Lila
Platin Üye
Ver elini doktor okadar çok sık gittim ki bu ara hepsiyle kanka olmak üzereyim fkgkgkfkg
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gule gule oturun canim ve gecmis olsunDün çok güzeldi evi kiraladık çok şükür
Sonra da üşüttük işe gitmiyoruz gidemiyoruz en son demiştim ki iki ev de bana dönecek seçmem gerekecek birinden birini sonra geçen haftalarda dedim ki ev taşımada hasta olacağım işe gitmeyeceğim rapor alacağım hepsini olduruyor Rabbim ama gönlümden geçenler kabul olmuyor
Cok teşekkür ederim güzelimGule gule oturun canim ve gecmis olsun
Siyah sikinti izmirli aman aman amannnEv için eşya baktık çabuk da birseyler seçtik ama
Şimdi iki gün üstüne düsüncez ona göre almaya gidicez gkgkgk beni fikrimden çevirmeye çalışıyorlar mor - siyah mutfak almaya çalıştığım için Gkgkgkt
Bir musluk çevresi siyah gerisi morSiyah sikinti izmirli aman aman amannn
Telafisi oldu mutfak aldı :-)izmirlinin engellere meydan okuyan imkansız aşkı sevgililer gününü boş geçirdiyse bizimkini hiç kutlamazlar kızlar............................
Kaybolduğunda sahibini çabuk bulsunlar diye.Alyans içine isim yazmak nedir eridim ya
Hep hayalimdi otomatik kendi düşünmesi hoş bir erkeğin :-)Kaybolduğunda sahibini çabuk bulsunlar diye.![]()