Ne olmuş buna böyle töbe töbe..
Ne dinlerdik hypnose şarkısını ergenlik zamanımızda..
LiL kim olmuş mutfak tüpü
Ne dinlerdik hypnose şarkısını ergenlik zamanımızda..
LiL kim olmuş mutfak tüpü
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunu da bilmiyorum diyen kız semt pazarından,kuran kursundan başka bir yere gitmeyen kızdır ne bilim..
Kuru kene benim konular süper ve ötesi ama ciddi konular burada tutulmuyor bakma sen böyle değiştiğimeUlan 40 yilda attigin tek saglam video awk2 helal ulan
Senin şu hiç bir şey bilmiyor,haberi yokmuş gibi tavırların yok mu beni benden alıyor..Ben de tanımıyorum. Ben rap dinlemem Eminem hariç.
Valla tanımıyorum yaaa. Her şeyi bilmek zorunda mıyım aaaa ıfjfjjfKuru kene benim konular süper ve ötesi ama ciddi konular burada tutulmuyor bakma sen böyle değiştiğime
Senin şu hiç bir şey bilmiyor,haberi yokmuş gibi tavırların yok mu beni benden alıyor..
Sana bu parça gider ushere takılma..usher malına bak ayar oluyorum justin olayından sonra ona....
lil de salak ne yapmış kendine..
Bende 600’e yakın cd vardı kimler yoktu kimler..
Sonra Sagopa ile sezonu kapattık
Sana bu parça gider ushere takılma..
Ben 90a kadar metal dinlerim haci.55 yaşına kadar hovardalık yapıp sonrada namaza başlayan dayılara dönmüşüz..
Bende 600’e yakın cd vardı kimler yoktu kimler..
Sonra Sagopa ile sezonu kapattık
Sana bu parça gider ushere takılma..