%lik indirimler.

Konu sahibi son olarak 1557 gün önce görüldü
Göz boyaması ve kandırmaca olan bir taktiktir.
Ürünün asıl fiyatına bakarsanız hatta hiç indirim olmadığını görebilirsiniz.Üzerine X atılan eski fiyat,ürünün asıl fiyatı değil çok çok fazla yazılmış fiyatlardır.

Dikkat edilmesi gereken bir durumdur.

Zira halkımız İNDİRİM kelimesine aşina olmuş bir millettir maalesef.

Yahu abartmıyorum kaç aydır indirim yazan mağazalar aksine indirim olmaksızın mal satıyor birde kapatıyoruz herşey yarı fiyatına deyip 3 gün yarı yarıya 5 gün tam gaz devam eden esnaf pf sevmiyorum oyunları cidden

Bir de kocaman ucuz fiyatını yazıp altına küçücük not düşenler var
... başlayan fiyatlarla

Demeyin öyle ya her yer aynı değil.
Mango dan 69 tl lik şortu 30 tl ye aldım mutluyum jfjcj

Demeyin öyle ya her yer aynı değil.
Mango dan 69 tl lik şortu 30 tl ye aldım mutluyum jfjcj

Evet, ....başlayan fiyatlarla :)

Maria tabiki gerçek indirimler var.ben takip ederim devamlı.Özellikle hepsiburada'dan çok şey alırım.bende 100 tlik şeyi 25'e aldığım oldu.
.İşte bazı aldatmacalar için konuşyoruz :)

Koton da ki %40 indirimleri görünce dayanamaamm:/
Misal bayram da iki tshirt beğenmistim biri 49.9 diğeri 39.9 almadım inat ettim bayram dan 2 hafta sonrayani geçen hafta 19.9 tl ye aldım :p bunun bir kadın için anlamını bilemezsinizzz:D

üniversitede materyal tasarımında konu olan başlıktır.
neyin nasıl yapılması gerektiğini ve insanın önceden burnunun sonradan da vücudunun girmesini sağlayan metin parçasıdır.

yalan kanmayın yok öyle bi indirim tamamen insanları kandırmaca

Sezonun da takip etmediğimiz mağazalara sadece indirim döneminde girip sezon fiyatlarını pahalı bulma durumudur bu.
Evet o markalar o indirimleri yapıyor ama bu indirim oranının sizin o ürün için biçtiğiniz pahaya eşdeğer olduğu anlamına gelmez .

İndirimsiz haldeki etiketi zamanında kendi gozunuzle gormediyseniz kuşku uyandıracaktır.yaz sonunda tişört ucuzlar.nisanda bot alırsan taban fiyattır.bu kadar.çok bişey beklemeyin mantıklı olun."oahhh ne kadar inmiş! Bu fiyata bu marka nasıl olur" diye gaza gelip ihtiyacınız olmayan bişi almayın.çunku kafanızdaki bu "süper fırsat" algısı aslında uzerinizde iyi durmayan, rengini beğenmediğiniz yada tarzınız olmayan bişeyi almanıza neden olabilir

11813371_876098815771181_7226754043996876553_n.jpg

Dikkat çekmeyide başarıyolar bu ara..

Bir ara deri ceket alıyım dedim. Mağaza da %70 indirim var diye gittik. %70 indirimli fiyatı 800 tl dedi eleman. Bu indirimmi oluyor bindirimmi

derimod indirimleri çok güzel hiç inmemiş gibi 800 den aşagı beğendiğim bir şey yok.bir de %50 + 50 lik indirimler var yaşasın bedava diye gidiyorum o da ne.Ay biz şok :p

Madame coco ve english home indirimlerini seviyorum ben de. Cunku artik gelecege yatirim yapip ceyiz aliyorum ;p

Geri