Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma şeyler için patron yanına gittik bir tek iyi şey oldu patronuma sarılmak keşke gitmese emeklilige:(

Ne beyinsiz insanlar var evliyim diyorsun diyorlar ki ama biz konuşuyorduk İyiki senin gibi biriyle sevgili olmamışım :D

Sevinmeye de gelmiyordu …

Bu ise gittikçe saçlar beyazlaşacak
Hep de boya yapamam ki canım

İki odaya talip olduk Allah hayırlısını versin anama yakın 7 dakika mesafe işe mi hiç sormayın

En hızlı sigaramı içtim ya

Ben diyorum benim tersim pis diye rkgkgkgk
Türküm
Diyorum gelmiş jesus kağıdı sıkıştırıyor elime
..müslümanim inancliyim dedim
Olsun al bu zorla inanis değiştirmeye benziyor dedim ne kadar ayıp yaptığınız kadin yüzüme
Baka kaldı is de beklemediğiniz anda vururum
Öyle yüzünüze

sürekli gelen müşterilere kahve hediye ederim küçük şeyler hediye ederim ama onlar bunlarla kalmaz bunlar da Hataylılara benzedi bir kadini çok severim ama fazla olmaya basladi bu is ..ekmeğini de ödetiyor ekmek aldın mı yarısını bana ver diyor bugün Tersim pis küçük bir mesaj attım kendisine çünkü hiç de yalnız bulamıyorum söylemeye ..her şeyine eyvallah küçük kahveler küçük şeyler hepsini yiyormuşum gibi yazıyorum ama ekmek istediğinde lütfen ödemeni yap yazdım artık benden bu kadar
İyilik yapasim gelmiyor gerçekten kimseye …

Bu bildiğin iyi niyet değil salakliga giriyor

Hala ev arıyoruz Allah büyüktür Insallah güzel bir evimiz olur yakında bu 1 oda dan kurtuluruz bina da da ev sahibi zaten kafayı yiyik
Bir kurallar koydu ses yapmaya korkuyorum birsey düşünce diyorum gelecek 5 bin Euro ile ceza kesecek diye
Hafta içi 22:00-06:00 ses yasak
Hafta sonu cumartesi 22:- Pazar 00 ses yasak
Özel günler de ve ev disi isler 20:00-07:00 yasak
Beş bin Euro dan basliyor uyari icinde
50 bin euro ya kadar gidiyor ..
Gece birsey düşüyor esimle bakisiyoruz
Kazasız belasız buradan kurtulalım amin

Hep aynı hikaye hep öğlenciyim hafta içi
12 gün ise git haftaya hafta sonu tatil
Bu sabah çalışıyorum iki saat kaldı bir saat uyudum belki isyaaaaaaanlardayim
Bu is yerinde bir iyi birsey olduysa güzel insanlar tanımak ve esimi bulmak biraz da meslek ama gerisi nef..
Benim başka iş bulmam lazım
Hafta içi izin istiyorsun tatil gününden alıyorlar yaw yürüyün gidin böyle olmamalı bu sistemmmmmm
Bu sene burdan çıktım çıktım yoksa delirebilirim hos delirdim bile klhjgghhkk

Hep aynı hikaye hep öğlenciyim hafta içi
12 gün ise git haftaya hafta sonu tatil
Bu sabah çalışıyorum iki saat kaldı bir saat uyudum belki isyaaaaaaanlardayim
Bu is yerinde bir iyi birsey olduysa güzel insanlar tanımak ve esimi bulmak biraz da meslek ama gerisi nef..
Benim başka iş bulmam lazım
Hafta içi izin istiyorsun tatil gününden alıyorlar yaw yürüyün gidin böyle olmamalı bu sistemmmmmm
Bu sene burdan çıktım çıktım yoksa delirebilirim hos delirdim bile klhjgghhkk
Geçmiş olsun. Başka iş bulup çıkabiliyorsan hiç durma.(:

3 senedir aynı yerde çalışıyor kız gelmiş sipariş almış sanırım sihirbazlik yapmam lazım …..
En sevdiğim özelligim herseyi direkt söylemem Gkgkgkt kıza da neler neler yazdım demiştir geldi gene deli gkgkgk haklıyım ama yani

Her çalıştığım hafta sonu bir adam geliyor 11 den sonra dükkan kapatirken.. iki kere aman dedim ama bugün rica ettim her seferinde 11 den sonra geliyorsunuz erken gelirseniz seviniriz diye ..
Adam bir durdu kapı da ..ama ben Suan burdayım dedi bu sefer de göz yumarim
Dedim .. aldığım cevap ise böyle bana satış yapmayın oldu hay hay paşam ..şefsin diye de göz yumacak degilim Sevimsizlgine..
Şef olmuşsun ama insan olamamışsın maalesef ..
Biraz anlayış sabah 04:20
Uyaniyorum..
Kusura bakmayın bir dahakine erken gelirim yerine böyle muamaleden sonra gerek yokmus
Uğurlar ola kandil kandil yapmasaydım iyiydi ama
Neyse

Bugün yumurta pişirdim farketmeden de lamba altına koymusum.. bir elçin sanguya benzeyen bir abla var dün de gelmişti bugün de geldi kahvaltı etmeye .. yumurta aldı sıcak olunca lamba mi isitiyor dedi tabi bizi bir gülme aldi :D
Ya dedim pisirdim sjfjgkjgkgjgjgjgg
Kadin diyor niye lamba alti hahahaha ay Allahım bu müşterilerin tatli beyinleri sksjsjwk

bir kac haftadir bir erkek iş arkadaşım var ama çok tatlı bir genç kızlardan iyi yeri süpürüyor siliyor ve komik biri eğlenceli geçiyor bizim is günü :D Allah yüzünü hep güldürsün :)
Bugün de baya eğlendik bugün filitre kahve makinesi mi bu diyor yok dedim ekmek makinesi allahtan alinmiyor sakalasabiliyoz ;D
Gıybet full yapıyoz Allah affetsin gkkggkkgkggk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri