Lezbiyen

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Forum üyelerinin çoğunluğu sığ görüşe sahip. Oldukça utanç verici olmalı.

kimin ne cacık yediğine bu kadar takılmayın, lezbiyen videolarını severek takip ediyorum mesela.

rez.

Kimse anasının karnından lezbiyen veya gay olarak doğmaz. Hormonları o şekilde çalışıyor diye tü kaka ilan etmek de kimsenin haddine düşmez. Kimsenin iç dünyasını bilemeyiz. Dışlamak asla çözüm değildir. Onlar o şekilde mutlu ise bu durum başkalarını ırgalamaz.

İki tane lezbiyen sevgili vardı. Bir kız öteki kıza ilişkiye başlamadan evvel seni bir erkekten daha çok mutlu ederim diyormuş. Hatırladıkça gülerim. -)

sapık olan Hanfendi bizim gibi yakısıklı erkekler varken cıx cıx cıx :D

Gayler kadar dikkat cekmiyorlar bunlar.
Ha bi de bazilari imzadan kisilik çıkarımi yapiyor falan neyin kafasi ahahahhahah

Lezbiyenler ya da gaylar anasının karnından lezbiyen/gay olarak doğar
ve hormon biyokimyalarının ya da hormon fizyolojilerinin de durumları üzerinde zerre etkisi yoktur.
Hala kimse öyle doğmaz, hormonal bir hastalık vs. zırvalarıyla üstüne bunu bu konuda mürekkep yalamış bir jargonla lanse edenler var.
Bilmiyorsanız yazmayın,bilhassa intihar edip hayatını sonlandıran insanların olduğu bu tarz hassas konularda.
Yanlış bilinçlenebiliyor insanlar bunları okuyup.

feminen takılan kadınların son durağı olabilir mi?
neden olmasın ( mantıklı değil mi sizce de? ))

Benim çok yakın bir dostum gay, burdan onu çok çok öpüyorum. :o

bir arkadaş vardı, evlendi. evlendiğini ilk duyduğumda aramızda şöyle bir muhabbet geçmişti;

-sen erkeklerden nefret etmiyor muydun, neden evlendin?
+ ilçeye taşınmak için evlendim, böyle daha rahatım

şimdi çocuğu var, fakat boşanmış. dediğine göre yapamamış. gaylerin lezbiyenlerin durumu hastalıkmış tercihmiş falanmış filanmış diyemiyorum. ne olduğu hakkında bilgim yok. bu kadınla internetten tanıştık ve samimi muhabbetlerimiz oldu. bir insan hemcinsini tercih ediyorsa, her ne kadar dinlere göre hor görülen insanlar olsa da, birbirlerini gerçekten seviyordur diye düşünüyorum. parasız, pulsuz, çıkarsız vs. vs. vs. saf sevgi.

Geçen de yönelim olduğunu öğrendim. Hormonal bozukluk ile tercihini kadından yana yapmış olanların yanısıra kendisinin farkına vardiktan sonra bir kadına aşık olupta lezbiyenligi tercih etmiste olabilir. Bilemiyorum sanırım.

herkes nasıl mutluysa öyle yaşar

Lezbiyen aktifi pasifi var mı bilmiyorum ama erkeksi tavırlar gösterenleri bana tiksinç geliyor. Göz alışmamış olabilir benim gördüğüm lezbiyen çirkin olabilir , olur yani böyle şeyler takmayın çokta.

Giyim tarzı etkiliyor(muş) maskülen kadınlar erkek gibi karı (imiş) bu yüzden lezbiyenler(miş).
Gül geç.

Geri