değil artık yahu
Bugün otobüs tramvay yoktu yine de çok yoğundu .. anlamadım gitti bu ne yoğunluk bayramları da yok oysa .. çok yorgunum

İki ev kirası ödemek ..
yeni eve eşya almak sonra bir yandan çalışmak kaça bölüneyim kardesim ben gkgkgk

Söylüyorum söylüyorum kale alınmıyorum sonra olunca söyleseydin oluyor gidin başkasıyla dalga geçin kanka imkanım olsa şu an iş değiştireceğim ama eşim tutturdu tatil diye ben gelmiyim dedikçe de bozuluyor :D tatilden sonra devam umarım inşallah değiştiririm işi bütün sevdiğim insanlar gidiyor

IMG_5084.jpeg
Bu Nasıl iniş kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri