Lidya Özdemiroğlu Kimdir

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Biyografi
lidya özdemiroğlu boyu, lidya özdemiroğlu boyu kaç cm, lidya özdemiroğlu boyu kilosu, lidya özdemiroğlu kaç kilo, lidya özdemiroğlu kaç yaşında, lidya özdemiroğlu kimin kızı, lidya özdemiroğlu kimdir, lidya özdemiroğlu biyografisi, lidya özdemiroğlu aslen nereli, lidya özdemiroğlu hangi takımlı, levent yüksel sevgilisi var mı, levent yüksel sevgilisi kimdir, levent yüksel sevgilisi 2018, levent yüksel evli mi, levent yüksel eşi kimdir

0Ce012.jpeg

Lidya Özdemiroğlu müzisyen Atilla Özdemiroğlu’nun kızı. 22 yaşında olan Lidya Özdemiroğlu Bilgi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okuyor. Lidya Özdemiroğlu kendisinden 31 yaş büyük olan şarkıcı Levent Yüksel ile aşk yaşıyor.

Twitter; @ lidyaozdemirogl
İnstagram; @ lidyaozdemiroglu

Koskoca adminin uğraştığı konulara bak arkadaş ya.

Forum iki hit alsın diye girmediğiniz şekil, yapmadığınız maymunluk yok yeminlen. Onurcan'dan kuzey'den kurtulduk derken sen mi çıktın Ayşe?

Böyle salakça konular açmak için mi admin oluyorsunuz anlamıyorum ki arkadaş
:/

Lidya kim lan hee? Bize ne alüminyum :/

Lafa gelince mangalda kül bırakmazsınız; ama güya adminlik yada yöneticilik her ne haltsa artık hakkını vermek için salak salak konular açarsınız.

Ha diyebilirsiniz ki "sen aç lan o zaman tutan mı var, faydalı konu görmek istiyorsan s... git bi ton forum var" kardeşim bana ne başka yerden. Şu an buradayım ve buradan ekmek yiyorum.

Ben sadece düzeni eleştirmek için yaratılmışım, benim cibilliyetim böyle napiyim :/

Beni buraya çağırdığın Ayşe'ye bir bak bir de şu girdiğin Ayşe'ye bak ya. 18 yaşındaki liseli ergen kızlar gibisin yeminlen. Bırak şu işleri :/

Forum iki hit alsın diye girmediğiniz şekil, yapmadığınız maymunluk yok yeminlen. Onurcan'dan kuzey'den kurtulduk derken sen mi çıktın Ayşe?

Lafa gelince mangalda kül bırakmazsınız; ama güya adminlik yada yöneticilik her ne haltsa artık hakkını vermek için salak salak konular açarsınız.

Ha diyebilirsiniz ki "sen aç lan o zaman tutan mı var, faydalı konu görmek istiyorsan s... git bi ton forum var" kardeşim bana ne başka yerden. Şu an buradayım ve buradan ekmek yiyorum.

Ben sadece düzeni eleştirmek için yaratılmışım, benim cibilliyetim böyle napiyim :/

Beni buraya çağırdığın Ayşe'ye bir bak bir de şu girdiğin Ayşe'ye bak ya. 18 yaşındaki liseli ergen kızlar gibisin yeminlen. Bırak şu işleri :/

Misal nasıl liseli olunmaz? Üyelere çomar diyerek mi? Yoksa iki hatunun dedikodusunu yapıp forumda konularda laf sokarak mı? Hangisi daha liselice sen yap idrakını. :')

Kimseyi zorla konulara sokmuyoruz. İstemezsen bakmazsın. Ama illa sivrilip dikkat çekme huyunuz var. Ben de senin radyo konunda etiketlenmeyinistemiyorum ama girip de ileri geri yazmıyorum.

Fotosu iyimiş okumaya başlayıp bitirirken 31 yaş büyük sevgilisi olduğunu görünce lafımı geri aldım sevgilisi sübyancıymış.
Tşk.

Yönetimden ayrıldım forumdan soğutuldum foruma pek fazla girmiyorum ve hala adım geçiyor buna çok şaşırıyorum, inan gerçekten çok şaşırıyorum.

https://youtu.be/ESe6efmwlFk

bkz: yav he he

ulan şu forumda fiskos yaptığım daha doğrusu 40 yılda bir dedikodu yaptığım tek bir insan var o da hocum :/ yani bak düşün kaç yıllık bir iletişimimiz var onunla bile doğru dürüst dedikodu yapmışlığım yok. Bana ne lan kim kimi düdüklemiş, kim kimin tavuğuna kışt demiş, hangi üye kime yürümüş, kim kimi stalklamış BA NA NEEĞĞĞ :/

ben yazar geçerim arkadaş. Görüyorum halinizi her gün laf sokmalı çıkartmalı konularda. Maşallah milletin birbiriyle nasıl bir alıp veremediği varsa, yardırıyor resmen.

Ama çoğunuz öyle misiniz?

Dün bir konu açtım, hemen yapıştırmışsın, neymiş efendim kadın üyelerin dedikodusu da bikk biik de biikkk... allah aşkına kaçınızı tanıyorum da ya da forumda hangi erkek üye ile (hocum hariç) münasebetim var da kimin, neyin dedikodusunu yapacağım? Ben tek tabancayım, kimseye eyvallahım yok. Bunu onca zamandır öğrenemediysen o senin sorunun :/

Dünkü konu tamamen bir tesadüf idi. Kaç gündür sana mesaj vermek için ve genel olarak da duyduğum bir rahatsızlığı dile getirmek adına bu yolu tercih ettim. Ve senin başka -o elemana da ayar oluyorum ayrıca, ben böyleyim işte; durduk yere gıcık kapıyorum insanlardan- bir üye ile münakaşana denk geldiği için benim konum, sen şimdi beni dedikoducu yaptım he mi!?

Neyse... Ben seninle az ve öz olan muhabbetimizden kaynaklı samimiyetimize istinaden tatlı ve de sert böyle uyarma gereği duydum. Yoksa gidip de bir onurcan için yada bir kuzey için böyle triplere girmem. Adamlar zaten ergen.

Ha sen "sana mı kaldı lan" dersen o zaman salakça konularınla sana mutluluklar dilerim. Sana maddi ve manevi hiçbir şey katmayan bir yer için, sana verdikleri "rank" uğruna böyle saçma sapan işlerle uğraşmaya devam et ;)

Ekleme: ulan etiket yapmadım diye attığınız tripleri üst üste koysam, burdan Fizan'a duble yol olur. İstemiyormuş, haspam :/ istemiyorsan söyle kardeşim allah allah. Bak ben rahatsız olduğum şeyleri çekinmeden dile getiriyorum. Ne yani şimdi niye böyle triplere giriyorsunuz kendinizi haklı çıkarmak için "rodyo konosondo otokotlonmoyo ostomoyorum omo bor şöy dömöyöröm" diye.

Sen zorla konulara kimseyi sokmuyor olabilirsin ama ben Ben radyo yayınıma insanları zorla çağırıyorum ve belli kişileri etiket yapıyorum. Kim yayından zevk alacak ise ve yayına motive olmam konusunda katkı sağlayacak ise o gelsin :/ fark ne? Fark iki konu arasındaki kalite işte. Salak salak konulara kimse maruz kalmasın derdindeyim.

Neymiş efendim "kimsiyi kiniliri zirli sokmiyiriz (bunu inceletemedim) lafa bak.

Yaauuvvv hele biraz kendinize yakışan işler yapın :/

https://youtu.be/ESe6efmwlFk

bkz: yav he he

ulan şu forumda fiskos yaptığım daha doğrusu 40 yılda bir dedikodu yaptığım tek bir insan var o da hocum :/ yani bak düşün kaç yıllık bir iletişimimiz var onunla bile doğru dürüst dedikodu yapmışlığım yok. Bana ne lan kim kimi düdüklemiş, kim kimin tavuğuna kışt demiş, hangi üye kime yürümüş, kim kimi stalklamış BA NA NEEĞĞĞ :/

ben yazar geçerim arkadaş. Görüyorum halinizi her gün laf sokmalı çıkartmalı konularda. Maşallah milletin birbiriyle nasıl bir alıp veremediği varsa, yardırıyor resmen.

Ama çoğunuz öyle misiniz?

Dün bir konu açtım, hemen yapıştırmışsın, neymiş efendim kadın üyelerin dedikodusu da bikk biik de biikkk... allah aşkına kaçınızı tanıyorum da ya da forumda hangi erkek üye ile (hocum hariç) münasebetim var da kimin, neyin dedikodusunu yapacağım? Ben tek tabancayım, kimseye eyvallahım yok. Bunu onca zamandır öğrenemediysen o senin sorunun :/

Dünkü konu tamamen bir tesadüf idi. Kaç gündür sana mesaj vermek için ve genel olarak da duyduğum bir rahatsızlığı dile getirmek adına bu yolu tercih ettim. Ve senin başka -o elemana da ayar oluyorum ayrıca, ben böyleyim işte; durduk yere gıcık kapıyorum insanlardan- bir üye ile münakaşana denk geldiği için benim konum, sen şimdi beni dedikoducu yaptım he mi!?

Neyse... Ben seninle az ve öz olan muhabbetimizden kaynaklı samimiyetimize istinaden tatlı ve de sert böyle uyarma gereği duydum. Yoksa gidip de bir onurcan için yada bir kuzey için böyle triplere girmem. Adamlar zaten ergen.

Ha sen "sana mı kaldı lan" dersen o zaman salakça konularınla sana mutluluklar dilerim. Sana maddi ve manevi hiçbir şey katmayan bir yer için, sana verdikleri "rank" uğruna böyle saçma sapan işlerle uğraşmaya devam et ;)

Yine R :)
Neyse uzatmayacağım. İkimiz de neyi ya da kimi ima ettiğinizi çok iyi anladık. Bir zeki kendiniz sanıyorsunuz. Burda üye leb derken leblebiyi anlayan birisiyim. :)
Her neyse ben o laf soktuğun insanlar değilim. İstediğim şekilde konu açarım kime ne? Hukukumuz varsa saygı sınırını aşmayacaksın o zaman. Kusura bakma. Birçok yerde görmezden geldim. Ama yeter. Kimse istemezse konuya girmez. İstemediğin konulara girmeme hakkın var.

Hee Ayşe heee
çik zikisin :alkış:

.d

Sen benim ne zaman r yaptığımı gördün :D
Ben hiçbir şey ima etmem.
Lafımı söylerim, biter.

Sen de biliyorsun ki çok salakça konularla uğraşıyorsun; ama adminliğime halel gelmesin diye çaktırmamaya çalışıyorsun. Ha sen belki de hep böyleydin, ben belki yanlış tanıdım; bilemem. Ama bilirsin ki if'ten de BEN HEP BÖYLEYDİM :D

işine bak hadi.
Şimdi büssürü saçma sapan konun vardır senin, açılmayı bekleyen :)))))

Hatunun beli inceymiş. Bu arada R kim la?

Geri