Leyla ile Mecnun

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Efsaneleşmiş bir aşk hikayesinin kahramanları.

*TRT1'de yayınlanan ve büyük izleyici kitlesine sahip hem komedi yer yer duygusal anların yaşandığı bir dizi.

Divan edebiyatının en güçlü lirik şairlerinden olan fuzuli tarafından yazılan aşk hikayesi.

*Sonrada izlemeye başladığım ama tiryakisi olduğum Trt 1'in kaliteli dizilerinden.

mecnun ve leyladaki aşk ilahi aşktır mecnun aslında gercek aşkı allah oldugunu görür. leylada şeytanı görür

Aşk denince insanın aklına gelen iki isim.

EfvL_hRFSkwKrGHq8YvWsoO6Eo-EQ42597_EIv_zcHHSRwRvNte2av4ZmlPhQMy5TWztDcwBr-KPqOJJQ9B_vCMVXvkaa7Jjjg=w512-h287-nc

bu dızı yı bıtırenlerı tarih affetmıyecek.

Turk tarihinin gelmis gecmis en iyi absurd komedi dizisiydi. Acimadi allahsizlar.

Şimbillliii
Efsenaaa diziydi

ne sen leylasın
nede ben mecnun

Bu diziyi bitirmek akıl kârı değildi. Küfürsüz ve kusursuz bir şekilde ailece izleyebileceğimiz nadir dizilerdendi. Dizinin bölümlerini internetten yükledim ve zaman zaman izlerim :)

Gönlü kırık aşıklara selam olsun.
Tek kelimeyle "efsaneydi."

Efsane dizi.
Trt1 geceleri veriyor halâ , izleyelim izlettirelim ^^

Varlığının tiryakisi yokluğunun delisiyim diye bugünden beri dilime dolanan şarkının geçtiği dizidir
Ne güzel di ya

Buraya da bırakalım

[YOUTUBE]y_F7sXBF930[/YOUTUBE]

Bu ulkede Mecnun gibi olan cok adamlar dolasiyor. Dizide nezaman bise etse veya dese, ufak bir hareketi dahi olsa, mutlaka 'Aha, bu bizim seye benzemiyomu ya?' der dururdum. Harbiden de benziyor adam. Bizlere cok yakin geldigi icin bu dizideki karakterler seviliyor.

Her karakteri ayrı bir efsane olan tek dizi

Geri