Z
ZeN
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Leyla ile Mecnun "Yalnizlik Nedir"...
[YOUTUBE]c1SOL_wBkB4[/YOUTUBE]
Ceyhun Yılmaz : Hattımızda yalnız bir dinleyici var. Ne kadar yalnız acaba ? Alo. Yalnızlıktan konuşamıyor bile. Orada mısın ? Alo.
İskender : Alo. Alooo. Alo ben mi konuşuyorum ? Alo.
Ceyhun Yılmaz : Evet sen konuşuyorsun. Yayındasın şuan ve sakin ol tane tane anlat bakalım.
İskender : Tamam.
Ceyhun Yılmaz : Kimsin ? İsmin ne ?
İskender : İsmim… Eee ismim Haydut , ismim Romantik Haydut , Romantik Haydut…
Ceyhun Yılmaz : Ooo ismini vermek istemiyorsun yani.
İskender : Hee , eee ismimi verirsem oda beni terk eder diye korkuyorum.
Ceyhun Yılmaz : Ooo çok yoğun bir yalnızlık yaşıyorsun , çok ağır bir yalnızlığın ortasındasın galiba.
İskender : Kuduz köpek kadar yalnızım
Ceyhun Yılmaz : Pekala yalnızlık dediğin nedir peki Romantik Haydut?
İskender : Yalnızlık , yalnızlık gece ayazından sabaha kadar beklemek gibidir. Isınmak için güneşin doğmasını beklersin ama o güneş hiçbir zaman doğmaz. Yalnızlık , bulmadığın sevgiyi başka yerlerde aramak gibidir. Ne yaparsan yap bulamayacağını bilirsin ama yinede denemekten vazgeçmezsin. Onun boşluğunu hep başka şeylerle doldurmaya çalışırsın. Yalnızlık aynı havayı soluyupta bir türlü yan yana olamamak gibidir. Aldığın her nefeste onun kokusunu duymak istersin ama yapamazsın. Aldığın her nefes ciğerini acıtmaya başlar. Yalnızlık dediğin eski bir sandalyenin gıcırdamasıdır yalnızlık.
Ceyhun Yılmaz : Off be Romantik Haydut naptın yine mi terk edildin yoksa ha ?
İskender : Terk edildim. Herkes terk etti gitti beni. Sol kaburgam bile firar etti bedenimden. Aradan geçen zaman bile yetmiyor unutmaya.
İskender : Ettiğimiz kavgaları bile özlüyorum. Saçlarını okşamayı. Ellerini tutmayı. Aniden boynuna sarılmayı. Ahh bana bakışını. Karşımda duruşunu. Hatta arkasını dönüp yatışını bile. Ona yavaşça sokulmak sessizce sarılmak omuzlarından tutup sıkı sıkı kendine çekmek.
İskender : Ah yalnızlık..Yalnızlık bir kapıyı açıp dışarı çıkmaktır,
O kapının dışında kalmaktır yalnızlık.
Leyla ile Mecnun
(Erdal Bakkal hüzünlü havayi yikiyor ama yakisir, cok seviyoruz onu. :cici: )
[YOUTUBE]c1SOL_wBkB4[/YOUTUBE]
Ceyhun Yılmaz : Hattımızda yalnız bir dinleyici var. Ne kadar yalnız acaba ? Alo. Yalnızlıktan konuşamıyor bile. Orada mısın ? Alo.
İskender : Alo. Alooo. Alo ben mi konuşuyorum ? Alo.
Ceyhun Yılmaz : Evet sen konuşuyorsun. Yayındasın şuan ve sakin ol tane tane anlat bakalım.
İskender : Tamam.
Ceyhun Yılmaz : Kimsin ? İsmin ne ?
İskender : İsmim… Eee ismim Haydut , ismim Romantik Haydut , Romantik Haydut…
Ceyhun Yılmaz : Ooo ismini vermek istemiyorsun yani.
İskender : Hee , eee ismimi verirsem oda beni terk eder diye korkuyorum.
Ceyhun Yılmaz : Ooo çok yoğun bir yalnızlık yaşıyorsun , çok ağır bir yalnızlığın ortasındasın galiba.
İskender : Kuduz köpek kadar yalnızım
Ceyhun Yılmaz : Pekala yalnızlık dediğin nedir peki Romantik Haydut?
İskender : Yalnızlık , yalnızlık gece ayazından sabaha kadar beklemek gibidir. Isınmak için güneşin doğmasını beklersin ama o güneş hiçbir zaman doğmaz. Yalnızlık , bulmadığın sevgiyi başka yerlerde aramak gibidir. Ne yaparsan yap bulamayacağını bilirsin ama yinede denemekten vazgeçmezsin. Onun boşluğunu hep başka şeylerle doldurmaya çalışırsın. Yalnızlık aynı havayı soluyupta bir türlü yan yana olamamak gibidir. Aldığın her nefeste onun kokusunu duymak istersin ama yapamazsın. Aldığın her nefes ciğerini acıtmaya başlar. Yalnızlık dediğin eski bir sandalyenin gıcırdamasıdır yalnızlık.
Ceyhun Yılmaz : Off be Romantik Haydut naptın yine mi terk edildin yoksa ha ?
İskender : Terk edildim. Herkes terk etti gitti beni. Sol kaburgam bile firar etti bedenimden. Aradan geçen zaman bile yetmiyor unutmaya.
İskender : Ettiğimiz kavgaları bile özlüyorum. Saçlarını okşamayı. Ellerini tutmayı. Aniden boynuna sarılmayı. Ahh bana bakışını. Karşımda duruşunu. Hatta arkasını dönüp yatışını bile. Ona yavaşça sokulmak sessizce sarılmak omuzlarından tutup sıkı sıkı kendine çekmek.
İskender : Ah yalnızlık..Yalnızlık bir kapıyı açıp dışarı çıkmaktır,
O kapının dışında kalmaktır yalnızlık.
Leyla ile Mecnun
(Erdal Bakkal hüzünlü havayi yikiyor ama yakisir, cok seviyoruz onu. :cici: )