Leviathan

• Kullanıcı BoO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 4156 gün önce görüldü
Sinirlenmelerini, bağırmalarını yeri geldi kızmalarını hiç sorun etmedik.
oyun içi bağrışmaları küfürleşmeleri en başından beri "kapatınca unutuyoruz" diyerek tolere ediyoruz sanıyordum
bunun burada dile gelmesi şaşırtıcı

Keşke son olayın kaydı olsaydı da sakin kafayla dinleseydin söylediklerini, ne demek istediğimi anlardın.
kayda gerek yok söylediğim her şey aklımda ve hala savunuyorum
kelebek arkanda adam var diyoruz
önüne bakmaya devam ediyo ve arkadan ölüyo
yaren şunu yap bunu yap diyoruz
ben böyle oynamak istiyorum benim oyunuma karışmayın diyo
birbirimizi dinlemeyeceksek oyunu ciddiye almayacaksak beraber rekabetçi oynamanın bir anlamı yok
bunu bana yaren öğretti
5 kişi rekabetçi girmek istemiyorum dedim
hiçbir şey söylemeden oyundan çıktın ve yan hesabınla girdin
o an tam gaz ya da derecesiz girelim de diyebilirdin

Ha onu da sorun etmedik. Adam rank kasmak istiyor düşürmeyelim derecesini diye girmedik seninle, bunu zaten sen istedin.
oyuna ilk başladığımda hiçbir şey beceremiyordum ciddiye almıyordum
yaren rekabetçi oynarken rank yüzünden kızıyordu
ayak uydurayım dedim ve öyle oynamaya başladım
oynadıkça sevdim rankı da ciddiye almaya başladım
bunda sorun edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum
sonuçta yareni takip ediyoruz o yapıyosa doğru bir davranıştır

Lakin sonrasında her yerden listenden çıkaran sensin, biz değil. Yeteri kadar kırdın uzun lafın kısası, canın sağ olsun.
konuşmadan çıkıp gittikten sonra bi ara gelirsin diye uzunca süre bekledim
oyunda çok karşılaştık tek oynadın yarenle oynadın başkalarıyla oynadınız vs,
oyun içinde ve oyun dışında bir kelime dahi yazıp çizmedin
beni komple silen sendin ben sadece listeden silerek görünürlüğü yok ettim

söylediklerimin de davranışlarımın da arkasındayım
senin de canın sağ olsun

oyun içi bağrışmaları küfürleşmeleri en başından beri "kapatınca unutuyoruz" diyerek tolere ediyoruz sanıyordum
bunun burada dile gelmesi şaşırtıcı

kayda gerek yok söylediğim her şey aklımda ve hala savunuyorum
kelebek arkanda adam var diyoruz
önüne bakmaya devam ediyo ve arkadan ölüyo
yaren şunu yap bunu yap diyoruz
ben böyle oynamak istiyorum benim oyunuma karışmayın diyo
birbirimizi dinlemeyeceksek oyunu ciddiye almayacaksak beraber rekabetçi oynamanın bir anlamı yok
bunu bana yaren öğretti
5 kişi rekabetçi girmek istemiyorum dedim
hiçbir şey söylemeden oyundan çıktın ve yan hesabınla girdin
o an tam gaz ya da derecesiz girelim de diyebilirdin

oyuna ilk başladığımda hiçbir şey beceremiyordum ciddiye almıyordum
yaren rekabetçi oynarken rank yüzünden kızıyordu
ayak uydurayım dedim ve öyle oynamaya başladım
oynadıkça sevdim rankı da ciddiye almaya başladım
bunda sorun edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum
sonuçta yareni takip ediyoruz o yapıyosa doğru bir davranıştır

konuşmadan çıkıp gittikten sonra bi ara gelirsin diye uzunca süre bekledim
oyunda çok karşılaştık tek oynadın yarenle oynadın başkalarıyla oynadınız vs,
oyun içinde ve oyun dışında bir kelime dahi yazıp çizmedin
beni komple silen sendin ben sadece listeden silerek görünürlüğü yok ettim

söylediklerimin de davranışlarımın da arkasındayım
senin de canın sağ olsun

Eyvallah

daha önce futbol konularında denk geliyordum hiç sohbetimiz olmamıştı

geçen sene bu zamanlar need ve yarc ile beraber beni Valoranta başlattılar
o zamandan sonra işinin olmadığı yani neredeyse her gün beraber oyun oynadık

(iyi oyun oynamam yakışıklı değilim zengin değilim bir hobim işim gücüm iyi yaptığım herhangi bir şey yok
insanlar tarafından aranan ortamlara çağrılan eksikliği hissedilen biri değilim
vasıfsız kelimesinin karşılığıyım)

ben bu durumdayken onun beni oyuna çağırması yeni oyunlar alıp denememiz vs, benim için lütuftu
başkaları için basit bir eylem olabilir bana verilmiş en güzel değerlerden biriydi

zamanla sohbet muhabbet ilerledi çok sevdim
çok şirin bi miniği var konuşması bizi bitiriyodu
ona çok güzel babalık yapar
yakın çevresine karşı duyarlıdır
kolay kolay tartışmaz tartışsa da kalp kıramaz
en sert kavgalarında bile yazdıkları bana hep yumuşak görünüyor (futbol konuları hariç)
asıl kalbi sustuğunda kırar
susup bir şey demediğinde

duhanın konusuna yazdığım gibi
bazı insanlarla görüşmesem bile zamanında bana yaşattıkları güzel duyguları alzaymır da olsam unutmam
onu da bu güzelliklerle hatırlayacağım

daha önce futbol konularında denk geliyordum hiç sohbetimiz olmamıştı

geçen sene bu zamanlar need ve yarc ile beraber beni Valoranta başlattılar
o zamandan sonra işinin olmadığı yani neredeyse her gün beraber oyun oynadık

(iyi oyun oynamam yakışıklı değilim zengin değilim bir hobim işim gücüm iyi yaptığım herhangi bir şey yok
insanlar tarafından aranan ortamlara çağrılan eksikliği hissedilen biri değilim
vasıfsız kelimesinin karşılığıyım)

ben bu durumdayken onun beni oyuna çağırması yeni oyunlar alıp denememiz vs, benim için lütuftu
başkaları için basit bir eylem olabilir bana verilmiş en güzel değerlerden biriydi

zamanla sohbet muhabbet ilerledi çok sevdim
çok şirin bi miniği var konuşması bizi bitiriyodu
ona çok güzel babalık yapar
yakın çevresine karşı duyarlıdır
kolay kolay tartışmaz tartışsa da kalp kıramaz
en sert kavgalarında bile yazdıkları bana hep yumuşak görünüyor (futbol konuları hariç)
asıl kalbi sustuğunda kırar
susup bir şey demediğinde

duhanın konusuna yazdığım gibi
bazı insanlarla görüşmesem bile zamanında bana yaşattıkları güzel duyguları alzaymır da olsam unutmam
onu da bu güzelliklerle hatırlayacağım

Çok iyi oynuyorsun, buna biz yetişemediğimiz için bizi istemiyorsun zaten :d sorun burda. Ek olarak yakışıklısın, tek sorunun benim gibi kilo. İkimiz de şu kiloları versek alemlere akacağız. Zenginlik kıstası kime göre neye göre diye tartışılır ki kimseye muhtaç değilsin, aynı durumdayız. Başımızı sokacak evimiz var ve dediğim gibi en önemlisi kimseye muhtaç değiliz :d bence bu çok büyük zenginlik. Son olarak aranıyorsun, eksikliğini hissediyoruz ama sen bunun farkında değilsin. Hepimiz seninle hem oyunda hem sohbette çok keyif alıyoruz. Hadi valo hadi o hadi bu dediğimiz an ilk çağırdığımız isim hep sensin. Sohbetin iyi, muhabbetin iyi, benim gibi oyun oynamaktan keyif alıyorsun. Oyunu biz istediğimiz için oynamıyorsun. Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Burada biz bizeyiz harunabi olsun otantik olsun arada bir iki el atıp çıkarlar çünkü adamlar bizim gibi asosyal değil :d ama senle ben öyle değiliz. Keyif alıyoruz oyundan. Seninle oynamaktan da keyif alıyoruz. Sen kendini fazla hafife alıyorsun. Ne yalan söyleyeyim bazen valo oynarken Scope diyesim geliyor neymar editi var ya o moda giriyorum :d (gözleri neymarı arıyor :d)

Tek sorun sen çok fazla ciddiye alınca ben geriliyorum. Şundan geriliyorum aha Scope şimdi birine bişey diyecek sonra onunla arası açılacak ben arada kalacağım ya da bana bişey diyecek vs. Abi relax ol, eğlenmene bak :d Tamam söv kız ama listenden çıkarma :d iki gün sinirli kalırsın üçüncü gün yine oynarız.

Dün şu ölüm kalım maçında vuramadığım videoya denk geldim hay kolunu diyip sövüyordu arkasını bir döndü gekko kdmdkffkdkdkdkdkdkdldldldldld ne diceğini bilemedi kdkdkdldld @scope

Leviathan ismini seçmesi bile görünmez bir güç, "ben kolayca çözülmem, içimde derinlikler var" mesajı veriyor. Mitolojide Leviathan sadece bir canavar değil, tanrılara bile kafa tutabilen, düzenle kaos arasında duran bir figür.
Bknz : Mitolojide ve özellikle Tevrat ve Hobbes'un politik felsefesi gibi kaynaklarda Leviathan okyanusların devasa, kontrol edilemez, karanlık ve güçlü canavarıdır. Kaosun, derinliğin, insanın baş edemediği doğa güçlerinin sembolüdür.

Leviathan ismini seçmesi bile görünmez bir güç, "ben kolayca çözülmem, içimde derinlikler var" mesajı veriyor. Mitolojide Leviathan sadece bir canavar değil, tanrılara bile kafa tutabilen, düzenle kaos arasında duran bir figür.

Valorant gibi refleks, strateji ve stres yönetimi isteyen bir oyunu sevmesi, aslında kontrol etme arzusunu da gösteriyor. Kaotik bir ortamda kontrol kurmak, düşmanı alt etmek, o Leviathan'ın kendi içindeki kaosuyla baş etme çabası gibi.

Sinirlendiğinde sigaraya sarılması ve çakmağı sert çakması, öfkesini hem bastırma hem dışa vurma ihtiyacını gösteriyor. Yani o Leviathan, içten içe kaynayan ve bazen yüzeye çıkan devasa bir öfke ya da kırılganlık barındırıyor.

Arkadaşlar Alp'i tanımanız için kendisini yakından bilmeniz gerekiyor. Fenerbahçeliligini de ayrı seviyorum. Beraber banlanacagiz bakalım ne zaman @HosgeldinHarunAbi bizi banlamaya kıyamaz da neyse :)
Karizmatik ve Cool adam.

Şunu şımartmayın dedik adam tanrılara bile kafa tutar diyo. Sonra biz uğraşıyoruz ya…

son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda..

Normalde uzun yazılari okumam es gecerim bana kendini okutturan tek isimdir ,bundan haberi var mı ? ( simdi oldu .p )
Seviyorum ben bu adamı ,
Sanki her gun dukkanima gelip, pogaca satin alirken vatan millet sakarya muhabbetti yaptigim sokagimin insanlari gibi , likelarla selamlasiyoruz ara ara .
Var ol , hep ol .

Gerektiği yerde öyle bir çıkıyor ki kafa topuna, her hamlesi gol. Tanımıyorum, tanımama gerek de yok. Tanımadan söylüyorum adam gibi adammış.

Olum Hatem'miş ya la... Ben de yazma tarzı falan bir yerden tanıdık diyorum... Don değiştirir gibi nick değiştirmeyin be kardeşim...

Benim buradaki personama çok uyuz olmuş olabilir zamanında, ama ülkücülerin gizli gizli Ahmet Kaya dinlemesi misali biz de Hatem okur gülüşürdük...

Geri