lg telefon nasıldır?

Konu sahibi son olarak 4401 gün önce görüldü
Arkadaşlar lg g2 almayı düşünüyorum... kullanan varmı??? nasıldır şöyle bi samsung ile kıyaslarsak arada ki fiyat farkını da düşünürsek gerçekten onu almak daha mı mantıklı?

lg g2 alırsan şarj konusunda hayvani bi telefona sahip olacaksın. geri kalan özellikler s4 ile hemen hemen aynı.

g2 bilmiyorum ama lg telefon kullanan arkadaşlarımın çoğu memnunlar. samsung ve iphone marka oldular. lg nin bi çok özelliği çok iyi ve kendini güzel geliştirdi.

LG G2 kullanmıyorum ama lg telefon kullanmisligim var ve memnun kalmıştım en basitinden samsungta telefonuna bişey olsa bazen kullanıcı hatası diyip yapmıyorlar ama lg garantisi kabul ediyor kullanışlı oluyorlar

Bende çok düşünüyordum bu konuyu kime söylesem beni vazgeçirmeye çalışıyor Lg'den arkadaşlar söylediklerinizi dikkate alacağım sağolun.

peki lg g2 fiyatında başka telefon önerirmisinizz?

lumia serisine bakınabilirsin biraz. onun dışında paranı ikiye böl git general mobile discovery al. amma malzeme kalitesinde umduğunu bulabilir misin kaç sene seni idare eder bilmiyorum. g2 alabilecek durumdaysan kaçırma derim.

resistnce dostum sağol önerilerin için bence lg g2 en ideali..

Arkadaşlar lg g2 almayı düşünüyorum... kullanan varmı??? nasıldır şöyle bi samsung ile kıyaslarsak arada ki fiyat farkını da düşünürsek gerçekten onu almak daha mı mantıklı?

Elimin altında her modelden telefon var. LG G2'y hangi Samsung le kıyasladığına göre değişir. Genel özelliklere baktığımızda Samsung Galaxy S5'ten iyi diyemeyiz ama S4 ile başabaş tutabiliriz desemde LG G2 daha iyi.

Detay istersen:
LG G2'nin internet hızından çok memnun kalacaksın. Türkiye'deki GSM operatörleri şuan için en fazla 43.2 Mbps internet hızını verebiliyorlar ama daha ileriki zamanlarda internet hızının arttırılması ihtimaline karşı LG G2, 100 Mbps internet hızını destekliyor. Bu da Samsung Galaxy S4'e göre 2 kat daha hızlı internet demek.

LG G2'nin en iyi özelliği şüphesiz işlemci hızı. S4'e göre yaklaşık %40 civarında daha hızlı bir telefon. Uygulamaların ve oyunların içim daha hızlı ve daha güçlü bir donanıma sahip olacaksın.

Ekran da S4'e göre daha büyük ama aralarında çok büyük bir fark yok.

LG G2'nin yine en iyi özelliklerinden birisi de şarj süresi. S4'e göre bekleme süresi 2 kat, konuşma süresi %25 daha fazla.

Eğer derseniz ki S4'ün hiç mi iyi yanı yok. Var tabi. Örneğin LG G2'nin hafızasını genişletemiyorsunuz ama S4'e ek olarak 64 GB'a kadar hafıza kartı takabliyorsunuz. Bunlar dışındaki bütün özellikler LG GS'nin lehine.

Yani kısacası, eğer S4 ile G2 arasında kaldıysan, kesinlikle LG G2'yi öneririm.

NOT: Yapılan anketlerde "Samsung Galaxy S4 mü, LG G2 mi" diye soruldu ve %81 LG G2 seçildi.

Geri