LG G3'ü güvenli yapan 5 temel özellik!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
akıllı telefon ekranı kırılınca para vermek istemiyosan general mobile discovery öneririm zaten telefonun kendisi de ucuz :d gecen bizim bi arkadaşın cebinde durup dururken kırıldı ekranı 200 tl ye yaptırdı.

Benim şu anda aklımda tek telefon var o da LG G2 gerisinde gözüm yok :d

g2 kullanmaktayım alırsan ve teknoloji şansın da varsa çok memnun kalırsın.

İlk defa bir telefonu bu kadar çok araştırdım.
Kafamda da tek düşündüğüm ve alacağım tek telefon.
Her bakımdan hoşuma giden bir telefon.
Tabi ne zaman alırım oda kısmet artık :)

g2 kullanmaktayım alırsan ve teknoloji şansın da varsa çok memnun kalırsın.

Ben de g2 kullanıyorum, telefonda ısınma sorunum var :/ ve sarjın ne kadar dayanıyor, neleri kullanarak ?

İlk defa bir telefonu bu kadar çok araştırdım.
Kafamda da tek düşündüğüm ve alacağım tek telefon.
Her bakımdan hoşuma giden bir telefon.
Tabi ne zaman alırım oda kısmet artık :)

Bence dur hemen alma derim

Ben de g2 kullanıyorum, telefonda ısınma sorunum var :/ ve sarjın ne kadar dayanıyor, neleri kullanarak ?

yaz aylarırnda normaldir ısınmayan telefon yok gibi benimki de ısınır internette gezinirken oyun oynarken falan ama rahatsız edici boyutta değil. android güncellemesinden sonra olan birşeyse telefonunu güncellemeden önceki haline döndür derim.

şarjımm günlük aktif kullanımda işte vatzapta yazışma feys internet böyle 10 dk video temple run2 gibi oyunlar 20 dk falan desek 1 gün rahat gidiyor. ben her gece şarja takarım taktıgımda genelde %40-30 larda falan olur yani biraz zorlasam 2 gün kullanırım. ilk aldıgım zamanlar 3g tarifem yoktu sadece wifi bulunca kurcalıyodum telefonu 3 günü buluyodu şarjı.

Bence dur hemen alma derim

Isınma sorunu tüm android telefonlar da mevcut.
Şahsen benim arkadaşım kullanıyor ve şarjı normal kullanımda 3 gün gittiği dahi olduğunu söylüyor.
Ancak sürekli kullanım olduğun da 1 gün veyahut 1 bucuk gün sürdüğünü söyledi.
Ben zaten hemen almıyorum hala takipteyim ancak alacağım tek telefon şu anlık LG G2.
Onun haricin de hiç bir telefon ilgimi çekmedi.

Lg g2 küçük degilmi :) Note3 ten sonra onlar minicik geliyor bana :)) KaraLIK

yaz aylarırnda normaldir ısınmayan telefon yok gibi benimki de ısınır internette gezinirken oyun oynarken falan ama rahatsız edici boyutta değil. android güncellemesinden sonra olan birşeyse telefonunu güncellemeden önceki haline döndür derim.

şarjımm günlük aktif kullanımda işte vatzapta yazışma feys internet böyle 10 dk video temple run2 gibi oyunlar 20 dk falan desek 1 gün rahat gidiyor. ben her gece şarja takarım taktıgımda genelde %40-30 larda falan olur yani biraz zorlasam 2 gün kullanırım. ilk aldıgım zamanlar 3g tarifem yoktu sadece wifi bulunca kurcalıyodum telefonu 3 günü buluyodu şarjı.

Hayır güncelleme yapmadım. Valla ben elimden düşürmediğim zaman anca 5 saat falan gidiyor. O da oyun oynamadan. Mesajlaşmalardan falan. Sizin nasıl ?

Şahsen benim arkadaşım kullanıyor ve şarjı normal kullanımda 3 gün gittiği dahi olduğunu söylüyor.
Ben zaten hemen almıyorum hala takipteyim ancak alacağım tek telefon şu anlık LG G2.

Ben de sizin gibi bu kadar övgüyle aldım ve gözümdeki tek telefon buydu. Ama mesela discovery telefon benimkinden geç ısınıyor

biraz daha küçük bişey bakıyorsan z1 compact
büyük olsun diyorsan g2

başka seçeneğe bakma bence

Hayır güncelleme yapmadım. Valla ben elimden düşürmediğim zaman anca 5 saat falan gidiyor. O da oyun oynamadan. Mesajlaşmalardan falan. Sizin nasıl ?

telefonu elinden düşürmeden 5 saat gidiyosa o telefonda sıkıntı olabilir. eger yapmasını biliyosan hard reset falan at ya da bi telefoncuya götürün o atsın. muhtemelen senin fark etmediğin bişi fazladan şarjını tüketiyodur. benim senkronizasyon kapalı olur misal veya yer bildirimini kullanan navigasyon benzeri programlar arka planda calısırken şarjı içebilir. ben hiç elimden düşürmeden (abartmayayım müzik dinlerken ekranı kapalı falan oluyodu :d) 13 saatlik bi otobüs yolculuğu yaptığımı bilirim misal bitmemişti hala şarjı. ama şehir dışında 3g çekmediğinden 2g ile kullanmıştım.

telefonu elinden düşürmeden 5 saat gidiyosa o telefonda sıkıntı olabilir. eger yapmasını biliyosan hard reset falan at ya da bi telefoncuya götürün o atsın. muhtemelen senin fark etmediğin bişi fazladan şarjını tüketiyodur. benim senkronizasyon kapalı olur misal veya yer bildirimini kullanan navigasyon benzeri programlar arka planda calısırken şarjı içebilir. ben hiç elimden düşürmeden 13 saatlik bi otobüs yolculuğu yaptığımı bilirim misal bitmemişti hala şarjı. ama şehir dışında 3g çekmediğinden 2g ile kullanmıştım.

Şöyle söyliyeyim mobil internet kapalı, senkronizasyon kapalı, gps kapalı, 3g kapalı.. Hani elimizi yukarıda kaydırdığımız da çıkan şeyler var ya onların hepsi kapalı.. Benim 13 saat dayanması imkansız bir şey imkansıız. Hard reset nasıl atıcam ? Yani uygulama falan mı ?

Şöyle söyliyeyim mobil internet kapalı, senkronizasyon kapalı, gps kapalı, 3g kapalı.. Hani elimizi yukarıda kaydırdığımız da çıkan şeyler var ya onların hepsi kapalı.. Benim 13 saat dayanması imkansız bir şey imkansıız. Hard reset nasıl atıcam ? Yani uygulama falan mı ?

internet kapalıysa napıyosun o telefonla ki? sadece fotoraf müzik falan mı?

wifi açık yanii, benim wifi açıkken 5 saat işte sürekli kullanımda
bir bakayım hemen

wifi de modemden modeme değişiyor performans. misal ailemin yanına geldiğinde telefon onların modeme bağlandığında sanki bi oyun açmışım gibi şarjı hemen tükeniyo. ama kendi evimdeki modeme bağlandığım vakit böyle bi sorun yok.

wifi de modemden modeme değişiyor performans. misal ailemin yanına geldiğinde telefon onların modeme bağlandığında sanki bi oyun açmışım gibi şarjı hemen tükeniyo. ama kendi evimdeki modeme bağlandığım vakit böyle bi sorun yok.

O zaman bak alakası var wifi ile, benimk netmaster uydunet 10 megabits kullanıyorum :/
Kullanmadığım zaman hiç gitmiyor nerdeyse şarj ama kendi kendini boşa yemiyor allahtan

Bende de şarjda sıkıntı yok @rt'nin dediği gibi sürekli net açık neredeyse 2 gün gidebiliyor.
Isınmaya gelince bu tarz telefonlarda ısınmayan yok zaten herkes aynısını söylüyor.

Şuanki cihaz modellerinden bir tane alacak olsam Sony Xperia Z2'den başka bir şey almam açıkçası.

Bu arada modemden modeme değiştiğini şuan duydum hiç dikkat etmemiştim.

Geri