Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazar günü başka yer de çalışıyoruz hadi başlasın curcuna gkgkgktk
Pazar da Insallah ev imzalıcam

Ordan oraya top gibi atıldık ..
Dayan ecem dayan Allah çıkarsın beni buradan yoksa ben dalacam herkese
7 sene önce ayağımi kaydırmaya çalışanla is
Yilan dolu etraf yaw..
İlk bastaki ecem değilim yalnız tecrübeliyim gkgkgkgk isirabilirim dikkat tkgkkt
Tek güzel olan dedikodu yapacak olmamiz Gkgkgkt

Dün çok güzeldi evi kiraladık çok şükür
Sonra da üşüttük işe gitmiyoruz gidemiyoruz en son demiştim ki iki ev de bana dönecek seçmem gerekecek birinden birini sonra geçen haftalarda dedim ki ev taşımada hasta olacağım işe gitmeyeceğim rapor alacağım hepsini olduruyor Rabbim ama gönlümden geçenler kabul olmuyor

• Beğen
Tepkiler: W
Dün çok güzeldi evi kiraladık çok şükür
Sonra da üşüttük işe gitmiyoruz gidemiyoruz en son demiştim ki iki ev de bana dönecek seçmem gerekecek birinden birini sonra geçen haftalarda dedim ki ev taşımada hasta olacağım işe gitmeyeceğim rapor alacağım hepsini olduruyor Rabbim ama gönlümden geçenler kabul olmuyor
Gule gule oturun canim ve gecmis olsun

Ev için eşya baktık çabuk da birseyler seçtik ama
Şimdi iki gün üstüne düsüncez ona göre almaya gidicez gkgkgk beni fikrimden çevirmeye çalışıyorlar mor - siyah mutfak almaya çalıştığım için Gkgkgkt

Ev için eşya baktık çabuk da birseyler seçtik ama
Şimdi iki gün üstüne düsüncez ona göre almaya gidicez gkgkgk beni fikrimden çevirmeye çalışıyorlar mor - siyah mutfak almaya çalıştığım için Gkgkgkt
Siyah sikinti izmirli aman aman amannn

Bugün 2. evi sildik süpürdük
Ve bugün abimin doğum günü ama Suan kendisi de filipin adalarinda Filipinli sevgilisiyle
Mesajim ulaştı mi bilmiyorum malum benden nefret ettiği için her yerden blok çekiyor ama ben görevimi yaptım fkgkgk
Ve son soru sizce annem Filipinli gelini istiyor mu ? Sadece gülüyorum gerçekten :D

• Hehe
Tepkiler: W
sevgililer günü tamamen bos bir gün benim için o ayrı ama baktım Instagram da evli arkadaşlarıma bile çiçek geliyor dedim ki icimden bizimkisi de alır bir gün öncesi de hatırlatma yaptim bizim 14 Şubat değil herzaman aşkımız var diyip geçti ..
sonra dedim gelir birsey ya gelmedi ya bık bık konuştum üzüldü içim gitti ama yani bir dal alsa mutlu olacaktım oysa..
Ertesi gün birsey gelir dedim yine yok odun es aldık hih..
Sonra is arkadaşlarindan öğrendim ki bir kız eve almamış eşini.. okadar gaddar olmak isterdim ama havalar buz gerek yok gigkgkgk
Bana diyor ki bana söyle .. ne anladım pardon söyleyince.. içinden gelmesi gerek -.-
Tam bunu yazarken aradı iyi insan naber diye gkgkgk dedim dedikodunu yapıyorum hissettin mi gkgkgkg

izmirlinin engellere meydan okuyan imkansız aşkı sevgililer gününü boş geçirdiyse bizimkini hiç kutlamazlar kızlar............................

sokakta yaşayan ablayi da dükkandan uzaklaştırmam gerekiyordu çok fazla şikayet var çok fena kokuyor diye kadincagiz keşke yardım alsa da kabul etse de bir evde olsa sıcacık bir evi olsa dışarlarda uyumasa o kadar çok yardım etmek isteyen olmuş ki ama hiç kimseyi kabul etmiyor iki tane oğlu var ama görüşmüyor söylenenlere göre biraz dili sert ama benle hep iyi anlaştı.. ben dışında herkesle kavgalı..
Dün dükkanda otururken çıkardım kendisini kibar şekilde bugün de dükkan çevresinde olmamasını rica ettim ne zor bir şey.. Dışarıda uyuyor banklarda yardım kabul etmiyor koktugunu da kabul etmiyor güzel kokuyorum demesin mi.. gerçi ben kokuyorsun demedim ama diyenler de olmuş.. Allah yardımcısı olsun umarım bir gün desteği kabul eder de sıcacık yuvası olur
İçim parçalanıyor Hava buz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri