Lg g3 SİM KART SORUNU ACİLLL CEVAP

Konu sahibi son olarak 3549 gün önce görüldü
Arkadaşlar benim lg g3 üm geçenlerde sim kart takılı yazıp kapanıyor du sonra bende tamir götürdüm adam yaptı 1 2 gün oldu sorun yoktu sonra birden yine sim kart takılı yazıp kapanma başladı adama götürdüm birdaha adam yaptı 1 gün oldu sonra yine gitti . Başka bir yere götürdüm sorunu anlattım adam açtı baktı dediki ; adam anakarta eklenti mi ne yapmış sen yapabilirsin diye sordum yapamam dedi bende istanbul a yolladım

ARKADAŞLAR SİZLE TELEFON UM OLURMU ACİL CEVAP:benmi:

Arkadaşlar benim lg g3 üm geçenlerde sim kart takılı yazıp kapanıyor du sonra bende tamir götürdüm adam yaptı 1 2 gün oldu sorun yoktu sonra birden yine sim kart takılı yazıp kapanma başladı adama götürdüm birdaha adam yaptı 1 gün oldu sonra yine gitti . Başka bir yere götürdüm sorunu anlattım adam açtı baktı dediki ; adam anakarta eklenti mi ne yapmış sen yapabilirsin diye sordum yapamam dedi bende istanbul a yolladım

ARKADAŞLAR SİZLE TELEFON UM OLURMU ACİL CEVAP:benmi:

lg yetkili servise gittiyse 2-3 aya gelmez. şahsen ben yolladım 2 ay oldu hala gelmedi :kızgın:

Istanbulda tanidigin varsa ona gonderseydin. Mecidiyekoydeki LG trknik servisi en gec 1 saate yapip veriyor.

İstanbuldaki servisler İstanbul dışından cihaz almıyor diye biliyorum bulunduğun şehire en yakın servise gönderebiliyordun en son aramışsındır umarım göndermeden.

Kardeşim elazigda ki adama verdim telefonu pert etmis

Kardeşim belki tanıdınız orda telefoncu süleyman abi war

İstanbuldaki servisler İstanbul dışından cihaz almıyor diye biliyorum bulunduğun şehire en yakın servise gönderebiliyordun en son aramışsındır umarım göndermeden.
Oraya gönderme sebebim
Akrabamız çok iyi anlıyor bu işlerden zaten teknik servis
Sizce olurmu

Yarın o adamın yanına gitcez abimle sjsjs
Bide telefon olurmu sence

Lg teknik servisi olduğunu bilmiyorum ama çok iyi anlıyor elazig taki bir çok bayi yapamadığı telefonu oraya gonderiyorlar

Lg teknik servisi olduğunu bilmiyorum ama çok iyi anlıyor elazig taki bir çok bayi yapamadığı telefonu oraya gonderiyorlar

O zaman ümidi kesin o kadar kurcalanan telefondan hayır gelmez artık zaten.

Böyle bir soruyu sormanıza neden olacak ne dedim ki acaba .d

Geri