LG G3'ü güvenli yapan 5 temel özellik!

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
1408268128_lg-quickcase-colors.jpg

Mobil kullanıcılar akıllı telefonlar ve tabletlere daha bağımlı hale geldikçe, cihazlarını güvende tutmak ve kişisel bilgilerinin korunması konusunda giderek daha endişeli olmaya başladılar. Cep telefonu üreticileri standart güvenlik özellikleri il kullanıcıların kişisel verilerini korumaya çalışıyorlar.

Hatta, tamamen güvenlik merkezli olan akıllı telefonlar geliştirmek için bazıları oldukça ileri gidiyorlar. LG gibi!

LG, müşterilerinin güvenlik konusundaki artan hassasiyetinin farkında ve LG G3 amiral gemisinde güvenlik amaçlı beş temel araç kullandı. Bu özellikler ile kullanıcılar gizlilik ihlali konusunda tereddüt etmeden rahatlıkla LG G3’ü kullanabilir.

• LG Knock Code
LG ayrıca geliştirdiği kullanıcı deneyimi ile LG G2’de ilk kez sunulan KnockON özelliğinin geliştirilmiş hali olan Knock Code’u tüm akıllı telefonlarına entegre ediyor. Son araştırmalar kullanıcıların akıllı telefonlarını günde ortalama 100 kez kontrol ettiklerini gösterdiğinden LG, bu önemli özelliği daha geniş kitlelere ulaştırabilmek için G Serisi dışındaki L III ve F modellerinde de uyguluyor.

Knock Code, kullanıcıların LG akıllı telefonlarını açmak ya da kilitlemek için telefon ekranında kendilerinin belirlediği bir şekli çizmelerine olanak sağlıyor. Knock Code bu çizimin kapalı ekran üzerine 2 ila 8 arası dokunuşla 80.000’den fazla farklı şekilde gerçekleştirilebilmesi sayesinde yüksek bir güvenlik sağlıyor.

• LG Guest Mode (Misafir Modu)
Bir süre için başkasına G3’ünüzü ödünç verdiğiniz zaman bu modu kullanabilirsiniz. Örneğin çocuklarınıza. Ayarlar, Genel menüsünde bulunan 'Misafir mod'nu etkinleştirdiğinizde sizin özel verileriniz gizlenir ve diğer kullanıcıya özel ekran açılır. "Misafir modu" aktif iken "misafir" farklı bir yöntem veya desenle telefon kilidini açabilecek ve beş kullanıcı tanımlı uygulama olacak.

• LG Content Lock (İçerik Kilidi)
Content Lock ise, telefonu bilgisayara bağlandığınızda devreye girerek kişisel dosyaları güvenli bir şekilde gizli tutuyor. Etkinleştirmek için, "Ayarlar, Genel, Güvenlik menüsüne gidin ve “Content Lock (İçerik kilidi)” seçeneğine dokunun.

• LG Backup (Dosyaları Kilitleme)
LG G3, "LG Backup" servisi ile birlikte geliyor. Bu servis telefon verilerinizi aktarıp, manuel ve zamanlanmış olarak yedeklemenizi sağlıyor. Böylece istediğiniz zaman geri yükleyebiliyorsunuz. Yedekler telefonunuzun bellek içinde dosya, SD kart içinde veya LG Cloud hesabınızda depolanır. Ek güvenlik için yedeklenen dosyalar bir şifre veya desenle kilitlenebilir. Böylelikle başka bir cihaza yüzden başka bir cihaza aktarılamaz yada tahrif edilemez.

• McAfee Mobile Security (Uzaktan LG G3’ü Bulma Veya Veri Silme)
LG ve güvenlik firması McAfee ile anlaşma yaptı ve McAfee'nin Mobile Security uygulamasını önyüklenmiş olarak ücretsiz abonelik ile LG G3’te yerleşik olarak sundu. Bu uygulama ile telefonunuzu kötü yazılımlardan koruyacağınız gibi GPS çipi aracılığıyla da kaybolduğu yada çalındığı zamanlarda yer tespiti yapabilir ve verilerinizi uzaktan silebilirsiniz.

TeknolojiOku

İyi cihaz ama bence bir Htc M8 değil.

Kızımda ısrarla G3 istiyor, sanırım almak zorunda kalacağım...

Almayın 2 hafta önce aldım 2 bin liraya 4 gün önce bir düştü elimden tel ekranı patladı . Adama diyorum abi kaça yapılır 700 tl ye ne anladım bu işten . :S

kronik kendi kendine kapanma sorunu var, çözülebildi mi sorun bilmiyorum

Telefon aslına özellik bakımından cok kaliteli ve duruşu mükemmel dikkat çekebiliyor. Ama çok narin elimden bi kere düşürdüm ya bi kere :@ zaten sigorta yapmamışım e doğal olarakta garantide kabul etmiyor banada 700 canlı giriyor .

Almayın 2 hafta önce aldım 2 bin liraya 4 gün önce bir düştü elimden tel ekranı patladı . Adama diyorum abi kaça yapılır 700 tl ye ne anladım bu işten . :S

Bu ekran olayı her pahalı telefonda var ne yazık ki.
Hangisi için gidersen git 500'den aşağı yapan yok garanti de.

Abi kaça yapicakti adam 20 tlye ekran mi değişir. Senin fiyatlardan haberin yok bence. İphone samsung htc lg ekrana bişey olursa 500 den aşağı vermezsin yani. G3. e gelince iyi bir telefon ama bir htc değil.

Bu ekran olayı her pahalı telefonda var ne yazık ki.
Hangisi için gidersen git 500'den aşağı yapan yok garanti de.

Kulağımıza küpe olsun o zaman akıllı telefon aldığımız zaman 100 tl de fazla verip sigorta yaptırmak lazım suya düşürmeye kırılmaya karşı .

Kulağımıza küpe olsun o zaman akıllı telefon aldığımız zaman 100 tl de fazla verip sigorta yaptırmak lazım suya düşürmeye kırılmaya karşı .

Aynen öyle telefon aldığın zaman o garanti parasını vereceksin kıyacaksın.
Yoksa aksi taktir de bu tür sorunlar ile karşılaşman an meselesi.
2 yıllık yapacaksın garantini içinde bir sıkıntı kalmayacak.

Çok kötü olmuş ama düşmeyle her telefonda aynı şey olabilir.
Telefon çok iyi herşey düşünülmüş bi kere sizinki büyük talihsizlik ama gerçekten üzüldüm.

Çok kötü olmuş ama düşmeyle her telefonda aynı şey olabilir.
Telefon çok iyi herşey düşünülmüş bi kere sizinki büyük talihsizlik ama gerçekten üzüldüm.

Bende üzülmüştüm, zamanla neler gelip geçmiyor ki . :) Sıkıntım sadece bu olsun n/p .

Bi oneride bulunurmusunuz sizce ne almali ?

En fazla 2 bin :)
Kesinlikle sigorta yapilmali note3 um var sigortali ama sıkıldım daha iyisi varmiikii ))

m8 2400 lira falan, paralel ithalat alırsan düşebilir
z2 olabilir 2000 sınırında

donanım olarak aynılar, kameraya su geçirmemezliğe falan önem veriyorsan z2, şık görünüme sağlamlığa önem veriyorsan m8

ama bence bu neslin telefonları alınmaz, aradaki fiyat farkına değecek performans patlaması yapmadı cihazlar, 2012 cihazlarından 2013 cihazlarına geçişte sıçrama olmuştu, 2013 ile 2014 nesli arasında o kadar fark yok

Geri