Leviathan

• Kullanıcı BoO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 4156 gün önce görüldü
Yüzüne söyledim burda da dursun.

Bu forumda muhtemelen en çok tartıştığım kişidir. Ama hiç birbirimizi incitmedik. Hep bir üslup ile tartıştık.

Sonra aradan yıllar geçti korkmaya başladık ikimiz de bir çok konuda uzlaşır olduk kendisiyle çünkü.

Hadi o biraz sola kaydı ben biraz merkeze kaydım. Orta yolda bir yerde buluştuk.

Daha çok buluşmak dileğiynen.

Lima Oscar Lima.

holiganlar gibi dedigim dedik degil konusarak anlasabilen biri
arada twitch yayini yapiyo denk gelince izliyom
ne oynadigini da simdi hatirlamiyom ama bakiyom oyle
şu yazıyı yazdığımı hatırlamıyorum :d

oyunlarına muhabbetlerine dahil oldum
gerçekten mütüş yüreği güzel insan
tavırları çok net
küstüğüne küser kızdığına kızar sevdiğini sever
ortası yok
eyyamcı değil :dd
bir de febeli olmasa tadından yenmezdi de işte onu da öyle idare etcez artık napalım

Tam bir namus fakiri... şaka şaka. Yeni nickini zor bulsam da karakterini gözümüze gözümüze sokar. O kadar büyük bir karakter, sıkı bir dost. Bazı paranoyalılıklı halleri yok mu pek tabii var ancak olur öyle. Çok seviyorum ben bu adamı. Kardeşim demek bile eksik kalıyor. İyi ki var<3

bu adam çok farklı abi…
sinirlenmesi beni çok eğlendiriyor, mikrofonu kapatıp arkada kahkahalara boğulduğumu bilse ne yapardı acaba….
evet kanka öyle yapıyorum.. özür dilerim…….
kral bir adam, tam bir baba!
iyi ki tanışmışız… çok değerlisin ve kıymetlisin. öpüyorum seni tviç adam <üç

şu yazıyı yazdığımı hatırlamıyorum :d

oyunlarına muhabbetlerine dahil oldum
gerçekten mütüş yüreği güzel insan
tavırları çok net
küstüğüne küser kızdığına kızar sevdiğini sever
ortası yok
eyyamcı değil :dd
bir de febeli olmasa tadından yenmezdi de işte onu da öyle idare etcez artık napalım
bi insan iki senede nasıl değişir
ali koç acun ılıcalı ve kelebek etkisi
son zamanlarda max gs zekası işte bu camianın busu böyle işte bu camianın şusu şöyle tarzı yazıları çoğaldı
belki önceden de vardı ben denk gelmedim bilmiyorum
çok sevdiğim dönemlerde üzülmesin kırılmasın diye görmezden geldim elimden geleni yaptım ama olmadı
sonunda ayrıldık
yolu bahtı açık olsun

Tatlı,sempatik ve koca yürekli asla kırıcı olmaz, aşırı uzlaşmacı tam bir amca xd

bu adam çok farklı abi…
sinirlenmesi beni çok eğlendiriyor, mikrofonu kapatıp arkada kahkahalara boğulduğumu bilse ne yapardı acaba….
evet kanka öyle yapıyorum.. özür dilerim…….
kral bir adam, tam bir baba!
iyi ki tanışmışız… çok değerlisin ve kıymetlisin. öpüyorum seni tviç adam <üç
Akdjfjsklaşsl sinirlenince ben ben değilim. Seni seviyorum kardeşim, iyi ki varsın <3

bi insan iki senede nasıl değişir
ali koç acun ılıcalı ve kelebek etkisi
son zamanlarda max gs zekası işte bu camianın busu böyle işte bu camianın şusu şöyle tarzı yazıları çoğaldı
belki önceden de vardı ben denk gelmedim bilmiyorum
çok sevdiğim dönemlerde üzülmesin kırılmasın diye görmezden geldim elimden geleni yaptım ama olmadı
sonunda ayrıldık
yolu bahtı açık olsun
Ben hep aynıydım. Senin yazdıklarını çıkarırsam buradan Kars’a yol olur. Artık fbye hakeret edenleri görmezden gelip gs ye hakareti tolere etmeyebilirsin. Üzülmesin, kırılmasın diye görmezden gelmene gerek yoktu keza seni üzecek kıracak bişey yapmadım. Bilmeden yaptıysam da özürümü dilerdim söyleseydin. Sinirlenmelerini, bağırmalarını yeri geldi kızmalarını hiç sorun etmedik. Keşke son olayın kaydı olsaydı da sakin kafayla dinleseydin söylediklerini, ne demek istediğimi anlardın. Ha onu da sorun etmedik. Adam rank kasmak istiyor düşürmeyelim derecesini diye girmedik seninle, bunu zaten sen istedin. Lakin sonrasında her yerden listenden çıkaran sensin, biz değil. Yeteri kadar kırdın uzun lafın kısası, canın sağ olsun.

Tatlı,sempatik ve koca yürekli asla kırıcı olmaz, aşırı uzlaşmacı tam bir amca xd
Sağol amcam :D

Şımartmayın şunu ya
Kardeşim…

Geri