Liderlerin Seçim vaadlerine inanıyormusunuz ?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Dinliyorum, gülsem mi, ağlasam mı...

Sizler inanıyormusunuz bu vaadlere?
Oyunuzu etkileyecek mi bu vaadler ?

Hayir :((
Bilhassa secim arabalari kotu yonde etkileyecek :T:

~

Siyaset bir oro.....tur hiç birine inanmıyorum

Adam Diyaneti kapatıcam diyor.

Kapatsa ne olur kapatmasa ne olur. Günümüzde bir halta yaramıyor zaten, boş bir kurum.
Kul hakkına, rüşvete, hırsızlığa haram diyemeyen kurum ne işe yarar soruyorum sana? Bütün siyasi görüş ve düşüncelerden uzak kalması gereken bir kurum siyasetin göbeğinde yer alıyor. Sence doğru mu? Görevini yerine getirmiyor zaten kapatılsın daha iyi.

Diyanet ne is yapiyor?
Kapatilinca onca cami - imamlar- Müezzinler nolacak ?
Kim organize edecek bunlari ? PAPA mi ?

Kapatacam diyen herifin kapandiktan sonra ne yapacagini söylememesi tam bir kaos.
Salla gitsin, belki birkac oy toplarim ümidinde

küçükkende sana çikolata alcam deyip iğneciye götürürlerdi artık büyüdükde yemiyoz ama yiyenlerde var şimdi konuya yönelecek olursam bakış açımdan şöyle görüyorum muhalefetten herhangi bir parti çıkarsa bu ülke 2. senesine topu diker lakin şimdiki ikdidar devam ederse vergilerle sömürgeye devam eder velhasıl kelam iki ucu boklu deynek ben oyumu kendime atayım diyorum

hadi verin chpye gorelim **Spam/Adversiting** asgari 1500 oluyo mu olmuyo mu, hodrimeydan **Spam/Adversiting**:d

Kapatsa ne olur kapatmasa ne olur. Günümüzde bir halta yaramıyor zaten, boş bir kurum.
Kul hakkına, rüşvete, hırsızlığa haram diyemeyen kurum ne işe yarar soruyorum sana? Bütün siyasi görüş ve düşüncelerden uzak kalması gereken bir kurum siyasetin göbeğinde yer alıyor. Sence doğru mu? Görevini yerine getirmiyor zaten kapatılsın daha iyi.

Tebrik ederim.
Çok güzel bir tesbit.:hi::hi::hi:

Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da..

Diyanet ne is yapiyor?
Kapatilinca onca cami - imamlar- Müezzinler nolacak ?
Kim organize edecek bunlari ? PAPA mi ?
Kapatacam diyen herifin kapandiktan sonra ne yapacagini söylememesi tam bir kaos.

elinizin altında google var. bu cümleleri kurarken harcadıgınız enerjiyi oraya harcasaydınız keske.
Cumhuriyet Gazetesi - Demirtaş'tan sert Diyanet çıkışı
okumayan, arastırmayan neslin icinde cogunlugun akp den cıkması beni pek sasırtmıyor.

neyse konuya donecek olursak;
chp nin vaatlerini gerçekçi ve uygulanabilir buluyorum ama iktidar olamıcakları için sıkıntı yok.

En son biri 5.000 tl asgari ücret vaat etmişti.
:nee:

inanmıyom arkadaş.

Geri