Günlük Lila‘nın iç sesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün yumurta pişirdim farketmeden de lamba altına koymusum.. bir elçin sanguya benzeyen bir abla var dün de gelmişti bugün de geldi kahvaltı etmeye .. yumurta aldı sıcak olunca lamba mi isitiyor dedi tabi bizi bir gülme aldi :D
Ya dedim pisirdim sjfjgkjgkgjgjgjgg
Kadin diyor niye lamba alti hahahaha ay Allahım bu müşterilerin tatli beyinleri sksjsjwk

bir kac haftadir bir erkek iş arkadaşım var ama çok tatlı bir genç kızlardan iyi yeri süpürüyor siliyor ve komik biri eğlenceli geçiyor bizim is günü :D Allah yüzünü hep güldürsün :)
Bugün de baya eğlendik bugün filitre kahve makinesi mi bu diyor yok dedim ekmek makinesi allahtan alinmiyor sakalasabiliyoz ;D
Gıybet full yapıyoz Allah affetsin gkkggkkgkggk
Sen nyumurtayı pişirmısın ben tavayı yaktım.
Birde marifetmiş gibi söylüyorsun.
Tava yakmak daha zor.

Sen nyumurtayı pişirmısın ben tavayı yaktım.
Birde marifetmiş gibi söylüyorsun.
Tava yakmak daha zor.
Ayıpsın abi gün içerisinde yemek yaparken yemeklerimin yarısı siyah ve esime
Dedigim söyle cümle var şimdi çok güzel olmuştur diye çünkü yakmadığım yemek nadiren:D
Yakmadan yaparsam bence begenmez ve yemez :D

En iyi becerdigim sey herkesi güzel gagalamak
Her sorun bitti bir fotoğraf fizandan da gelemiyor

Resim kaybettiniz herhal dedim sürekli aksaklık ve hafta soktuğuna göre ?
Ozaman dedim paranın yarısını yolla resim istemiyorum bu ne kardeşim
1000€ az gelebilir size ama ben o 1000€ için 12 gün çalışıyorum dedim ki gerçekler .. fotoğraf yollamayı bilmiyorsunuz ozaman link yollayın kendi resmimi ben indiririm diye Türklerle is yapılmaz

İse mutlu mutlu başla sinirli sinirli çık is den
-50€ ne ya zenginim
Ya ben öde patrona hep öde serro!
Dış çekim resimlerim için 5 aydır peslerindeyim milletin lütfen yollarmisiniz diye diye
Özel birsey de istemedik gelmiyor her hafta diyorlar bitti geliyor geliyor kaç hafta geçti böyle .. sonra annem dedi eşin ilgilensin erkek dili sonuçta iyi olur eşime yönlendirdim yok onu da salladılar kaç hafta..
Bugün kafalarina tükürdüm dedim foto mu kaybettiniz yoksa niye ilerliyemiyoruz biz ?
Neyi bekliyoruz ? Niye sürekli aksaklıklar var ?
Kaybettiyseniz paramın yarısını iade edin o bin Euro için ben 12 gün çalışıyorum size az gelebilir ama !
Adam dan suana kadar ses yok arkadaşına yönlendirmis akşam üstü onu da ayrı gagaladim..
Gelmiş bittiydi geliyordu bu hafta sonu diye cvp vermiş..
Ağzımı bozmak istemiyorum kardeşim dedim fotoğraflar yoksa paramı iade edin varsa da suan yolluyorsunuz yeter yani ..
Ama gelin hanım siz müzik istediniz slayt falan evet dedim onları da ben kendim yaparım en kralını siz fotoları yollayın herkes kendi yoluna kanka .. ve sonunda onlardan da kurtuldum …
Son bir ses attım artık başınızı sisirmicem derdim tek fotoydu sonunda hallettik ama kızdırmadan olmuyor sanırım da ilave ettim ses kaydına ..
Bir is yaparsın müşteriyi memnun edersin helallik alırsın dimi ? Ben böyle is yapıyorum ama insanlar çok pis olmuş ya .. pis dünyanın pis insanlarından ne bekliyorum zaten ?!
kaç kere sövdük haddi hesabı yok .. yazıklar olsun gerçekten ! Aldıkları paraları hakketmiyorlar !

Bugün de arıyorlar sipariş veren kadin son anda sipariş iptal etti diye o parayı ben koyacakmisim kasaya yeter kardeşim yeter !
Boşuna çalışıyorum bütün param patrona geri
Lanet gelsin ya
Akşam üstü bir evin sahibini de deli ettim sabırsızim diye .. hiç mutlu değilim çalışırken
İşimi seviyorum ve müsterilerimi ama artik yeto yani …
Ev mi arıyım is mi beynim yandı
Stress benden uzak dur dedikçe yapisiyon yakama

Uyuyamadim dön dön dön of

Kaynanam bugün düğün fotoğrafı için slayt yaptı aylardır bekledik firmadan .. iki saniye de yapmış tabi dururmuyum geri düğün kameraman arkadaşına attim bak dedim
İki saniye de kaynanam yaptı sizin yapamadığınızı .. şimdi iyi günler !gkgkgkgkg
Yeto yani Allahin bildiğini kulundan saklamicam gkgkgkgkkg

Bugün sabaha kadar konuşacakmisim gibi geldi doldum
Ya doldum.. is den cikmisim eve geliyorum bir ağlamak geldi .. eşim de evdeymiş ne olduuuu diyip gözlerini açıyor dedim yok birsey bakıyor gene ay dedim deşarj olmam da mi yasak..
Her bk içine at güçlü durmaya çalış .. yorgunum artık iyi birsey olmayacak mi Allah aşkına ?
hiç bir işin yolunda gitmesin
Hep bir aksilik hep bir sıkıntı
Yok ev bulama
10 senedir ayni yerde çalıştığını belirtsen bile gözünün yaşına bakan kimse yok
Borcum yok kimseye ..
Bagis bebeklerime yapıyorum
Dışarda yaşayan bir ablaya yemek icecek bedava yapıyorum kendimce sadaka cikariyorum
Bir yazı okumuştum sadaka vereni kötülükler den uzak tutar diye ?
Fotoğrafçılarin peşinden kos aylarca
Ev peşinde kostur 7 ay olmak üzere
Oysa demişimdir tek bebeğimin peşinden kosucAm diye bu yaşadıklarım bir imtihan biliyorum ama dayanma
Gücü versin yipraniyorum
Artık ..
bizimkiler diyor pozitif kizimiz gitmiş
Bu kadar karanliga bir ışık bulamıyorum maalesef

Sigara kadar iyi gelen birsey yok bu ara
İş canımı sıkıyor
Annem canımı sıkıyor ..
Kaynanam Kürtçe şarkı paylaştı diye duymadigim sacma
Sapan şey yok ..
Biz Türküz Türkçe konuşuruz
Yok bunlar hiç kabullenebilcek gibi değil
Asla böyle anne olmayacagim ….
İnsanları ayırmak günah ya
ne fark eder insan olsun insan gibi davransın ..
az kalsın laf sokuyordum anneme
Kürt olup Türkçe konuşma şerefini gösterdikleri için mutlu olmak lazım diye sanırım daha yüzüme bakmazdı :D gerçi bu gidişle bakmayacak gibi .. çocuklara da Türkçe ve Kürtçe
Öğretmeyi düşünüyorum özgürce.
Modern bir aileye düştük ama
Modern biz değiliz is de ..
Kaynanam inat edip Türkçeyi dislasaydi ve kendi dilini konuşsaydi mesela ? Kadin senle Türkçe konuşuyor başka dil de konuşmuyor dimi diyebildim ve şarkı sadece abartmaaa
Diyebildim :D

Dertsiz basima dert almaya çalıştım böyle de deliyim is de ..
Götünü kaldirmislar kanka dilerim kötü düşmezsin ordan hoş düssen de bende bir tekme daha atacagim senin bana yaptığın gibi
O
Yüzden karşıma asla cikma
Karşına asla cikmiyim bir daha

Alışverişe çıkıyorsun hiç olmadık şeyler alıp geliyorsun jsjfjfjfj neyse ki bu sefer listeyi doğru aldım kgkgkgn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri